Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רנו קליאו B 16V 2002

האוטו היה במוסך ועבר טיפול גדול בין היתר [החלפת שמן ]

מה שמוזר שמד השמן הדיגיטלי בלוח השעונים לא מופיע לי ברגע הדלקת האוטו [מי שלא יודע בקליאו B מדיד השמן קטן והגישה למדיד בלתי אפשרית] השאלה שלי שיכול להיות איזה חיישן שלא הוחזר למקום ?הבעיה מטרידה אותי איך אני יוכל לראות את כמות השמן באוטו תודה ענקית לעוזרים אורן

פורסם
איזה מנוע יש לך?

1.4 16V? כי אם כן אני פשוט יוצא שנייה החוצה ומצלם לך איפה המדיד, זה הכי פשוט בעולם.

תודה רבה על הניסיון לעזור אני מעריך את זה מאוד .איפה המדיד נימצא אני יודע בדגם הזה הגישה למדיד בילתי אפשרית לבדיקה בגלל זה יש ברנו מדיד דיגיטלי בלוח השעונים פיתאום אחרי הטיפול המד שמן הדיגטלי לא מופיע לי בהדלקת האוטו

כנראה איזה חיישן שלא הוחזר למקום ..אני נוסע למוסך לבדוק את הבעיה אני יעדכן שאני יחזור לגבי התוצאות תודה לך שוב .אורן

דרך הגב הדגם כן v16 1.4

פורסם

אני לא מכיר רכב שהמדיד שמן שלו לא זמין לבדיקה.

והייתה לי קליאו ספורט MK1 שתאמין לי התא מנוע שם יותר צפוף מה 1.4 16V שלך + יש לי במשפחה 1.4 16V ויש שם מדיד נגיש.

ד"א כדי שיופיע לך כמות השמן במחשב בעת ההדלקה, עליך ללחוץ אחרי ההתנעה על הכפתור של מחשב הרכב ואז תראה את כמות השמן מוצגת.

פורסם

לא מופיע שום דבר, או שמופיע oil low ‎‏ וקווים במקום ריבועים ?

לדעתי, אם החיישן מנותק תיהיה תצוגה של חוסר שמן, אם אין תצוגה בכלל וזה ישר קופץ לתצוגת הקילומטרז' - יש בעיה בלוח שעונים.

פורסם

חברה הבעיה הסתדרה .הבעיה היתה שהמד[ החיישן הזה] שיושב בתוך הקארטר שמן בגודל של מד חום נשבר בפנים

המזל שהמוסכניק חיפש לי שעה איזה מד ולא מצא בדקה האחרונה הוא מצא איזה מנוע של רנו קנגו ופירק את החיישן הרכיב אותו וזה עובד .מה שמוזר שבטיפול לא נגעו בזה בכלל .איך זה נישבר בכלל? כמובן שלא ביקש כסף על החיישן ועל העבודה

מישהו יודע כמה עולה חיישן כזה?תודה לכולם אורן:wink:

• תוכן חדש...