Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ביבוא אישי מונובלוק של -HIFONICS BXI2610D

Features:

Brutus BXI Single-Channel Monoblock Super-D Class Car Amplifier

RMS Power Rating:

4 ohms: 850 watts x 1 chan.

2 ohms: 1700 watts x 1 chan.

1 ohm: 2600 watts x 1 chan.

http://www.millionbuyplus.com/images/products/HIFBXI2610D_M.JPG

והמחיר יצא קצת גבוהה 2400 שקל לטעמי(קניתי אותו ב1900+ משלוח) לאחר המס קנייה לוקחים הרבה כסף החראות ,המחיר שווה את זה?כי קצת היתבאסתי ...יש למישהו מושג מה סביבות המחיר של המונובלוק הזה בארץ?

תודה רבה.

פורסם

אייפונקיס לעולם לא איכזב אותי ,האחריות יש אבל צריך לשלם על משלוח לתיקון וחזרה ,מקווה שלא יהיה בעיות.

פורסם

המחיר סביר אני מניח(כל עוד לא מתקלקל משהו), למרות שלפי המון תגובות בחול המגבר הנל הוא בסביבות 2000rms זה עדיין יוצא די שווה. איזה סאב אתה מתכוון להגביר איתו?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא. עדיף sundown שגם חזק יותר גם איכותי יותר ואתה מקבל אחריות. 2600 rms ? ממש.

איפה לעזאזל אפשר לרכוש סאן דאון ( 1500D - אותו צריך להכניס להשוואה מבחינת העוצמה מול ההייפוניקס ) ב-2400 ש"ח

פותח השרשור - בשביל ה-L7 העתידי שלך - ההייפוניקס יהיה מעולה (מנסיון עם מונו מסדרה ישנה יותר [מוצהר 2K RMS באחד אוהם] ביחד עם L7)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לא מבין למה לבאס בן אדם סתם, הקנייה שהוא עשה לא רעה בכלל, לא בטוח שה SUNDOWN טוב ממנו כמו שלא בטוח שהוא רע ממנו, מה גם שלא ראיתי SUNDOWN למכירה חוץ מבפורום יד2 ככה שזה לא כל כך רלוונטי

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תודה רבה ,חחח אהבתי שאתם יועצים לי להביא 2 סאבוופרים רציתי להביא 2 של 12 אינץ 750 RMS כל אחד...

אבל זה עוד 2500 שקל שצריך לחסוך :p יש עוד טיול של אחרי צבא בעתיד..לאט לאט ..

אני נוהג על רכב CHRYSLER 300C וצריך גם לקחת בחשבון שהנפך בפנים ממש גדול בתא מטען ,יש לי שאלה

KICKER S12L7 750 RMS יספיק לי?? ....

פורסם

אני מניח שגם את הסאב אתה מייבא? אני במקומך הייתי מביא סאב אחר, מה התקציב לסאב?

אם אתה מעוניין בסאב יותר חזק ואיכותי מהl7 15 דבר איתי בפרטי..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואיזה סאן-דאון שמוציא אפילו 2000 וואט RMS ב1 אוהם אתה מוצא ב2400ש"ח?

למה סתם לזרוק דברים?

לא מבין למה לבאס בן אדם סתם, הקנייה שהוא עשה לא רעה בכלל, לא בטוח שה SUNDOWN טוב ממנו כמו שלא בטוח שהוא רע ממנו, מה גם שלא ראיתי SUNDOWN למכירה חוץ מבפורום יד2 ככה שזה לא כל כך רלוונטי

לידיעה,

מגברי סאן-דאון נמכרים כאן ישירות מהיבואן, כולל שנתיים אחריות.

בנוסף, אין מה להשוות לגבי איכות, הסאן-דאון מגברים הרבה הרבה יותר טובים מאשר היפוניקס, ואת זה אני אומר כבעלים של 2 מגברים של היפוניקס.

under construction..

פורסם

ירוק, אין פרסום של SUNDOWN בפורום ככה שניתן להסיק שאין במלאי או ש WHATEVER, לא יודע כמה ההייפוניקס גרוע, עד שלא שומעים אותו בטוח שאי אפשר להסיק מסקנות נחרצות לגביו, אם יש לך אותו ולא אהבת זה משהו אחר, כל עוד אנשים פה אפילו לא שמעו חבל לחוות דעה עליו בטח ובטח כשהוא אצל הבן אדם וזה כבר לא משנה גם אם יציעו לו עכשיו VRX.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני יתן לך טלפון של בן אדם שתאל אותו כמה הוא מוכר את הדגם הזה - 0547835247

ואם אפשר לשאול איזה שנה הקריזלר שלך? :]

תהליכי שיפוצים

פורסם
ירוק, אין פרסום של SUNDOWN בפורום ככה שניתן להסיק שאין במלאי או ש WHATEVER, לא יודע כמה ההייפוניקס גרוע, עד שלא שומעים אותו בטוח שאי אפשר להסיק מסקנות נחרצות לגביו, אם יש לך אותו ולא אהבת זה משהו אחר, כל עוד אנשים פה אפילו לא שמעו חבל לחוות דעה עליו בטח ובטח כשהוא אצל הבן אדם וזה כבר לא משנה גם אם יציעו לו עכשיו VRX.

אין פה עניין של דעה.

ציינתי כבר שלא ניתן למצוא מחליף למגבר שהוא קנה, בארץ, במחיר הזה.

רק הדגשתי את נושא האיכות והטיב של מגברי היפוניקס מול סאן-דאון.

ובמקרה הזה,אין בכלל מה להשוות בינהם, זאת הייתה כל הנקודה שלי, ופה רק רציתי להאיר את תשומת ליבך, עקב מה שכתבת בהודעה הראשונה..

זה לא הופך את היפוניקס למגברים לא טובים.

under construction..

פורסם

טוב אני יוצא להתקין תמגבר רכשתי כבלים 2 גייג....

וקיבלתי את הכבל של SOUNDSTEAM 4 FARAD

ואני יעדכן אותכם לגביו.

הקרייזלר שנת 2009 יבוא אישי שחורה.

• תוכן חדש...