Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרגע שאליו פחדתי להגיע,הגיע.

יש קומפוננט מורל טמפו אין התקנה.

קומפוננט מורל טמפו בגודל 6.5,מאזדה לאנטיס 323 עם גודל קדמי של 6.5.

אני גר בירושלים ואני בטוח שאתם מודעים לבעיה שיש בירושלים.

חייב לשים טבעות כי בדקתי את זה והרמקול פוגע בחלון.

יש מישהו פה בפורום שמתעסק בזה והוא ירושלמי? לחנות של התקנות בירושלים אני בטוח לא הולך.

ואין לי יותר מ250 ש"ח לשים על ההתקנה הזאתי.

פורסם

הקומפוננט יחובר למגבר ולא לרדיו דיסק,את האמת את זה אני יכול לעשות לבד-להעביר את החוטים עד המגבר,הבעיה זה רק לשים את הרמקולים נכון על הדלת.

אם אני יקנה טבעות MDF אני לא חושב שאני ידע להתקין,אלא אם כן אני פשוט יקח את הטבעת,ישים אותם על הדלת איפה שעכשיו יש יציאה לרמקול[יוציא את הפלסטיק המקורי]ועליו ישים את הרמקול,אני יכול לעשות את זה אבל זה נראה לי פשוט מדי,מה שכן ראיתי את העבודה בלינקייה של בניית פודיום אבל צריך עוד כמה חומרים ודברים שאין ברשותי.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה רוצה להעביר חוטים חדשים ולא להיתחבר דרך החוטים המקוריים אתה צריך ליקדוח בקונקטורים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני יודע,כבר התקנתי לחבר רמקולים קדמיים פשוטים שלא דרשו בנייה וקדחתי שם ויצא הכל טוב,למרות שאני יודע אני לא מחפש רק בנייה בדלת אלא התקנה מלאה,מבנייה בדלת עד חיבור למגבר.

פורסם

וכל זה ב- 250 ש"ח ?

משום מה אני סבור שגם אם נוסיף 0 למספר בסוף זה לא יספיק להתקנה שהוא מבקש...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני קיבלתי הצעה מעסק בירושלים ב-400 ש"ח,אדם פרטי זה אמור להיות פחות.

בנוסף יש עוד חבר שצריך את אותו הדבר,רק שלו יש מורל פולס 5.25.

ואמרתי שאם אותו המתקין שאני בעזרת השם ימצא לא יסכים ב250 ש"ח גם להעביר חוטים עד המגבר אז שישאיר לי את זה ככה ואני יעביר את החוטים,זה לא בעיה בשבילי,הבעיה כמו שאמרתי זה הבנייה בדלתות.

פורסם

לפי דעתי קח מידות לך לנגר תעשה לבד הכי טוב אם אני לא טועה המידה בלנטיס היא 9/7 משו כזה לא?

כל הסיפור הזה אצל נגל לא אמור לעלות יותר מ-100 שקל..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אז אתה צריך טבעת הגבהה רגילה.

פרק את הדיפון, תנסה להכניס את המידבאס ותראה כמה הוא צריך בשביל שלא ייגע במגנט.

שים לב אם הטבעת לא תפריע לדיפון עצמו.

פורסם
הקומפוננט יחובר למגבר ולא לרדיו דיסק,את האמת את זה אני יכול לעשות לבד-להעביר את החוטים עד המגבר,הבעיה זה רק לשים את הרמקולים נכון על הדלת.

אם אני יקנה טבעות MDF אני לא חושב שאני ידע להתקין,אלא אם כן אני פשוט יקח את הטבעת,ישים אותם על הדלת איפה שעכשיו יש יציאה לרמקול[יוציא את הפלסטיק המקורי]ועליו ישים את הרמקול,אני יכול לעשות את זה אבל זה נראה לי פשוט מדי,מה שכן ראיתי את העבודה בלינקייה של בניית פודיום אבל צריך עוד כמה חומרים ודברים שאין ברשותי.

הנה הכתבת לעצמך בדיוק את שלבי העבודה.. מה הבעיה?

לך לנגר קח ממנו טבעות עץ...ובהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...