Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, האם אפשר לקבל דוח משוטר על שימוש במערכת שנימצאת ברכב?

אני אחד שאוהב לישמוע חזק. האם אני יכול לקבל על זה דוח?

תודה רבה ושבוע טוב

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, בין השעות 2-4 בצהריים ואחרי השעה 11 בערב ועד 7 בבוקר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אתה נוסע עם ווליום בלתי סביר בעליל אז השוטר צריך מד דציבלים בישביל ההוכחה ומתן הדו"ח.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כן אבל לא כל שוטר מיסתובב אם אחד כזה בכיס

הוא יכול לטעון בדוח שהיהווליום בלתי סביר בלי להוכיח את זה במקום { בלי המכשיר?}

הוא פשוט מטרף אותי מחפש אותי על כל דבר אז אני רוצה להיות מוכן לכל צרה

פורסם

שלום!

אני לא בטוח לגבי הווליום של מערכת ורמת דציבלים, אבל מישהו שאני מכיר קיבל דו"ח משוטר על נהיגה פרועה עקב העוצמה הגבוהה של מערכת.

לפי טענת שוטר, הנהג נהג בצורה רשלנית כתוצאה של חוסר ריכוז שנבעה מעוצמה רבה של מוזיקה ברכב. הבן אדם לא הלך לבית משפט, שילם את הדו"ח ובכך הודה במעשה ובאשמה.

לך תידע מה השוטר יכול למצוא...

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

כשאני רואה רכב משטרתי עובר או שוטר או כל דבר מהיצורים האלה אני תמיד מנמיך את הווליום.

פורסם

כן בודאי שאתה יכול,אני אישית קיבלתי אחד כזה (בסך 500שקלים!) חזרתי עם חברים ממועדון עם שני JBL15' בבגז' והוליום היה

על גבווה בקיצור בצומת הסתכל אלי אמר לי לעצור בצד ובלבל לי כל מיני דברים ודחף לי תדו"ח (כלומר את הדו"ח) הזה!

בגלל שזה זוג 15 שומעים מרחק חזק יותר בקיצור הוא נדלק אליי בחזרה מראשון מהסקורס שם כל הצפונים הפריע להם כניראה.בקיצור תיהיה סבלני עם הוליום הא.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה זה השטויות האלה שוטר יכול לתת לי דו"ח על עוצמה גובה בלי למדוד דציבלים ? אני יודע שאסור לעבור את ה80 מחוץ לאוטו שהחלונות והכל סגור אבל בלי מד הוא יכול להגיד רק על פי השמיעה שלו ?! זה נראה לי לא הגיוני בעליל ושאפשר לערער על דו"ח כזה בקלות.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מישהו כאן בדק את החוקים?

כי אם רשום שצריך מד דציבל בעבור מתן של דו"ח שכזה, אז אפשר לערער וגם להוציא מכתב התנצלות על הדרך.

הכל עניין של עד כמה אתם מוכנים להשקיע כנגד כנס של 500 שקלים.

זה סכום מאוד כואב לכיס כנגד שמיעת מוסיקה אבל מצד שני הוצאות משפטיות על מהומה שנגמרת בסכום יותר נמוך ממה שיעלה לכם להלחם בזה, בקיצור - קצת הבנה והגיון בריא שלהנמיח לפעמים את המוזיקה זה הדבר החכם והנכון לעשות - לא תזיק לאף אחד, בטח שלא בתוך שכונות מגורים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק - אני מבין ששוטר יכול להפעיל שיקול דעת בלי כלי מדידה:

"חשוב לדעת, כי גם אם הרעש עומד בתקנות, אין זה סוף פסוק: בית המשפט כבר קבע, כי התקנות קובעות כלי עזר ראייתיים בלבד, המקלים בתנאים מסוימים לקבוע האם נעברה עבירה אם לאו, אולם ניתן לקבוע כי נוצר מטרד רעש בלתי סביר גם אם גורם הרעש עומד בתנאים הקבועים בתקנות. לבית המשפט יש שיקול דעת בעניין זה, מעבר לקבוע בתקנות."

(לקוח מהלינק הבא: http://www.adamteva.org.il/?CategoryID=641&ArticleID=632)

פורסם

זה באמת נשמע לי תמוהה במיוחד שצריך מד דציבלים בכדי להחליט מה רועש ומה לא.

אני גר ברחוב מאוד מאוד שקט, רחוב מעגלי שבאמצע שלו יש חורשה (גינה קטנה) ומסביב לרכוב שמקיף אותו יש בכלל יער...

אחת בלילה, שלושה ילדים יושבים ובמקום לדבר אחד עם השני הם פשוט צועקים, אי אפשר לישון!

אתם חושבים שהמשמר העירוני מהמוקד שהגיע לסלק אותם התחיל למדוד דציבלים?!? לא נראה לי שגם שוטר יתחיל להתעסק בזה.

רעש זה רעש ובשעות שבהן רעש לא סביר מפריע - עבריין צריך להיענש.

לנסוע עם רכב בתוך שכונת מגורים כאשר המערכת עובדת בקולי קולות בשעות בלתי סבירות - בעיניי - לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שמתבצעת עבירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אומר לכם חד משמעית שכן,אני קיבלתי אחד כזה וזה מרגיז נורא המנעו מלהתפרע.

אבל תלוי על איזה שוטר אתם נופלים.אני נפלתי על אחד אשכנזי רע

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...