Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע אחרי שאחותי קיבלה את האוטו היא עשתה תאונה והאוטו נקבע כטוטלוס.

אף אחד ממשפחתי לא מבין במכוניות לכן פניתי אליכם.

הדרישות הם:

רכב משפחתי מרווח

בטיחותי

חלפים זולים

1600 סמ"ק

אוטומט

שנתונים 98+

הסתכלתי לא מעט ביד 2 וראיתי את המזדה 626 שנתונים 98-99 וקראתי עליו לא מבעט מבעלים שלו שמרוצים מאוד מהאוטו.. אך אמא שלי שללה על הסף מכמה סיבות:

1)ביטוח יותר יקר בגלל ה2000 סמ"ק

2)צריכת דלק יותר גבוהה בגלל ה2000 סמ"ק

3)חלפים יקרים של המאזדה

השאלה עד כמה היא צודקת כי אני ואבא שלי מאוד התלהבנו מהאוטו.

פורסם

אוקטביה רכב בעל 4 כוכבי בטיחות, תא מיטען ענק. דגם עם מנוע 1.6 אוטומט עושה את העבודה, אבל לא למירוצי רמזורים. זה בערך בתקציב של שנתון 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה אני אבדוק בלוחות ופורום.

אשמח לעוד הצעות ופירוט

עריכה : אוקיי בדקתי בלוחות, רכב בעייתי משו מבחינת קנייה, רובם בעלי קילומטרז' גבוהה וההיצע נמוך.

פורסם

הרכב הקודם היה סופר לנסר 94 רכב ששירת אותנו נאמנה בלי הרבה תיקונים ואלו שהיו היו זולים , צריכת דלק סבירה ונהיגה נוחה מאוד.

אנחנו רוצים אוטו קצת יותר מרווח ויותר בטיחותי. מה גם שאנחנו 5 נפשות במשפחה והוא הרבה פעמים היה קצת קטן לנו.

כמו שכתבתי התקציב הוא כ20K זאת אומרת בין 18K -22K בשאיפה לתמורה גבוהה למחיר.

פורסם

קח לך קאיה קלארוס, תקבל מודל 97 ויישאר לך גם בערך 13K עודף לתיקונים ושאר דברים.

מבטיח לך שמרווח פנים יש לך ובטיחות יש לך (2 כריות אוויר וABS).

פורסם

מאזדה 626 מהשנתונים שציינת ובמצב טוב נמכרות בסביבות ה-30 אלף שקל ולא 20.

הרכב אכן מרווח בהרבה מהלאנסר והרבה יותר נוח. תא הנוסעים יותר מודרני והרכב גם בטוח יותר.

בקשר לעלויות, צריכת הדלק בנסיעות רגועות היא בין 10 ל-11 קילומטרים לליטר, כשמאמצים את הרכב הצריכה עולה משמעותית.

ביטוחים - אם אין לכם נהגים צעירים/חדשים מחיר הביטוח סביר בהחלט ולא יקר בהרבה משל משפחתית ממוצעת.

התמורה ביחס למחיר אכן גבוה, מדובר ברכב מרווח ועם תא מטען גדול וביצועים טובים שנמכר במחיר לא מאוד גבוה ביחס למשפחתיות מאותן שנתונים.

פורסם

מגאן רכב בטיחותי ודגמי 1600 לרוב מאובזרים באופן די נדיב. אם מדובר על אוטומטי, לא הייתי ממלי על מגאן, מדובר על גיר ידוע להשמצה. מגאן ידנית כן הייתי ממליץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנחנו קונים רק אוטומט , השאלה עד כמה הסיכון גדול כי יש היצע מאוד גדול בלוחות + מחירים טובים + שנתונים טובים + קילומטרז טוב.

אשמח גם לעוד הצעות על מכוניות באותה קטגוריה .

פורסם

(לא שמתי לב שפרטטת מסגרת תקציב :oops:).

אני הייתי הולך על מאזדה 323 לאנטיס, 1600/1800. השנתונים המתאימים לתקציב 97', 98'.תציץ ביד 2 תראה מה ייכנס בתקציב בדיוק.

אני לא הייתי נוגע במגאנים אפילו שהם ממודלים מתקדמים יותר, בכל מקרה רק אולי באילו עם הגיר הרגיל (אבל הבנתי שזה לא מתאים לכם).

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקיי אז הרנו מגאן יורדת מהפרק..

נשארנו רק עם הלנטיס ביד , ששוב אמא ואבא שלי חושבים שהחלקים של מאזדה יקרים, האם יש אמת בדבריהם?

ואשמח לשמוע עוד הצעות חוץ מהלאנטיס

פורסם

אוקיי , עשיתי חיפוש מתקדם ביד 2 צמצמתי תוצאות לדרישות שלי ולהלן התוצאות:

מאזדה לאנטיס 323

ניסן אלמרה

סוזוקי בלנו\ סופר בלנו

סקודה אוקטביה

פג'ו 306

החזרתי את הסקודה לרשימה בגלל 4 כוכבי הבטיחות שבולטים מעל כל שאר המועמדים .

ובשיטת האלמינציה ,איזה מכוניות להוריד מהרשימה?

• תוכן חדש...