Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוט'. כאשר הרכב בעמידה הוא רועד כמו איזה בן 90 עם פרקינסון. הסל"ד עומד על 500 עם דילוגים לכיוון ה1,000. הרעידות נמשכות גם אם אני מעביר מ-D לN או לP. כאשר אני נותן גז ומעלה את הסל"ד הרעידות פוסקות. אחרי כמה זמן של רעידות הרכב נכבה, אך מצליח להניע מחדש.

לדעתי אחרי נסיעה ממושכת הרעידות פחות גרועות (לא סגור על זה).

מה זה יכול? תושבת? מצערת מטונפת? אשמח לשמוע דעתכם/תובנותיכם.

תודה!

פורסם

לפי התיאור שלך, נשמע כמו מנוע צעדים, אבל עדיף קודם שתנסה לנקות אותו + ניקוי מצערת (העניין לא מסובך ואם יש לך קצת ידע טכני, תוכל לבצע זאת לבד).

לעיתים הניקוי עוזר (מצטבר באיזור פיח ולכלוך), אבל לא תמיד, אם עדיין התופעה נמשכת - סיכוי טוב שמנוע צעדים הלך לעולמו.

כל האמור למעלה נכתב לפי ניסיון על קליאו B 2001 אוטומט (אצלי ניקוי פתר את הבעיה).

בהצלחה ;)

פורסם

תודה! חוש טכני -יש. ידע טכני - יש קצת :-)

אני אנקה את המנוע צעדים והמצערת בתקווה שזה יעזור ואוודא באמת שאין איפשהו צינור ואקום קרוע. בסוף אני אפנק את הרכב באיזה תוסף דלק.

מישהו אמר לי שייתכן והבעיה נובעת מתושבת הגיר, אבל לא נראה לי הגיוני.

נ.ב. - אחרי בדיקה נוספת, הרעידות אכן כמעט ופוסקות אחרי נסיעה של בערך 10 דקות.

שוב תודה.

• תוכן חדש...