Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקונים,

אני מעוניין למכור מספר רכיבים לרכב, אשמח אם תרצו לקנות אותם.

כל הרכיבים הובאו בייבוא אישי מחו"ל לצורך התקנה בפולקסווגן גולף, מאחר ואני אדם עסוק יחסית, ומאחר ולא קניתי פנל מרכזי, העניין התעכב, לא מצאתי זמן להתקין את הציוד ובינתיים נמאס לי מהרכב לחלוטין והחלטתי למכור אותו ולרכוש רכב חדש. הציוד לא מתאים לצערי למידות הרכב החדש.

לפיכך, כל הציוד חדש לחלוטין בקופסאות המקוריות לא נפתח ולא הותקן מעולם.

מגבר 5 ערוצים Polk Audio PA1100.5

הספק של 250W X 4 ל4 רמקולים ועוד ערוץ של 1200W X 1 לסאב וופר.

כל ההגברה שצריך לרכב במגבר אחד.

איכות הגברה ברמה גבוהה מאוד, כדאי לקרוא באינטרנט ביקורות על המגברים שלהם, זה משהו באמת מיוחד.

המגבר מרהיב ביופיו, אחד היפים שראיתי, אלומיניום מוברש, עיצוב קלאסי.

אני רוצה עליו 6500 ש"ח ואני מוכן להתגמש במחיר.

זוג קומפוננטים Polk Audio SR6500

הספק של 250W לכל רמקול.

מהסדרה הגבוהה ביותר של Polk Audio. סדרת הHigh End שנקראת SR.

לדעתי האובייקטיבית ככל שניתן, הרמקולים הכי טובים שיוצרו לרכב אי פעם, איכות בניה וסאונד ברמה שקשה להסביר במילים.

מספיק לקרוא את הביקורת שנכתבה על הרמקולים האלה במגזין האמריקאי Car Audio Magazine כדי להבין במה מדובר.

ציטוט קטן מהביקורת:

Here it is: The Polk Audio SR6500 component sets are the best component sets and coaxes I have tested: the best performance, the best cosmetics, the best engineered, and so far the only thing I have seriously considered putting in my own car.

הביקורת המלאה בקישור הבא:

http://caraudiomag.com/articles/polk-audio-sr6500-car-speakers

אני רוצה עליהם 5000 ש"ח ואני מוכן להתגמש במחיר.

סאבוופר 10" Polk Audio SR104-DVC

הספק של 1400W.

מהסדרה הגבוהה ביותר של Polk Audio. סדרת הHigh End שנקראת SR.

סאבוופר מפלצתי לגמרי. צריך רק לראות אותו ולהרים אותו כדי להבין במה מדובר.

SQ & SPL במוצר אחד. מוצר מדהים. אחד הסאבוופרים הטובים ביותר שכסף יכול לקנות.

אני רוצה עליו 5000 ש"ח ואני מוכן להתגמש במחיר.

אני גמיש במחיר למי שירצה לקחת את הכל.

מי שמעוניין יכול להרגיש חופשי ליצור איתי קשר בטלפון 052-8382818 בכל שעה.

pa1100-5.jpg

sr6500.jpg

sr104dvc.jpg

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. עדיין אקטואלי. גמיש במחיר.

הציוד כנראה מחכה למישהו שבאמת רוצה סאונד איכותי. אמנם אין הרבה אנשים כאלה היום אבל אני מאמין שיימצא האחד.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• תוכן חדש...