Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעוניין לקבל הצעות מחברי הפורום ,למשל מה הייתם קונים ב 10 אלפים ש"ח

אני שומע מוזיקת היפ הופ והאוס,

אני יודע שאני צריך קומפוננט קדמי+מגבר+סאב אחורי ומונובלוק+מערכת(H.U)

מה הייתם ממליצים לי בסכום הזה

המון תודה לכולם מעריך...

פורסם

יש לך תקציב יפה, אתה צריך להשתדל לבוא למפגש ב1 במאי ולשמוע מערכות. לכל אחד יש טעם שונה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחירת תצורת המערכת שלך היא די נכונה, אל תשכח שסכום נאה תצטרך להקצות לטובת התקנה ובידוד.

איזה רכב יש לך ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

באיזה רכב מדובר? והאם אתה רוצה שכל הציוד יהיה חדש או שגם יד2 בא בחשבון?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היי שלום לכולם ותודה על העזרה וההתעניינות

בעיקרון אני מעדיף הכל חדש עם אחריות אבל אני מוכן לשמוע כיוונים נוספים

על איזה מגברים הייתם ממליצים? פירמות

מגבר 4 יציאות

מגבר מונובלוק

הרכב הוא טויוטה אוונסיס 2010

חשבתי להחליף את המערכת שברכב למערכת מסוג מולטימדיה עם מסך מגע אבל זאת רק אם ישאר כסף לאחר קניית 2 מגברים קומפוננט סאב וחיווט

אז מה אתם אומרים חברה על מה כדאי לי ללכת

פורסם

הכסף הזה יכול להספיק לך גם למסך מגע וגם ל2 מגברים סאב וקומפוננט אבל אתה תרד קצת ברמה של הרכיבים, דרך אגב אתה מעוניין ברמקולים אחוריים או שאתה מתכוון לקנות מגבר 2 ערוצים?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אני חושב על מגבר 4 ערוצים אם בעתיד נחליט להכניס עוד קומפוננט,הבעיה היא שאין לי מושג אם איזה קומפוננטים שומעים מוזיקת פופ והאוס ,הבנתי שיש קומפוננטים לקלאסית ויש קומפונננטים שמתאימים לסוגי מוסיקה שונים,הייתי מעוניין לקבל הצעה לפירמת מגברים איכותית ולקומפוננט עד 2500

כמו כן אם אפשר המלצה על סאב ומונובלוק

תודה רבה לכולם

פורסם

תתחיל מרדיו דיסק כי את זה אפשר לעשות מהמלצות תתחיל לחקור ותמצא את המכשיר שמתאים לך, לגביי קומפוננט תחכה עד ה1.5 יש מפגש פורום תבוא תשמע כל מיני סטים, אתה לא יכול לדעת אם תאהב את הסט בלי לשמוע אותו, 10 אלף זה לא כסף שהולך ברגל אם כבר אתה משקיע אז תבדוק טוב לאן הכסף שלך הולך.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...