Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פיאסטה 00' ידנית מבקש המלצה למוסך אמין מקצועי ומחירים נוחים בת"א. עדיף רובע דרום מזרח. מוסך למכונאות כללית לטיפולים שוטפים ותקלות מכניות. אני לא מדבר על מוסך מרכזי פורד הבנתי שלא כדאי להשקיע ברכב במוסכים כאלה - למרות שאני צריך אחד כזה כדי לקנות בו פילטרים מקוריים של הרכב.

לאחר עיון בפורום וכפי שכבר ידעתי שום קודנית/אימובילייזר לא תמנע גניבה אך תוכל לעכב אותה מס' שניות בעת הצורך. הקודנית העדיפה לפי מה שקראתי היא עלוקה שמחייבת ניתוק מסויים ליד תא הדלק שכולל פירוק 6 ברגים וכו'. אני מעוניין בקודנית הזו. האם יש לה סוגים כמו "קודנית 3 ניתוקים" "2 ניתוקים"? אני לא ממש מבין בקטע הניתוקים האלה. היכן מומלץ לבצע קודנית אמינה כזו שלא תתקלקל ותתקע אותי בצד הדרך? מה המחיר כולל התקנה ומעמ?

תודה.

• תוכן חדש...