Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני שנתיים הייתה לנו ברכב בעיה של הכנסת הילוכים, אז הלכנו למוסך מורשה אמרו צריך להחליף את הקלאטצ'.

בלי יותר מידי שאלות החלפנו (1700 שח), ועכשיו שוב זה קורה לנו..

קשה להכניס הילוכים צריך ללחוץ ממש חזק על הדוושה וזה הולך ונהיה גרוע יותר ויותר..

יש לציין שאין בעיה של החלקה של הגיר או משהו כזה הרכב סוחב בלי בעיות מיוחדות.

במוסך שוב אמרו לנו שצריך להחליף קלאטצ'.. ומיותר לציין שזה לא נשמע הגיוני להחליף כל שנתיים.

עכשיו אני רוצה לקבל הצעה אם כדאי לנו ללכת למוסך נורמלי ומקצועי שלא ייקח לנו 1000 שח על חצי שעת עבודה, ואם בכלל קיים כזה דבר?

תודה, אור. רכב בחתימה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מהו דגם הרכב ואיפה אתה גר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כדאי לך לפנות למוסך "שאפט":

http://www.shaft.co.il/

זה סוג המוסכים, ששאלת "האם יש דבר כזה", וגם מתמחה ברכבים צרפתים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סתם רשמתי חצי שעה, לא זוכר כמה זמן לקח להם זה כתוב בחשבונית.. בכל מקרה, אני לא סובל את החוסר מקצועיות של המוסך המורשה שכל פעם שאני מכניס את הרכב אני יוצא עם משהו אחר דפוק.. בנוסף גם צריך להחליף ציריות כל חצי שנה כי ההגה מתחיל לתקתק.. או שהם ממש לא יודעים לחבר כמו שצריך או שהם שמים חלקים סוג ז.

בשני המקרים זה לא לעניין שאני צריך לשים אלפי שקלים כל שנה על דברים שלא אמורים להיות כי במוסך לא יודעים לעבוד..

אני אנסה את שאפט תודה :)

הרכב כמו שאמרו מעלי ואני גר בכפר סבא.

תודה :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כמה קילומטרי עבר הרכב מאז ההחלפה האחרונה של הקלאץ' ?

האם יש לך קלאץ' הידראוולי או מופעל כבל?

אם זה כבל - האם לא ניסו למתוח או להחליף את הכבל ?

לגבי ציריות :

אם אתה מוכן להשקיע 1500 -2000 ש"ח בציריה מקורית - היא לא תתקתק לך אחרי חצי שנה.

אם אתה שם ציריה סינית ב 200-300 ש"ח - זו התוצאה.

וסתם לידע כללי - אם הרכיבו לך ציריה, הכל היה טוב ויפה במשך תקופה, ולאחר חצי שנה היא התחילה לתקתק - זה לא קשור בשום אופן לאיכות העבודה במוסך, זה קשור אך ורק לאיכות החלק, שהרכיבו לך.

פורסם

1) מצטרף להמלצה על מוסך שאפט.

2) נדמה כאילו המוסך הראשון "השחיל" לך קלאץ' שכן לפי התיאור שלך יכול היה שמדובר בהחלפת גומיות פשוטה. מקרה תסמונת של קושי בשילוב הילוך לא מרמז בצורה ישירה על קלאץ' גמור.

3)ענה על שאלותיו של buki לקבלת אינפורמציה.

4)איך בדקת אם הוא מחליק או לא ? ("סחיבה" לא אומר כלום ) ? תשלב להילוך שני ותראה אם הקלאץ מחליק ו/או בדוק אם אכן הקלאץ' מפריד גבוה.

פורסם

מנסיוני ברכבים האלה, בשימוש רגיל הקלאץ' לא מגיע למצב החלקה אלא באמת לא מפריד כראוי עם הזמן,

עד למצב הבלתי נמנע שהילוכים נכנסים בקושי ו/או רק עם חריקות ממש לא נעימות והפעלת כוח בלתי סביר.

נ.ב.

פיז'ו הורידו לאחרונה את מחירי הקלאצ'ים, ומקורי ל-1.6 עלה לי 10 ש"ח יקר יותר מתחליפי :-) (עלות החלק לפני מע"מ)

פורסם

זהו שבציריות הם רושמים שזה מקורי ובכל זאת זה מתקתק אחרי חצי שנה ואחננו לא נוסעים הרבה מאוד ברכב ולא "קורעים אותו".

ולגבי הקלאטצ',הרכב עבר כמה עשרות אלפי קילומטרים לא משהו רציני.

במוסך בעצמם אמרו שיכול להיות שלא צריך להחליף מצמד אבל רק העבודה לפתוח ולפרק את האזור תעלה לי כמו מצמד חדש אז אם כבר פותחים עדיף לי להחליף.

אני חושב שזה כבל ובאמת צריך למתוח אותו או משהו אחר.. בנוסף גם כשלוחצים על המצמד נשמעות חריקות מהמנוע.

ולגבי המחליק, בפעם הראשונה שהחלפנו מצמד באמת הרגשנו בעיית החלקה ואני יודע שזה לא המצב כרגע.

אני פשוט כבר לא סומך על המוסך המורשה הם יקרנים וחאפרים... שמתי את ה106 שלי שם כי יש לה בעיית הנעה, החליפו משהו, עדיין לא הניע, החליפו עוד משהו, הניע וחשבו שזהו מצאו את הפתרון, וזה עדיין לא מניע הרבה פעמים..

ואני אתקשר לשאפט נראה כמה אצלהם יעלה לי העסק תודה :)

ולבחור שמעלי או יותר נכון אחרון בדף הקודם, ומה עושים במצב הזה?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ולבחור שמעלי או יותר נכון אחרון בדף הקודם, ומה עושים במצב הזה?

אם התכוונת אלי...תחליף מוסך דבר ראשון.

ולפי מה שאתה מתאר לגבי החריקות נשמע שמייסב הלחץ בקלאץ' הלך, ואכן זה דורש פירוק והרכבה של הקלאץ'.

פורסם

יש מצב שהבלאי הגבוהה נגרם עקב רווח בין הגיר למנוע ?

קרה לי בעבר שתושבת מנוע הייתה קרועה ווהגיר והמנוע ישבו בזווית קטנה , הדבר גרם לי להחלפת דיסקית חיכוך ו"שמש" בתדירות גבוהה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...