Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, באמת אין היגיון.. כמו שגם הנהג אינו יכול להכריח אף אחד בעל כורחו לאחר תחילת הנסיעה לשים את חגורת הבטיחות... לאחר שהוריד אותה.. רק כאשר יעצור כביכול. אך זה לא קביל לביטול דוח של שוטר.

ועכשיו ברצינות אתה מצפה ממשטרת התנועה של ישראל שתפעל בהיגיון? באמת?

פורסם
דווקא לא חוצפן, הוא נתן לך הנחה.

כשקראתי את ההודעה המקורית חשבתי שמדובר באחד מ-2 מקרים:

א. ילדים קטנים ומתלהבים.

ב. חבורה של מטומטמים.

מכיוון שמצב ב' הוא מולד ולא ניתן לשינוי, הייתי רוצה לחשוב שמדובר בחבורה של ילדים מתלהבים שמתישהו אכן יתבגרו.

"נתן לך הנחה" ? פש,באמת תודה,מקרב לב.

אז הם ילדים קטנים ומתלהבים/חבורה של מטומטמים לפי דבריך,עדיין אין לו את הזכות לכתוב בפורום?

הוא שאל שאלה,רוצים לענות-תענו(אף אחד לא מכריח אותכם) אבל אם כבר עונים,לענות כמו בני אדם.

אם אתה חושב שהוא ילד קטן ומתלהב/מטומטם אל תגיב לו,תלמדו לכבד !!! לכבד !!! ושוב,לכ-ב-ד !!!

עזבו,אתם מקרה אבוד,אם כבר נתת 2 מצבים,אני רואה אותך כמצב ב',המשך חיים מהנים.

פורסם
אני פשוט לא מבין את ההיגיון מאחורי ההחלטה להפיל האשמה על הנהג חסר הישע, שכמובן אין ביכולתו לעשות דבר בכדי לעצור את החבר המשתולל.

הנהג חסר הישע?

א. יש מכוניות (רובן, של החדשות לפחות) בהן ניתן לנעול את החלונות בקליק קטן.

ב. תמיד אפשר לעצור בצד ולהרגיע את המשתולל.

ג. אפשר (ורצוי) להתנות את המשך הנסיעה בחגירת חגורות בטיחות, מה שבטח לא קורה כשהראש בחוץ.

תמיד באחריות הנהג, ותמיד הוא ישא בתוצאות. כל אחד שיחליט איך בא לו להתנהל על חבריו/נוסעיו, אבל שלא יבוא בטענות לאף אחד כשיעצרו אותו.

אתה נוהג = אתה המנהיג.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ואם הכפתור של החלונות לא עובד? זה נראה לך רציני?

אין מה לעשות, אי אפשר לאכוף שום חוק, שחור על לבן לפחות:)

פורסם
אתה מודע לכך שאתה חתיכת חוצפן ?

בגלל שגילו נראה לך קטן אין לו את הזכות לכתוב בפורום ?

הפורום הינו לחובבי רכב,לא ראיתי שהפורום מוגבל לגיל מסוים.

אם הייתי מנהל הייתי מעיף אותך מהאתר לאלתר כי לך את הזכות להיות פה עם הודעות שכאלה.

בנאדם מתנשא,אתה עושה לי בחילה,תתבייש.

מי היה מאמין ששרשור כזה מפגר יהפוך לכל כך אקטיבי, אפילו לא הייתי פה כדי להגיב.

תקשיב אדון "רוצה להיות מנהל" אף אחד לא אמר לו ללכת מהפורום, הפורום לא שלי ולא שלך (ומזל שכך כי לפי שיטת המשטר שלך היית מעיף פה על ימין ושמאל), אידיוט.

ולפותח השרשור - מסתלבט? בטח מסתלבט, שלחתי אותך לעשות בגרויות שנראה לי רחוקות ממך שמיים וארץ. עם מנת המשכל שלך ושל החברים שלך שחושבים שהנסיעה בכביש היא רכבת הרים, פלא אם לא נקרא עליכם בעיתון עוד כמה שבועות.

Confidence In Motion

• תוכן חדש...