Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הוא בעל מוסך, והוא טוען (בצדק) שאינו שומע את צלצול הטלפון, במיוחד ובעיקר כאשר מדחס האויר עובד.

ראיתי לא מעט שבמוסכים ישנו פעמון חזק המצלצל ברעש גבוה כאשר יש שיחה נכנסת בטלפון, בדומה לפעמון שהיה מצלצל בבית הספר (לילידי שנת 80 +- , היום יש בבי"ס מוזיקה עליזה ואופטימית כמו של אוטו גלידה).

אני מעוניין במידע על המערכת, אלו רכיבים דרושים וכיצד יש לחבר את הכל על מנת שצלצול הטלפון במוסך יהיה אימתני.

*החבר אמר שעל הקיר ישנו פעמון כזה, אך אינו מחובר כבר ~20 שנה ואין לדעת מה הוא שווה.

רוב תודות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

airzax - תודה, שחכתי לציין שכבר עשיתי חיפושים בגוגל.

יש לי היכרות עם ה"צעצועים" שרואים שם, אני מחפש את ה- real deal , צלצול רציני שיעשה רעש כמו שצריך, על כן ציינתי את הפעמון שראיתי בכמה מוסכים, זה משהו רציני!

איפה כל בעלי המוסכים שיספרו מה מותקן אצלם?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לדעתי אפשר לבנות מעגל כזה די בקלות.

מפרקים את הטלפון הקיים, מוצאים את שני החוטים שמתחברים אל הרמקול הפנימי של המכשיר ומושכים אותם החוצה. מחברים אל קופסא שמכילה בעקר ספק מתח וריליי, ומשם אל הפעמון. כמובן שצריך קודם לכן לברר באיזה מתח ובאיזה אופן פועל הפעמון.

לדעתי אם תבקש יפה ממרק יש סיכוי שתגלה שיש לו PDF עם מעגל מוכן בדיוק למטרה הזאת :lol:

אבל גם אם לא, לדעתי עם הידע שיש לך אתה יכול לתכנן משהו כזה בחצי שעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמע צביקה, זה שאני מובטל לא אומר שאין לי המון עבודה על הראש :-D

אבל, נתת לי רעיון מעולה!!! תודה רבה, אני אבשל אותו קצת ואעדכן.

ד"א, בדקתי היום במוסך, ואין כבר את הפעמון ההוא, על כן צריך לתכנן את הרעיון מאפס (יותר טוב, נותן לי חופש פעולה יותר רחב).

ועדיין, מרק (או אביב, תותח לא פחות בתחום הזה)? יש לך PDF ייעודי? :wink:

פורסם

למשפחה שלי יש כזה דבר במפעל שמחובר לרינגר של הטלפון

http://www.amperel.co.il/products/71551

גם שאני על המלגזה [והיא רועשת] שומעים את הפעמון הזה מ20 מטר בערך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליק, סחתיין עליך, בדיוק מה שחיפשתי.

יש לך מושג כיצד זה מתחבר לקו הטלפון ?

• תוכן חדש...