Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלא אמרת פולני...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אבא לילדים קטנים אני יכול לספר שזה מעצבן מאוד.

אני משכיב את הילדים לישון ופתאום מגיע איזה פרחח אם עונדה ועושה לי דיסקוטק מתחת לבית.

לי באופן אישי לא מפריע להתעדכן ב "איזה להיט דנס הכי חם היום ברחבה" [לאור העובדה שאת רוב הזמן אני מבלה בבית].

אבל כשזה מעיר לי את הילדות באמצע הלילה ,זה כבר סיפור אחר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אז איך אני יתאר אותו,אדם רע אופי בקיצור.

מה, ברור שאשכנזי...

:-D

אלוהים נתן לך שתי עיניים, פה אחד

זה אומר שאתה צריך לקרוא פעמיים את מה שכתבת לפני שאתה מדבר פעם אחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבין שאנשים פה אוהבים את העניין של להשקיע בסאונד ברכב,

אבל קחו בחשבון שיש אנשים שיושבים בבית ורוצים שקט.

עצם זה שהמוסיקה שלכם פולשת להם לסלון היא מטרד.

איכות סביבה היא לא דאגה לעצים, איכות סביבה היא דאגה לאנשים.

השמעת מוזיקה בעוצמה גבוהה היא פגיעה באיכות הסביבה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גיל ידידי,אם ניכנס לעיניין של הפרע לזולת כשאני משמיע שירים ברכב אנחנו לא ניצא מיזה כי אם כמו שאתה אומר אז גם לעשות גרפס יפריע לזולת עם הריח אז לא יהיה לזה סוף כל דבר יכול להיות גורם מפריע בל לא חייבים להיות רובוטים יש להבין אנשים ולהבליג למה לעשות רע למישהו שלכמה דקות כיף לו הרי גם ככה בעוד כמה שניות הוא לא יהיה פה נכון ולא יהיה לך הרעש.אז למה בעצם:-P:-D.

אני אישית נזהר כבר מאוד מאותו יום אבל ממשיך לשמוע כמו שאני אוהב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זאת הבעיה הגדולה של הארץ הזו - הורים מחנכים את הילדים שלהם שהם הכי טובים, הכי יפים ושמגיע להם יותר מכל אחד אחר.

כתוצאה - חברה של סוציומטים אגואיסטים שכל אידיבידואל חושב שהוא טוב יותר מכל אחד אחר

במה זה מתבטא?

מישהו חונה לי בחניה הפרטית שלי וכשאני מבקש ממנו לצאת ממנה אני מקבל התחצפויות ואפילו איומים - וזה עוד כשאני מבקש יפה, עוד לפני שמגיעה הניידת של המשטרה.

נתיב שלם שפונה ימינה - 100 מכוניות עומדות בתור - 200 נדחפים.

חבורה של צעירים עומדים עם הרכב שלהם באמצע הכביש שומעים מוסיקה ושותים בירה - לך תגיד להם מילה אחת... (בגלל זה ברחתי מחולון בסופו של דבר... הנוער)

ובסופו של דבר הנוער הוא לא הבעיה - הוא רק בעייתי ומי אשם בזה? אנחנו כמובן - החינוך שניתן להם.

אז - האם אפשר לקבל דוח בשימוש במערכת ברכב? - כן או לא - לדעתי, צריך.

Pioneer TS-X150

פורסם

לדעתי אתה כל כך צודק,כל מה שאמרת מילה בסלע.

עשיו בקשר לוליום של המערכת לא צריך להשתגע ואני בטוח שהמערכת שלך (פותח השרשור) לא תשגע ניידות אני צודק?

יפה אז כשאתה בסביבה מבוקרת תלמד להיות מנומס ותדע שיש עוד אנשים על פני כדור הארץ שאולי

במיקר לא בדיוק בא להם לישמועאת היוסי עדן שלך:lol: מבין.עדיף להימנע.

וLANOSFORCE תתחיל לחסום את מי שחונה לך בחניה ואז יעלו אלייך הביתה להתחנן שתזיז תאווטו אבא שלי עשה את ה ומאוטו יום הם למדו והיום אפילו הנמלים לא ניכנסים לחניה.

למרות שזה מגעיל ואגואיזםם רק ככה זה עובד אצלנו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בהתחלה עשיתי את זה - חלק מהטיפוסים באמת ביקשו סליחה ולא התכוונו (החניות איפה שאני נמצא מאוד לא טריוויאליות) וחלק עוד איימו עליי בתוך הבית שלי!

מצטער אבל אני לא מחנך אנשים ובטח שלא מחפש שמישהו שבא לבקר חבר שלו ויוצא באחת בלילה יעיר אותי.

כשזה קורה, אני משאיר פתק על החלון עם אזהרה ואני חונה במקום סמוך - מתי זה מעצבן ומתי אני חוסם אם זה קורה - כשאני חוזר מקניות או כשיש לי דברים אחרים כבדים שצריך להוציא מהרכב.

אבל אנחנו חיים במדינה מאוד ברברית - מאוד!

אנחנו חיים במדינה בה החוק מוציא לנו את השיניים ונותן אותם למי שמזיק לנו גם ככה.

אנחנו חיים במדינה בה אין לנו זכות להגן על עצמנו כאשר פולשים לנו לתוך מרחב המחיה הפרטי שלנו.

ואנחנו חיים במדינה שבה אולי עדיף להוריד פרופיל בשביל להשאר בריא ושלם ואולי אפילו חי.

כל זה עוד לפני הצרות הבטחוניות והכלכליות...

Pioneer TS-X150

פורסם

אנחנו חיים במדינה שיש חבורה של חיות אדם שאפילו בעזה לא ראיתי חיות כאלה, המשטרה היא בדיחה שתתן לך דו"ח מהירות בירידה מכביש 6 - כי אנשים טועים ולא שמים לב שהם נוסעים 115 במקום 80 ולא יכניסו את האף שלהם לטירה - 5 דקות נסיעה משם לראות אבא מסיע שני ילדים בני 3 במושב הקידמי (כמובן שבלי כיסא בטיחות/ חגורת בטיחות).

אבל כמובן שחיות האדם לא נמצאים רק אצל בני דודינו, הילדערס שגר בבנין של חברה שלי (בת"א!) לא מבין שאת זמרי הקלטות שלו לא כל הבניין רוצה לשמוע, כל יום היא והשותפה שלה דופקות להם בדלת, והבבונים מסתכלים דרך חור הדלת ולא פותחים, במקרה הייתי אצלם פעם אחת כשחברה שלי רצתה ללמוד והמואזין התפלל ולא נתן מנוח, עליתי והורדתי להם את השאלטר, אחרי 5 דקות הגיע האמאערס מלווה בילדערס פתחתי להם את הדלת הם הופתעו לראות אותי ולא את אחת הבנות, בגלל שבבגרות בהבעה הם היו חולים הם מילמלו משהו על שאלטר ועל זה שאם מפריע המוזיקה אז שנבקש להנמיך. אין צורך לציין שמאז המסגד הוריד את הדציבלים והוא כבר בקושי מורגש.

ברומא התנהג כרומאי בעזה התנהג כעזתי.

בשיפוצים

פורסם

תודה רבה אבל אני רוצה לחיות - בשקט, שלום, שלווה.

אם שוטרים נותנים דוח"ות על רעש - זה ממש לא אומר שזה רע ושצריך להיות מופתעים - הפעולה הנכונה היא לעשות פעולה מתקנת אצלנו בתוכנו.

וזה המסר וזה כל העניין.

Pioneer TS-X150

פורסם

איך הגענו מדו"ח על ווליום של מערכת לשיחות על חינוך וחיות אדם?

יש לי הרבה מה להגיד על אלה שמוכיחים את הטענה של דרווין (אני גר בשכונה שחצי מהדיירים מוכיחים שהאבולוציה פסחה עליהם - אתם יודעים, שכונת עמידר לאנשים בעלי רקע סוציאלי קשה - ויש לי שתי ילדות האחת בגיל 3 שנים והשניה עוד לא בת חודשיים ), אבל אני לא חושב שזה המקום. אולי ב-OFFTOP?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
לדעתי אתה כל כך צודק,כל מה שאמרת מילה בסלע.

עשיו בקשר לוליום של המערכת לא צריך להשתגע ואני בטוח שהמערכת שלך (פותח השרשור) לא תשגע ניידות אני צודק?

יפה אז כשאתה בסביבה מבוקרת תלמד להיות מנומס ותדע שיש עוד אנשים על פני כדור הארץ שאולי

במיקר לא בדיוק בא להם לישמועאת היוסי עדן שלך:lol: מבין.עדיף להימנע.

וLANOSFORCE תתחיל לחסום את מי שחונה לך בחניה ואז יעלו אלייך הביתה להתחנן שתזיז תאווטו אבא שלי עשה את ה ומאוטו יום הם למדו והיום אפילו הנמלים לא ניכנסים לחניה.

למרות שזה מגעיל ואגואיזםם רק ככה זה עובד אצלנו.

המערכת שלי לא משגעת ניידת פשוט השוטר הזה מיתנקל הם יושבים מיתחת לבית שלי ומנסים לתפוס אנשים שלא עוצרים בעצור

ואיך שהשוטר זיהה את האוטו שלי הוא עזב את החבר שלו רץ לניידת תוך כדאי שם את הכובע על הראש לי ולשוטר הזה היה קטע ליפני שבועיים אכלתי ממנו 500 שקל ו6 נקודות מאז הוא רק מחפש אותי

בכול מיקרה אני גר על כביש ראשי מאודד ואני לא שומע יוסי עדן :)

בקשר לחניה יש כאלה שגם לא יבוא ויבקשו הם פשוט ירמסו לך את האוטו עד לשאסי :-(

כדרך אגב את המוסיקה שמעתי בשעה 5 וחצי אחרי הצהריים

פורסם

כנראה שפותח השרשור הוא לא הטיפוס שאליו מתכוונים אלו שהעירו פה על מוסיקה בווליום גבוה.

(ואולי באמת השוטר "מחפש" אותו).

אבל, אני די בטוח שכל מי שקורא מבין על זה איזה טיפוס מדובר.

זה בפני עצמו אומר שהתופעה נפוצה מספיק ולא מדובר באיזה מקרה זניח לעתים רחוקות.

העניין הוא שכמו שנהג שחונה בנתיב הימני כדי "לקפוץ" 5 דקות לפיצוציה צריך לקבל דוח,

מי שמשמיע מוסיקה בווליום לא סביר ומפריע לאנשים אחרים צריך לקבל דוח.

מדובר במקרים שונים ששניהם נובעים מחוסר התחשבות באחרים לטובת הנוחות האישית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...