Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, יש לי מערכת שמורכבת בסך הכל ברכיבים די טובים שקניתי אותם בהמלצותיכם

אך לאחר כמה זמן שכנראה היתלהבתי יותר מידי,אני מגלה לאט לאט שהסאונד שהם מפיקים הוא במילה אחת:סיוט.

המערכת מורכבת מHU קלריון DZX945 לדעתי מכשיר נדיר מאד

סט קידמי 6.5 של מורל טמפו

סאב קיקר C12

אחוריים של JBL סידרת הפוואר 100 וואט נקי

ושני מגברים שאולי לדעתי הם הבעיה לסאונד הזוועתי,האחד פלטיניום אדיו V12

השני פולס אדיו 1000 וואט 4 יציאות.

הפולס אדיו מגביר את הסט הקידמי של הטמפו,והV12 מגביר את הHU והסאב .

זהו עד כאן פחות או יותר מיבנה המערכת למה שומעים כל כך גרוע אין לי מושג.

אשמח לעזרה ממכם איך משפרים את איכות הסאונד ברכב.

נ.ב. מדובר על אימפרזה 94

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

דבר ראשון תתחיל מזה שתנתק לפי דעתי את האחוריים,תיראה אם מסתדר לך השמיעה. אם לא כמובן וכמובן! המגברים האלו לא יודעים לתת איכות (לא שעוצמה כן:wink:) אבל בכל מיקרא הם לא נותנים לרכיבים שלך את האיכות שמגיעה להם תן תקציב למגברים ואם אתה מעוניין ביד שנהי כי הם לפי דעתי הבעיה. ודרך המגבר לא מגביר את הHU:roll: סתם בכללי.

ג'ינו.

פורסם

מגברים מגברים מגברים..המגבר האלה הם זבל סיני..האיכות צליל שלהם גרועה מאוד,תשים מגבר נורמלי באוטו ותראה איזה שיפור בסאונד.

ועד שתחליף מגבר,נסה להגביר עם הפולס אודיו את הסאב+קומפוננט,הוא טוב יותר.

פורסם

היי שלום

רכיבי המערכת הם סבירים מינוס

אבל עדיין לא חושב שצריכה להיות שמיעה "סיוט" כמו שהגדרת את זה

לפני שאתה רץ להוציא כספים על החלפת מגברים ואו רמקולים תנסה להגדיר בצורה יותר מדוייקת וספציפית מה מפריע לך בסאונד שאתה מקבל ברכב

ברוב המקרים ובמיוחד בציודים כאלו (בינוני מינוס) כיוונים הם הבעיה העיקרית

הרי שנינו יודעים שהמערכת שלך לא תוכל ממש להיות מה שקוראים SQ SYSTEM

אבל עדיין אתה אמור לשמוע סביר, ולהגדיר את השמיעה כ"סיוט" זה גרוע ולא נכון אפילו לציוד הזה

אז שוב תנסה לעלות בכתב את מה שאתה מרגיש כשאתה מנגן טראק באוטו ותנסה למקד את הטענות שלך כדי שאפשר יהיה לתמוך את הצעה לשיפור הסאונד דרך אוזניך ולא דרך כיסך

שוב אני מדגיש שנקודת המוצא לשיפור הרכב היא שאין בנמצא תקציב מי יודע מה להשקיע

תודה

דרור

פורסם

ג"ינו תירגע :)

א. אם שמת לב לחתימה אז זה אני דרור שכתבתי לאחרונה

ב. גם אם אלכס הוא זה שמנסה לענות לשאלות ולעזור לחברי הפורום ויש לא המון טעויות כתיב זה עדיין לא משנה את התשובות העקרוניות שמתייחסות למערכת הסאונד באוטו

פעם אחרונה שבדקתי זה עדיין פורום אודיו ומולטימדיה לרכב

אז חברים קצת סבלנות לאנשים ששפת האם שלהם לא עברית ואפילו גם קצת כבוד והערכה לא יזיקו לאנשים שמתקשים בשפה אבל עדיין כותבים את דעתם ועדיין מנסים לעזור למרות שהם מודעים לבעיות הכתיב

אני מבין ורואה בעצמי שזה אולי קצת צורם אבל עדיין קצת אמפתיה וסבלנות ואני בטוח שגם לזה נמצא פיתרון וננסה לעזור לו בכתיבה להבא

תודה

דרור

פורסם
ג"ינו תירגע :)

א. אם שמת לב לחתימה אז זה אני דרור שכתבתי לאחרונה

ב. גם אם אלכס הוא זה שמנסה לענות לשאלות ולעזור לחברי הפורום ויש (לו* אנחנו סתם צוחקים ולא מיתכוונים לפגוע)לא המון טעויות כתיב זה עדיין לא משנה את התשובות העקרוניות שמתייחסות למערכת הסאונד באוטו

פעם אחרונה שבדקתי זה עדיין פורום אודיו ומולטימדיה לרכב

אז חברים קצת סבלנות לאנשים ששפת האם שלהם לא עברית ואפילו גם קצת כבוד והערכה לא יזיקו לאנשים שמתקשים בשפה אבל עדיין כותבים את דעתם ועדיין מנסים לעזור למרות שהם מודעים לבעיות הכתיב

אני מבין ורואה בעצמי שזה אולי קצת צורם אבל עדיין קצת אמפתיה וסבלנות ואני בטוח שגם לזה נמצא פיתרון וננסה לעזור לו בכתיבה להבא

תודה

דרור

וברוך הבא לפורום דרור
פורסם

נתחיל בזה שהסאב לא דופק כלל וכלל כלומר הוא עובד אבל אני לא מרגיש שיש לי סאב ברכב

הוא מחובר לv12 שאין בו הרבה אפשרויות כיוון,לדעתי הנמכתי אותו קצת כי הוא היה מוגבר עד הסוף ולפעמים בשירים מסוימים

הרגשתי שאני שומע רק את הסאב כמו בום בום ולא את הזמר בכלל.

שנית אני לא כל כך מרוצה מהסט הקידמי מיכוון שבווליום גבוה הוא צורם מאד ולא מדויק שוב יכול להיות שהכל יפתר בכיוונים נכונים

במגבר וברדיו דיסק.

שוב הסאב מדובר על קיקר c12 שכולכם ממליצים עליו,לדעתי הוא אכזבה אחת גדולה.

הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו הוא הHU המצוין שיש לי קלריון 945 שאים כיוונים נכונים לדעתי הכל ישתפר.

שוב אני אוהב לשמוע חזק אים איכות ובמיוחד אני אוהב את הסאב שיעבוד שיראה נוכחות.

זהו חברים מקווה שתמשיכו לעזור.

imprza new age

פורסם

גיסנו - אתה רוצה לשמוע טוב? תשקיע בבידוד, תשים מגברים נורמלים ולא V12 ו V15 למינהם, תשקיע בחיווט כמו שצריך.

הבעיה פה שהמלצות למערכות ב2000 ש"ח הן בעייתיות, גם ב3000 וגם ב4000, מצד אחד אתה אומר השקעתי משכורת חודשית של בן אדם וזה עדיין מרגיש כאילו לא השקעת כלום, לפי דעתי וראות עיניי - כדאי להשקיע קודם כל בבסיס, חייוט והתקנה כמו שצריך ואז להתחיל לקנות לאט לאט רכיבים ברמה או שפשוט לקנות רכיבים לא לצפות מהם להרבה ולשדרג אותם כשאפשר, רק ככה אפשר להגיע לתוצאות טובות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

לדעתי הבעיה העיקרית שלך היא באמת בכיוונים ואולי במגברים. בכל מקרה לגבי ההמלצות שקיבלת בפורום, שים לב טוב שכל מי שהמליץ רשם שהחלקים האלה (סאב , קומפוננט) נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. במילים אחרות טמפו לדוגמא, זהו סט שעולה בסביבות ה 500 ש"ח, אל תצפה שהוא יישמע כמו סט ש 1500. הוא נשמע מצויין ביחס לסטים אחרים במחירים האלה, אולי אפילו טיפה יותר יקרים , אבל זה לא יהיה כמו ELATE לדוגמא. אותו דבר לגבי הסאב, בטווח מחירים שלו הוא בין הכי טובים, אבל כמובן שבמחיר יותר יקר אפשר לקנות משהו יותר איכותי.

פורסם
היי שלום

רכיבי המערכת הם סבירים מינוס

אבל עדיין לא חושב שצריכה להיות שמיעה "סיוט" כמו שהגדרת את זה

לפני שאתה רץ להוציא כספים על החלפת מגברים ואו רמקולים תנסה להגדיר בצורה יותר מדוייקת וספציפית מה מפריע לך בסאונד שאתה מקבל ברכב

ברוב המקרים ובמיוחד בציודים כאלו (בינוני מינוס) כיוונים הם הבעיה העיקרית

הרי שנינו יודעים שהמערכת שלך לא תוכל ממש להיות מה שקוראים SQ SYSTEM

אבל עדיין אתה אמור לשמוע סביר, ולהגדיר את השמיעה כ"סיוט" זה גרוע ולא נכון אפילו לציוד הזה

אז שוב תנסה לעלות בכתב את מה שאתה מרגיש כשאתה מנגן טראק באוטו ותנסה למקד את הטענות שלך כדי שאפשר יהיה לתמוך את הצעה לשיפור הסאונד דרך אוזניך ולא דרך כיסך

שוב אני מדגיש שנקודת המוצא לשיפור הרכב היא שאין בנמצא תקציב מי יודע מה להשקיע

תודה

דרור

סתם שאלה שמעניינת אותי, דרור...

אתה אומר רכיבים סבירים מינוס אבל הסט הקדמי שלו הוא מורל פולס\טמפו.

מה שמעניין זה שרמקולים של DLS הם מבוססי מוראל - אתה לא קצת יורה לסדרות כניסה שלך ברגליים כשאתה אומר כזה דבר?

:wink:

נכון - הרכיבים לא "מעולים" ואכן סבירים - אבל הסאונד בשום פנים ואופן לא צריך להיות "מזעזע" גם עם כאלה רכיבים - אפשר להגיע לסאונד מאוד מאוד נעים לאוזן.

שכחתי להוסיף שלגבי הנושא של הכוונים ורמת ההתקנה - מסכים עם דרור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח השרשור,

עם הטמפו והסאב שיש לך אפשר להגיע תמיד לתוצאות טובות.

בתור התחלה הייתי מציע קודם כל להפטר מאחד המגברים ולהשתמש במגבר אחד להגביר את הטמפו ואת הסאב, ואת האחוריים להפעיל מהספק הרדיו.

שנית, תעבור על החוטים, תמיד אפשר לרענן חיווט בחיווט אחר, אולי קצת יותר טוב (אני משתמש בחוטי רמקול לא יקרים בכלל ואין תלונות אחרי 4 שנים שימוש) בנוסף תבדוק את חוטי הפלוס מינוס וארסיאיי של המגבר,

שים לב שכל מה שאמרתי כמעט ולא דורש הוצאה,

כמו כן קח את המידבאסים שלב אחד קדימה ותפנק אותם בטבעות עץ טובות וכמה יריעות בידוד, גם הם וגם אתה תהנו מזה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...