Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הויכוח המיותר הזה?

אתם באמת חושבים שזה משנה מה אתם חושבים על הרכבים הנ"ל?

נראה לכם שפותח הנושא ילך לפי הדעות שלכם? במיוחד אחרי הויכוח המיותר להחריד?

SKSB, גש לסוכנויות הרכב ובצע נסיעות מבחן.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה הויכוח המיותר הזה?

אתם באמת חושבים שזה משנה מה אתם חושבים על הרכבים הנ"ל?

נראה לכם שפותח הנושא ילך לפי הדעות שלכם? במיוחד אחרי הויכוח המיותר להחריד?

SKSB, גש לסוכנויות הרכב ובצע נסיעות מבחן.

1++

___

פורסם
בידוד הרעשים ברכב מורכב מרעשי מנוע ומכניים,רעש כביש,ורעשי רוח והם ברמה שונה לחלוטין!! בין דגמי רכב באותו הסגמנט.

נכון ידידי, ושים לב לפירוט שכתבתי בגוף השאלה.

פורסם

דרך אגב, ניסן טידה - מנוע מרעיש מאוד, לא שחלילה אני מתכוון לקחת אותה, אך נסעתי עליה כרכב חלופי.

סובארו B# - אין רעשי רוח גם ב-140 קמ"ש.

פורסם
פומפה, כמו שציינת ללא בדיקות מדויקות עם מכשירי מדידה לא ניתן לבצע דירוג "מדעי" של כלל המכוניות מבחינת רמת שקט. גם בדיקה כזו, אגב, לא מספרת את כל הסיפור כי לעיתים יש רעשים שאינם חזקים אבסולוטית אך הם מציקים מאוד לאורך זמן.

לכן ברור לך שאין לי שום כוונה להתיימר ולדרג את המכוניות השקטות והרועשות בקבוצה. ציינתי את מקרה הלאנסר/B3 פשוט מכיוון שמדובר היה במבחן בו ההבדלים היו מאוד נוכחים, במידה אשר קל להבחין בה והיא מפריעה מספיק בשביל לציין אותה כחסרון משמעותי של הלאנסר.

לסובארו אמנם רעשי כביש, אבל באופן מקובל יחסית לקבוצה. בלאנסר הם משמעותית גדולים יותר וגם במהירות נמוכה. הרוח מציקה מעל 100 קמ"ש ורעש המנוע גם כן. בשתי המכוניות נבדקו הצמיגים היטב (כולל לחצי אוויר) לפני המבחן, וההתרשמות לגבי הרעש הייתה בנסיעה גב-אל-גב בשתי המכוניות, על אותו הכביש, כשהבוחנים נוסעים במכונית אחת ואז בשניה, כשאחד הבוחנים יושב מאחור.

רוני

במבחן בעיתון "הגה" הגיעו לתוצאות הפוכות. (מבחן השוואתי של לנסר 1500 ו B3)

"איכות הנסיעה הכוללת של מיצובישי לנסר עדיפה בכל תחום ובהחלט נאה. המנוע שקט יותר, בייחוד תחת עומס, המתלים רועשים הרבה פחות, הרעש מבתי הגלגלים גם הוא נוכח הרבה פחות"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יצא לי לנהוג על הלאנסר ועל ה b3

הלאנסר(1.8) באמת לא מבודדת כמעט רעשים אבל רוב הדגמים של מיצובישי הם ככה וזה תמיד היה ככה.

וב b3 מתי שלוחצים ככה לאיזה קיק יפה\למשוך את ההילוכים אז שומעים את המנועה טוב מאוד.

אגב אני לא ממליץ לך על שתי המכוניות,גם אם הדבר הכי חשוב לך במכונית זה בידוד רעשים עדיף להתפשר ולקחת אותו יותר "איכותי" מהם שבאמת נותן תמורה למחיר שלו.

פורסם
במבחן בעיתון "הגה" הגיעו לתוצאות הפוכות. (מבחן השוואתי של לנסר 1500 ו B3)

"איכות הנסיעה הכוללת של מיצובישי לנסר עדיפה בכל תחום ובהחלט נאה. המנוע שקט יותר, בייחוד תחת עומס, המתלים רועשים הרבה פחות, הרעש מבתי הגלגלים גם הוא נוכח הרבה פחות"

מעניין. אין לי כוונה להתנגח בקולגות אבל ההתרשמות שלי מאוד שונה. קודם כל, אני מתייחס ל"איכות נסיעה" כאל נושא המשלב גם את נוחות הנסיעה, ובזה ה-B3 משמעותית יותר טובה. במיצובישי, אגב, היו קצת תחמנים (או סתם לא שמו לב) וסיפקו את רכב המבחן עם לחץ אוויר נמוך משמעותית מהמומלץ (איזה 7-8 PSI). כמובן שתיקנו את זה לפני הנסיעה.

למנוע בלנסר אמנם צליל נחמד בסל"ד גבוה, אבל שקט הוא לא. במהירויות כביש 6 למשל, הוא נשמע היטב גם מעל לרעש הרוח, מה שסובארו פשוט לא היה. אני מסכים שתחת עומס כבד זה של הסובארו מעצבן יותר, אבל זה לא בגלל הרעש אלא בגלל שהצליל שלו מנסר באוזן.

בנושא הרעש מבתי הגלגלים - שוב, זה לא שה-B3 מושלמת, אבל לדעתנו היא בפירוש עדיפה גם במובן זה.

אגב, יש לינק למבחן הזה? מעניין אותי לדעת מה עוד נאמר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין. אין לי כוונה להתנגח בקולגות אבל ההתרשמות שלי מאוד שונה. קודם כל, אני מתייחס ל"איכות נסיעה" כאל נושא המשלב גם את נוחות הנסיעה, ובזה ה-B3 משמעותית יותר טובה. במיצובישי, אגב, היו קצת תחמנים (או סתם לא שמו לב) וסיפקו את רכב המבחן עם לחץ אוויר נמוך משמעותית מהמומלץ (איזה 7-8 PSI). כמובן שתיקנו את זה לפני הנסיעה.

למנוע בלנסר אמנם צליל נחמד בסל"ד גבוה, אבל שקט הוא לא. במהירויות כביש 6 למשל, הוא נשמע היטב גם מעל לרעש הרוח, מה שסובארו פשוט לא היה. אני מסכים שתחת עומס כבד זה של הסובארו מעצבן יותר, אבל זה לא בגלל הרעש אלא בגלל שהצליל שלו מנסר באוזן.

בנושא הרעש מבתי הגלגלים - שוב, זה לא שה-B3 מושלמת, אבל לדעתנו היא בפירוש עדיפה גם במובן זה.

אגב, יש לינק למבחן הזה? מעניין אותי לדעת מה עוד נאמר.

רוני

קראתי בעיתון העשוי מאותו חומר עתיק שנקרא "נייר".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...