Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני לוחץ על דוושת הגז בהילוכים נמוכים (הילוך ראשון עד שלישי) אני שומע מין חרחור.

האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

ובנוסף :

כאשר אני מדליק מזגן הטורים במצב עמידה לא יציבים, וכשאני במצב גלישה הרכב מקבל כל כמה שניות דחיפות כוח, אני מבהיר העיניין קורה רק כאשר אני מדליק את המזגן.

אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין אשמח , המשך ערב מעולה.

פורסם

טורים לא יציבים ו"דחיפות כוח" בזמן שהמזגן פועל יכולים לנבוע מעבודה לא יציבה/רציפה של המזגן (מדחס) אשר יושב על רצועת עזר המונעת ע"י מנוע. הכוונה נניח חסר גז קירור ולכן מדחס עובד עם הפסקות - כאשר מפסיק - אתה מקבל כוח, וכאשר מופעל שוב - פתאם הרגשה "לא סוחב".

תנסה להבין האם הרגשה דומה לכוח נעלם כאשר אתה נוסע ללא מזגן ופתאום מדליק אותו... אם אותה הרגשה - כדאי לבדוק מערכת מיזוג. (מקרה דומה היה לי ב-C5 קודם, אך רק צירוף מקרים שמדובר ביצרן אחד, התנהגות בתקלה של כל המכוניות).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

Moldavanin תודה על התגובה

הי אורן מנוע 1.6 אוטומט.

איני מרגיש בהורדת כוח כאשר אני מדליק את המזגן, מילאתי גז לפני כחודש.

הטורים אינם יציבים והרכב במצב גלישה נהפך למדדה במקום גולש.

גם במצב עמידה אני שומע את המנוע מעלה סל"ד ומוריד כשהמזגן פועל.

פורסם
איני מרגיש בהורדת כוח כאשר אני מדליק את המזגן, מילאתי גז לפני כחודש.

.

גז לא ממלאים סתם ככה. יכול להיות ויש דליפה, וגז שמילאת - ברח. אם תבחר כיוון מזגן (הרי הנך אומר שמדובר רק בזמן שמזגן פועל) תגיע למקום שבו מילאו גז ותבקש בדיקת קומפרסיה (שגם זה היו צריכים לבצע, ולא סתם למלא, אפילו אם היה עולה קצת יותר)

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...