Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המחזקים, אלה שמעל דפי הפורום, בפרטיות בטלפון ובאימיילים.

הבהרה חשובה, כמה מהחברה נמחק פנו אלי, אז יש צורך להבהיר, אין בי כעס עליכם

ואין לי שום בעייה עם כל בחירה שתעשו להיפך הייתם תמיד ותישארו לעד חברים שלי

מעולם לא החזקנו בזהות המגדרית חיץ לידידות!

אנחנו ממשיכים כרגיל ואפילו יותר, התודות מגיעות כמובן למועדון החמש שדירבן אותנו ופקח לנו את העיינים!

להתראות בשישי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקב היענות גבוה של חברי המרכז, נציג המפגש הירושלמי המקורי ימתין לשיירות העולות לירושלים בבנייני האומה, ויוביל את השיירה מרהיבת העין בחוצות הבירה אל הטוביה.

בואו בהמוניכם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רן ורנצ'וק, תרגיעו או שהג'יפ ידבר...:|attachment.php?attachmentid=175458&stc=1&d=1255616634

5%20(4).jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
דורון,

אני רואה בדבריך בצירוף התמונה שהצגת איום ברצח.

מי צריך להרגע כאן?

רנצ'וק,

אני מחריש. הג'יפ נעלב כשהזכרתם את השיירות בבאב אל וואד....ולכן העיר את שהעיר.....

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
רן ורנצ'וק, תרגיעו או שהג'יפ ידבר...:|attachment.php?attachmentid=175458&stc=1&d=1255616634

אולי כבר מיזמן הג"יפ היה אמור להשמיע את קולו "לטובת כל אוהבי הברגים החלודים" ,(ה ת נ א י , איחוד) י-ם ות-א ,חיפה ,ב-ש,שרון ,ודרום "כולנו בעלי אותה אהבה ". אירוח, רק, בשישי זה , א ל י . א י פ ו ???

Dr. volvo

פורסם
אולי כבר מיזמן הג"יפ היה אמור להשמיע את קולו "לטובת כל אוהבי הברגים החלודים" ,(ה ת נ א י , איחוד) י-ם ות-א ,חיפה ,ב-ש,שרון ,ודרום "כולנו בעלי אותה אהבה ". אירוח, רק, בשישי זה , א ל י . א י פ ו ???

Dr יקר.

הג'יפ במיוחד ושאר חבריו המבהיקים אמרו את שהיה להם לומר בהשקה של האיטלקיה הידועה. עד היום אני שומע את אנחותיו בלילות....:wink:

ההזמנה למפגש השפלה, פתוחה, לכולם, תמיד. בלי תנאים. רק הודיעו מראש. גם המלצריות צריכות להתכונן....

בעל הג'יפ, אומר את דבריו במקום הראוי להם. בפורום הסגור של חברי מועדון ה 5...

פורסם
תודה לכל המחזקים, אלה שמעל דפי הפורום, בפרטיות בטלפון ובאימיילים.

הבהרה חשובה, כמה מהחברה נמחק פנו אלי, אז יש צורך להבהיר, אין בי כעס עליכם

ואין לי שום בעייה עם כל בחירה שתעשו להיפך הייתם תמיד ותישארו לעד חברים שלי

מעולם לא החזקנו בזהות המגדרית חיץ לידידות!

אנחנו ממשיכים כרגיל ואפילו יותר, התודות מגיעות כמובן למועדון החמש שדירבן אותנו ופקח לנו את העיינים!

להתראות בשישי-רן

מסיבה לא ברורה שוב ושוב נמחקים הסברים שלי לגבי החברה מי-ם שאני מתכוון אליהם ולכן אנסה שוב:

מועדון גדול שרוצה לבצע שינוי ולהתרחב (שאיפה מבורכת) מפרסם ברבים מכרז (אם תירצו) בסיגנון:

"מועדון הקלפים של סבתא ננה מעוניין לפתוח סניף בי-ם, מועמדים הרואים עצמם כמתאימים לנהל סניף כזה

מתבקשים לשלוח קורות חיים לבדיקת התאמה עד לתאריך...."

כחודש אחרי " בישיבת ההנהלה האחרונה מס'...הוחלט כי מר....יקבל על עצמו את ניהול הסניף, כרגע

מתבצע חיפוש אחרי מקום מתאים"

אחרי שבועים " לאחר בדיקה של נציגות המועדון במקומות הבאים....נימצא כי המקום...מתאים לצרכי המועדון

וישמש את חברי המועדון בי-ם מיד אחרי ההכרזה הרשמית"

אחרי שבועיים נוספים " ביום ה-..... תתקיים הכרזה על המקום החדש של מועדון הקלפים של סבתא ננה,

אנחנו מזמינים את כל בעלי העניין בירושלים לבוא, לבדוק, ולהצטרף אלינו למקומנו החדש"

יו"ר הסניף (הירושלמי) מפרסם תמונות של סניף החדש בירכתו, וחזונו לעתיד, וקריאה לכולם לבוא ולהיות חלק!

ככה מתנהג מועדון שאין לו מה להסתיר וממי לפחד, בשקיפות, באמתיות, ומתוך כבוד לעצמו ולחברים!

עכשיו לכל הירושלמים שהיו במפגש הראשון ולא פעלו אליהם כפי שמתואר להל"ן הם אלו שאני מתכוון .

וסבתא ננה (אין קשר לסבא נונו) אומרת "כבוד לא מוצאים ברחוב. כבוד מבאים מהבית!" - רן

פורסם
המפגש בטוביה ייתקיים כרגיל, אם כי יש שמועות המדברות על אירוע לציון סוף הקיץ, דבר אשר אמור להפוך את המפגש בטוביה למהנה אפילו יותר מהרגיל.

בנוסף, אמור להתקיים גם המפגש של מועדון החמש בכנסיה. לא באיזור הכנסיה, כי אם בתוך שטח הכנסיה (לא ממש בתוך המבנה, אלא ברחבה, בתוך השטח של הכנסיה).

אשמח לראותך! (רק אם תבוא לטוביה תוכל לשמח אותי, כי פשוט לא אהיה במפגש בכנסיה)

יוני ,חברי האקראי שותה הבירה אבוא בכיף ביום שישי הקרוב

לשמח אותך בטוביה על בירה טובה :snipersmi

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
Dr יקר.

הג'יפ במיוחד ושאר חבריו המבהיקים אמרו את שהיה להם לומר בהשקה של האיטלקיה הידועה. עד היום אני שומע את אנחותיו בלילות....:wink:

ההזמנה למפגש השפלה, פתוחה, לכולם, תמיד. בלי תנאים. רק הודיעו מראש. גם המלצריות צריכות להתכונן....

בעל הג'יפ, אומר את דבריו במקום הראוי להם. בפורום הסגור של חברי מועדון ה 5...

כשתהיה רציני ,ההזמנה פתוחה ללא תנאים מוקדמים ,כל שהם. מ ת י ?:-o:ladysman:

Dr. volvo

פורסם

תומר אם זה מוקדם לך יש ב-1130 את המפגש בכנסייה תוכל לצלם שם מכוניות.

בעצם, יש לי את התמונה של הרכב של יורם אני אתן לך אם תירצה-רן

פורסם
דובר המועדון וגם היו"ר היו בארה"ב ולא היו מחוברים כל כך.

הדובר חזר לפני כמה שעות והיו"ר עדיין שם.

מה שברור הוא שהנושא יועלה בישיבת ועד המועדון וחברי המעדון המעונינים להשתתף בדיון, מוזמנים.

הודעה תימסר

בני הספל

דובר המועדון

אם במקרה מישהו דילג....

• תוכן חדש...