Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח על דיבור בפלאפון והחזקתי אותו ביד, למעשה לא החזקתי אותו באוזן אלא ביד רמקול.

אני רוצה להישפט אבל הבעיה שחתמתי על הדו"ח, האם יש דרך חזרה?

פורסם

אין לך מה להשפט.

זכאי אתה לא תצא.

לא משנה איפה החזקת אותו, יד אחת שאמורה לתפעל את הרכב הייתה עסוקה בלהחזיק את הפלאפון.

פורסם
קיבלתי דו"ח על דיבור בפלאפון והחזקתי אותו ביד, למעשה לא החזקתי אותו באוזן אלא ביד רמקול.

אני רוצה להישפט אבל הבעיה שחתמתי על הדו"ח, האם יש דרך חזרה?

לא בטוח ששימוש בספיקר הוא חוקי במידה ואתה מוריד את היד מההגה ומחזיק את הטלפון ביד.

לעצם העובדה שחתמת על הדוח אין כל משמעות לעניין הודאה או כפירה באשמה בבית המשפט.

פורסם

חתימה על הדוח אינה אומרת שאינך יכל להשפט, היא רק חתימה על כך שקיבלת את הדוח ושהדוח נמסר ביד.

אם היית מסרב לחתום השוטר היה כותב: "מסרב לחתום נמסר ביד".

אתה יכל לבקש להשפט, אך דעתי האישית שלא תצא זכאי ואתה עלול לקבל קנס גדול יותר ע"י השופט על כך שהטרדת את מערכת המשפט.

על פי חוק עליך להחזיק את ההגה בשתיי ידיים, ברגע שאחזת את הנייד ביד אחת גם אם הוא לא הוצמד לאוזן זהו דוח על שימוש בסלולר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא לא יכול להמיר את זה לדו"ח על נהיגה ביד אחת, הרי השוטר לא ראה אותו מדבר בטלפון... או שכן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הוא לא יכול להמיר את זה לדו"ח על נהיגה ביד אחת, הרי השוטר לא ראה אותו מדבר בטלפון... או שכן?

ישנו סעיף של אי אחיזת ההגה בשתיי ידיים, אאל"ט הקנס הוא 100 ש"ח וללא נקודות.

ברגע שהשוטר כותב בדוח את נסיבות המקרה, שהנהג אחז ביד אחת הגה וביד שניה טלפון סלולר הדוח יכתב על שימוש בסלולר בעת נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק אתמול עורכי דין דיברו על זה ברדיו.

החוק אוסר על הנהג להחזיק ביד מכשיר סלולר ולא משנה לאיזה צורך, גם אם זה לראות הודעה וגם אם זה לראות תמונה או מה שלא יהיה, פשוט אסור לנהג להחזיק ביד את הסלולר בזמן נהיגה וגם בזמן עמידה ברמזור.

לכן הדו"ח עם כמה שהוא נראה קטנוני, חוקית הוא תקין ואני לא רואה שופט מוותר על דבר כזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז איך יתכן כי חיוג ממתקן בו נמצא הפלאפון הוא כן חוקי?או לחילופין שימוש בדיבורית?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

שאלה מצויינת.

הדיבור עצמו בטלפון מותר לפי החוק. אז למה יש הבדל כזה כדול בהתייחסות לדיבור בטלפון לבין אי אחיזת ההגה בשתי ידיים מכל סיבה אחרת?

אם מישהו שקוע בשיחה וזה מסיח את דעתו מהכביש, מה ההבדל אם הטלפון ביד או בדיבורית?

אולי זה השילוב של שני הדברים שהוא כזה מסוכן

פורסם

רוב הדיבוריות הם בעלות רמקול חזק שאינך צריך להתאמץ על מנת לשמוע את השיחה-כך שדבר זה יכול להוות מעין הבדל,

אך למרות זאת גם מעמדים פשוטים לפלאפון נחשבים לחוקיים ולפי דעתי דבר זה מהווה סיכון גדול יותר מנהיגה עם פלאפון ביד כיוון ששם השמיעה גרועה יותר

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
שאלה מצויינת.

הדיבור עצמו בטלפון מותר לפי החוק. אז למה יש הבדל כזה כדול בהתייחסות לדיבור בטלפון לבין אי אחיזת ההגה בשתי ידיים מכל סיבה אחרת?

אם מישהו שקוע בשיחה וזה מסיח את דעתו מהכביש, מה ההבדל אם הטלפון ביד או בדיבורית?

אולי זה השילוב של שני הדברים שהוא כזה מסוכן

כדאי להבין שאין חפיפה בין מה שמותר למה שבטוח. דיבור בטלפון סלולארי בנהיגה, לרבות זה המותר על פי חוק, מסוכן לא פחות מנהיגה בשיכרות. ומדובר ביותר ממחקר מדעי אחד שמגיע למסקנה הזו. כל מי שחייו וחיי זולתו יקרים לו, טוב יעשה אם ימנע משימוש כלשהוא בטלפון תוך כדי נהיגה.

פורסם

ערב טוב.

לאחר שגם אני קיבלתי דו"ח על דיבור בזמן נהיגה והתווכחות קלה עם השוטר, הוא הראה לי את החוק והחוק קובע:דיבורית קבועה ברכב!

לפי החוק גם דיבורית בלוטות' זאת שנכנסת לאוזן אינה חוקית!

הדרך היחידה שאתה יכול לדבר בזמן נהיגה היא אך ורק דיבורית המותקנת באופן קבוע ברכב!

לפי סיפור אחר שהלכתי עם חבר לבית דין תעבורתי בקשר לעברה אחרת שמעתי שם על נהג מונית אשר נתפס מדבר בדיבורית אוזנייה כזאת עם חוט למיקרופון(מאלה שבאים עם הפלאפון)הדיבורית הזאת אינה חוקית גם היא בזמן נהיגה!

אז אני חוזר ואומר לפי דברי השוטר ואני מצטט:"דיבורית המותקנת באופן קבוע ברכב בלבד!"

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...