Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו לא נסע נסיעות מחוץ לעיר בשבוע האחרון והכל נראה תקין ..(פיאט אונו 88)

רק היום גיליתי שלולית של שמן, לפני כמה ימים מילאתי שמן בתחנת דלק(נתקעתי בלי שמן מה אני יעשה.).

מה יכולה להיות הבעיה

אה וכשאני בודק עם המדיד שמן הוא מלא שמן כזה ויש מינימום.

מה אתם אומרים? :cry:

אהלן מה נישמע???.

פורסם

פששש......

בעיה מוזרה.

בוא נחשוב:

הבעייה אולי....... נזילת שמן :roll: ?

יש שמן במדיד עד המינימום?

אולי.....זה קשור לנזילת שמן :shock: ?!?

סתאאאאאאם :wink: .

ברצינות:

יש לך נזילת שמן (דהההה) מאיפושהוא.

מלא שמן , ולפי רמת השאלות - סע למוסך לאבחון וטיפול בבעיה.

לידע כללי - הנזילה יכולה לנבוע החל ממחזיר שמן שכשל ועד פריצות שמן משלל מקומות שונים.

בכל מקרה, אם היית מצליח לראות כיוון, או לתת אינדקציה לגבי כמות השמן באותה שלולית , הייתה (אולי) אפשרות לתת דיאגנוסטיקה קצת יותר ממוקדת.

ערב טוב,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

דברים כאילו ניגרמים ע"י מחזירי שמן שהחזירו את נישמתם לבורא...

או אטמים ההתחממו/ניסדקו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תשמע, תראה...

תלוי, יכול להיות שאני מגזים (וזה תמיד טוב, כי אתה מכין את עצמך לפרדה מכמה אלפים ואז אתה מגיע למוסך, המוסכניק מחזק כמה ברגים ואומר לך כל טוב... ואתה מרוב שימחה קונה לאוטו שטיחים, ריפודים צמיגים חדשים וכל זה בכסף ש"חסכת")...

תניע את האוטו, סע טיפה, 10 דקות... תחנה את האוטו ושים מתחת למנוע עיתון בצורה כזו שיכסה את כל שטח המנוע...

אחרי חצי שעה תוכל לראות איפה מטפטף שמן... ואולי אם תציץ אל המנוע תוכל לראות טיפות שמן.... אם לא תוכל לדעת לפחות מאיפה נוזל השמן (גם אם ראית את השמן משפקיץ בשימחה, אתה לא תיפתח מנוע לבד, נכון?!), ככה תוכל לבדוק את האמינות של המוסכניק שלך, אתה יודע איפה הבעיה ואתה יודע ממה היא נובעת, אל תגיד לו, ותראה אם הוא אמין!

מחזירי השמן ליד הפולי נוטים להיסדק... להחליף אותם זו לא בעיה...

לעומת זאת, למה זה קרה?

אולי ביגלל עיפות החומר, ואולי ביגלל שגל הערכובה שלך זז ימינה - שמאלה (זה קרה לי ברכב שיצא מאוברול, ככל הנראה לא החליפו מיסבי גל ארכובה, הכל שיחק לו בכיף וכעבור שבועיים ניקרע האטם...), בכל אופן, נסה ותראה מאיפה נוזל לך שמן...

אולי זה רק הגומי שאוטם את אגן השמן...

בהצלחה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לכי למוסך איטליאנו בבני ברק.

הם אמינים, מקצועיים ויטפלו לך בבעייה מבלי לדחוף לך כל מיני שטויות לא קשורות.

בהצלחה ואל דאגה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לאור השאלות שלך אני מניח שרמת הידע במכונאות לא גבוהה (לא בושה).

עדיף לפיכך ללכת למוסך או שניים ולקבל חוות דעת . לדאוג למלא שמן לפני כדי לא להגיע ללא שמן בכלל ולשרוף מנוע. עדיף אולי אפילו על גבי גרר.

אל תדחה את הטיפול , כי הנזק שעשוי להיגרם בנסיעה ללא שמן עשוי להיות גדול ,

שלא נדבר על העובדה שהשמן המטפטף ממכוניתך עשוי להיות בדיוק באמצע סיבוב ו"לעזור" לרכב אחר או , גרוע מכך , לאופנוע - להחליק ולהיפגע...

אני נועל את השרשור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...