Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק10- יש דרך לבדוק ברמה אובייקטיבית את יעילות התוספים? אם ישנה דרך כזאת ובחינם אני אשמח לבדוק ולפרסם תוצאות.

פורסם

ישנם חברות המתמחות בבדיקת שמנים והמחיר לא זול בכלל במידה ותרצה לבצע חוץ מבדיקה

ספקטרומטרית גם בדיקות נוספות.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש לי חבר עם מאזדה 323 1996 שאכלה מלא שמן (ליטר כל 300 ק"מ בערך) והמנוע נשמע לא משהו.

למדתי הנדסאי רכב ברופין, וכשהסוכן של XADO היה שם, הוא הראה ניסוי של חברת "דן" לשיקום האוטובוסים שלה בשימוש בחומר. הניסוי התבצע כשנתיים והראה תוצאות ממש טובות על הנייר (10% עליה בכוח סוס, ירידה בצריכת דלק ושמן והארכת חיי המנוע בכלליות).

אני אדם נאיבי ונוטה לסמוך על אנשים, אני נדפק מזה לפעמים (ככה זה בארץ במיוחד), אבל אמרתי לחבר הזה שאני הןלך לנסות את זה על האוטו שלו (הוא קנה את החומר). כמובן שכאן פירקו אותנו במחיר (350 ש"ח לשלוש שפורפרות- תקנו באי ביי ב 15$ לאחת!).

מה אני אומר לכם- השתלם להיות נאיבי הפעם. המנוע עובד ממש ממש עגול, הורגש שיפור משמעותי בתאוצה מעמידה, המנוע הפסיק לחלוטין את צריכת השמן, וצריכת הדלק ירדה ב20 אחוז !!!!

ישר קניתי לעצמי (אבל הפעם באי ביי) 3 שפורפרות שיהיה גם לרכב שלי (עכשיו אני רק צריך רכב :-)).

אני לא כאן לנסות למכור לכם שום דבר (הרי כבר המלצתי על אי ביי) ואין לי אג'נדה נסתרת. רק מעוניין שיהיה לכם טוב כמו לי ולחבר הזה שניסה.

כבר יושבות אצלי בארון שפורפרת להגה כח, אחת לגיר אוט' ושלוש למנוע. אחרי שיהיה לי רכב (כנראה ישן כי אין לי כסף) אני אעלה וידאו של תפקוד המערכות הללו לפני השימוש, ואחרי השימוש.

בהצלחה.

משיחה שקיימתי עם עמית למקצוע אשר השתתף בבדיקת התוסף נאמר לי חד משמעית שהתוסף עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת וחברת דן פסלה את השימוש בתוסף.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

אני מבין שאנחנו "אחים לחשק" אני סטודנט להנדסת מכונות שנה רביעית.

אני מוסיף פה שני קישורים למאמרים על החומר MOS2 במקור התוודעתי עליו בשיעור תכנון מכונות 3 שם דיברו על סיכוך...

הקישורים:

http://www.engineersedge.com/lubrication/molybdenum_disulfide_characteristics.htm

http://www.beslub.com/moly.htm

פורסם
משיחה שקיימתי עם עמית למקצוע אשר השתתף בבדיקת התוסף נאמר לי חד משמעית שהתוסף עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת וחברת דן פסלה את השימוש בתוסף.

אתה טועה ומטעה, וחבל שכך.

אני מכיר את היבואן, וחברת דן היא אחד מלקוחותיו. אתה יכול לראות באתר את הבדיקות שהם ביצעו לאוטובוסים שלהם לפני ואחרי שימוש במוצרי XADO

אם ממש תתעקש אוכל להפנות אותך למנהל המוסך של דן, והוא יאמר לך שהם כן משתמשים במוצרי החברה כבר הרבה שנים, וגם יספר לך על נסיונו עם המוצרים.

290363.jpg?p=

290362.jpg?p=

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני השתמשתי בתוסף שלהם
לגיר ידני
, ולא היה שיפור.

כמו כן השתמשתי בתוסף שלהם לניקוי מערכת סולר לרכבי דיזל, ולא היה שיפור. לאומת זאת שימוש בתוסף של BG (ככה הוא נקרא נדמה לי) לניקוי מערכת סולר הרא שיפור מסוים. העלות היא של BG קצת יותר נמוכה, אבל לפחות היו תוצאות כל שהן. תוסף של XADO לא הראה שום שינוי לחולטין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אתה טועה ומטעה, וחבל שכך.

אני מכיר את היבואן, וחברת דן היא אחד מלקוחותיו. אתה יכול לראות באתר את הבדיקות שהם ביצעו לאוטובוסים שלהם לפני ואחרי שימוש במוצרי XADO

אם ממש תתעקש אוכל להפנות אותך למנהל המוסך של דן, והוא יאמר לך שהם כן משתמשים במוצרי החברה כבר הרבה שנים, וגם יספר לך על נסיונו עם המוצרים.

290363.jpg?p=

290362.jpg?p=

לזה אתה קורא בדיקות ? בדיקות של מוצר כמו שמן מנוע או תוסף יש לבצע במעבדה מוסמכת עם ציוד מתאים וצוות טכני שמורכב ממהנדסי מכונות/כימיה/הנדסת רכב ולא איזה מכונאי שהרים את הרכב על דינו ושירבט מספרים.

סטייה בתוצאות כפי שניתן לראות במסמך שצירפת ניתן לקבל גם בבדיקה אקראית ללא שום תוסף או שמן ייחודי.

שים לב שהבדיקות בוצעו בשנת 2005.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק זו לא הנקודה.

אני לא מהנדס חומרים ולא מהנדס מכונות. זה שאתה כן, עדיין לא אומר שתוכל לקבוע את איכות החומר, ובכל מקרה זה לא העניין.

העניין הוא הודעתו של המשתמש Doron001

התוסף עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת וחברת דן פסלה את השימוש בתוסף.

קביעה זו היא לא נכונה ומבוססת על חוסר ידע. חברת דן, והמוסך של MAN אוטובוסים בארץ, כן משתמשים במוצרים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יא ראבאק אנשים. כולה ניסיתי לעזור לכם עם נסיון אישי שלי ותוצאות. אני לא מכריח אתכם לקנות שום דבר ולא מטעה אף אחד. יש כלשהן הוכחות (למרות שחלק מהאנשים מעדיפים להתעלם מהן) שהחומר עובד. לעומת זאת, לא ראיתי אף אחד מהמתנגדים מספק הוכחה (טובה או לא) שהחומר גורם נזק.

תעשו מה שאתם רוצים- אני לא פה להתווכח.

פורסם

בשורה התחתונה דן מבזבזים כסף יקר על כלום!

המסמך הזה לא מוכיח כלום, הרכבים בשימוש בשמן איכותי ימשיכו לנוע בלי בעיות עם או בלי התוסף המהולל שלהם.

• תוכן חדש...