Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתרחק מהסוויפט ומהר.

קודם כל : עגלה,אבל באמת...האוטו מתקשה להגיע למהירות בין עירונית ללא לחיצה בריאה ומתמשכת על הגז,לא בדיוק חסכונית בדלק כמתבקש מ1.3 יפנית.

הפלסטיקה דווקא בסדר,לא מתפרקת-איכות ההרכבה סבירה והאוטו לא עושה בעיות מכניות (יפנית אחרי הכל)

אבל וזה אבל גדול,הוא פשוט לא נוח-דואג להעביר כל אבן בכביש דרך המושבים הלא נוחים ישר לעמוד השדרה שלך,והוא לא קשיח בגלל שהוא ספורטיבי-סתם קשיח.

יחסית לסופר מיני אחרות בקטגוריה הסוויפט די גדולה ומאפשרת מרחב מחיה סביר גם מאחורה לנסיעות קצרות.

בקיצור-אם זה לא שכנע אותך לרדת מהנושא רק תקבע שעה ומקום ואני אבוא עם נבוט ואוציא את הרעיון מהראש בכוח :twisted:

פורסם
בקיצור-אם זה לא שכנע אותך לרדת מהנושא רק תקבע שעה ומקום ואני אבוא עם נבוט ואוציא את הרעיון מהראש בכוח

זה בסדר.. השתכנעתי :roll:

2 שאלות:

1. מאיזה שנה התחילו ה-206 להראות כמו שהן נראות היום? ( מדהימות הא?) כי הישנות 206 לא משהו בכלל { ואני מתכוון רק למראה חיצוני }

2. המחירון של לוי יצחק יוצא כל חודש נכון? באיזה תאריך?? ( אני רוצה לקנות ושיחזיק חודש)

פורסם

1. אתה בטח רואה כל מיני גרסאות של ה 206 , ה XS מאובזרת ונראית יותר טוב בגלל פגושים בצבע הרכב, מראות , ג'אנטים וכיו"ב, ה XR שזה הגירסה הפחות מאובזרת נראות פחות טוב.

בשנה האחרונה בוצעה מתיחת פנים ב 206 שרק חדי העין יבחינו בה.

2. בקשר למחירון, יוצא כל תחילת חודש, יש גם את המחירון באינטרנט באתר של YNET (לך ללוח) במחיר של שיחת טלפון או כמנוי חודשי.

פורסם

אני מתכוון ל 206 שרואים היום כל כך הרבה על הכביש, ולכל הדעות מאוד יפות. _ מזכירות קצת את העיצוב של הרובר 200 קצת פחות רחב ואפילו קצת יפה יותר לטעמי.

יכול להיות שזה ה- XS כמו שאמרת, אז ממתי יש XS שנראות ככה?

פורסם
בקיצור-אם זה לא שכנע אותך לרדת מהנושא רק תקבע שעה ומקום ואני אבוא עם נבוט ואוציא את הרעיון מהראש בכוח

זה בסדר.. השתכנעתי :roll:

2 שאלות:

1. מאיזה שנה התחילו ה-206 להראות כמו שהן נראות היום? ( מדהימות הא?) כי הישנות 206 לא משהו בכלל { ואני מתכוון רק למראה חיצוני }

2. המחירון של לוי יצחק יוצא כל חודש נכון? באיזה תאריך?? ( אני רוצה לקנות ושיחזיק חודש)

ה-206 הרבה מעל התקציב שלך שנת 99 = כ-55000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
zvit, אני יודע לגבי התקציב :roll: סתם השתעשעתי עם המחשבה... :wink:

אני יכול להבין ממך ששנת 99 היא השנה שהתחיל הדגם הנ"ל?

כן

מגאן 265

פורסם

בתור בעלים מרוצה של סויפט 1300 אוטו'(ולא, אני לא מוכר) האוטו אמין, סוחב טוב ומאוד מרווח ל 4 אנשים כולל נהג. צריכת דלק 10 בעיר ו 13 מחוץ לעיר. נוחות הכסאות סבירה. מגרעות: קפיצים קשים (אך נסבלים) ורעש מנוע בנסיעה במהירות 100 קמ"ש (נסה ותחליט אם מתאים לך).

כללית, מכונית אוטומטית - רק יפנית. אם תיקלע לשיפוץ גיר אוטו' במכונית אירופאית תבין למה. אגב, ביפניות התיבה האוטומטית מגיבה יפה ולא מסרסת את כוח המנוע כמו חלק מהאירופאיות.

לדעתי אם מדובר בעליות תכופות לירושלים עדיפה מכונית יפנית 1600 , גם במחיר נסיגה בשנחון.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אני יודע שבתחילת ההודעה ייעצו לי להתרחק מהרובר, ואני מאמין שיש דברים בגו, אבל:

עד כמה? יהרג ובל יעבור?? אפשר להתפשר תחת תנאים מסויימים? פשוט ראיתי כמה מודעות לרובר, שנכנסות לתקציב, ומבחינת המראה והנוחות זה בטוח מתאים.

מישהו יכול להסביר בפירוט על רובר 216 ?? למה היא עד כדי כך לא מומלצת??

פורסם
אני יודע שבתחילת ההודעה ייעצו לי להתרחק מהרובר, ואני מאמין שיש דברים בגו, אבל:

עד כמה? יהרג ובל יעבור?? אפשר להתפשר תחת תנאים מסויימים? פשוט ראיתי כמה מודעות לרובר, שנכנסות לתקציב, ומבחינת המראה והנוחות זה בטוח מתאים.

מישהו יכול להסביר בפירוט על רובר 216 ?? למה היא עד כדי כך לא מומלצת??

ראש בריא למיטה חולה :?:

עלות קניה יחסית נמוכה... אחזקה יקרה... תצטרך להחזיק אותה הרבה זמן, יחסית.

זה על קצה המזלג.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רנו קליאו אליזה 98 ??

המחירון שלה אם אני לא טועה זה 38,000 אוט'....אחלה אוטו קח אותו כאופציה :!:

Honda hornet 600

פורסם
רנו קליאו אליזה 98 ??

המחירון שלה אם אני לא טועה זה 38,000 אוט'....אחלה אוטו קח אותו כאופציה :!:

מנוע סביר עם תיבה מסרסת ולא אמינה אם כי רכב נח מרווח ומאובזר.

פורסם

אולי בכל זאת יהיה אפשר להרחיב קצת על הרובר, כי היא נראית לי אופציה לא רעה בכלל ומאוד ריאלית. יש את סדרת ה-200 בתקציב שלי אוטו' 98. ואפילו אולי 99...

( סה"כ רובר לא נראה לי חברה לא אמינה- זו חברה עם שם, ואני יודע שהם דואגים להנדסת אנוש טובה.)

• תוכן חדש...