Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באלקטרוני יש צורך בסאבים הרבה יותר מהירים שבד"כ הם גודל 10 אינץ לפי הבנתי

ולהיפהופ וראפ יש צורך בסאבים שהם יורדים הרבה יותר נמוך שהם יותר גדולים בד"כ שהם גודל 12,15 אבל הבעייה שהם איטיים בשביל אלקטרו

בעוד כחודש וחצי נגמר לי המלווה ואני מתכנן לקנות אוטו ולהרכיב בו מערכת ( כן כסף לאוטו ביטוחים מערכת לדלק ותחזוקה יש )

כך או כך אני מתכנן על תיבה סגורה למקרה שיש צורך לדעת.

אני שומע במידה שווה גם אלקטרו וגם ראפ גם רוק HardStyle בקיצור המון סוגי מוסיקה אבל אלו העיקריים.

מה אתם מייעצים לי לעשות? הרכב כנראה הולך להיות פיאט פונטו ומצידי אין לי בעייה שהקופסא תתפוס את כל "הבגאג'"

תודה רבה למייעצים אם יש צורך בעוד מידע כל שהוא אני אענה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה התקציב לסאב

איזה מגבר ירים אותו או מה התקציב למגבר

בעיקרון אתה מוזמן במפגש הקרוב לשמוע אצלי את הAA כאוס 12 אינץ' מנגנן את

dream theater panic attack

אתה תפתע כמה 12 אינץ' טוב, עם הגברה איכותית יכול להיות מהיר, הרבה יותר מהיר מהמן סאבים 10 אינץ' שאני מכיר.

http://www.youtube.com/watch?v=B2k6huaVnSE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנאה מובטחת :)

פורסם
מה התקציב לסאב

איזה מגבר ירים אותו או מה התקציב למגבר

בעיקרון אתה מוזמן במפגש הקרוב לשמוע אצלי את הAA כאוס 12 אינץ' מנגנן את

dream theater panic attack

אתה תפתע כמה 12 אינץ' טוב, עם הגברה איכותית יכול להיות מהיר, הרבה יותר מהיר מהמן סאבים 10 אינץ' שאני מכיר.

B2k6huaVnSE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנאה מובטחת :)

בעיקרון בשביל התחלה אני מתכנן להתחיל עם איזה CVR12 או עם C12 דברים בתקציבים שנחשבים ביחסית פשוטים ופחות רציניים ( מה שכן על תיבה אטומה אני לא מתפשר למרות שאני אצטרך לקחת הגברה יותר חזקה אבל זה דבר שצריך לשלם עליו אין מה לעשות ), כמובן שבעתיד כשיהיה לי כסף להשתדרגות אני מתכוון להביא כלים יותר רציניים להביא את ה- JLW7 או KICKER L7 ואם אפשר להתקדם הרי זה משובח בכיף אני בן אדם שאוהב את הדבר הזה, אבל AA של כאוס זה כבר סאב שאם אני לא טועה בין 1500 - 2000 משהו בסגנון הזה אני לא זוכר כמה המחיר שלו במדוייק, לא במסגרת בתקציב שלי אם כך.

עוד דבר מתי המפגש ואיפה המפגש? אני מאוד מאוד תלוי בתחבורה ציבורית כי אין ברשותי רכב ובכלל אני עם מלווה כרגע ואין מצב שאבא שלי ייסע איתי אל המפגש או משהו בסגנון ככה שאני לא יודע אם אני אוכל לבוא אם זה ביום שבת.

במידה ואני אוכל לבוא אני אוכל להביא מספר דיסקים ולשמוע פחות או יותר איך זה נשמע ואם זה מספיק מהיר בשבילי והסאב לא מאחר או משהו? במוסיקת HardStyle זה לא כ"כ בעייה אני חושב כי לרוב זה צליל נמוך הרבה זמן מהשיר אבל אני מדבר על סגנונות אחרים אם אנשים יסכימו להשמיע אצלהם במערכת שירים שלי?

סאבים כגון ה- CVR12 וכמו ה- C12 יהיו מספיק מהירים בשביל אלקטרו? אבל אני לא מדבר על אלקטרו מטורף שהקצב פעימות שלהם בשמיים משהו מטורף משהו נורמאלי.

בינתיים אני בונה על:

רדיו דיסק: DEH 6050UB ( כנראה אם אני אוכל למצוא משהו ברמה טובה ובמחיר מופחת אני מאוד אשמח אני פתוח להצעות ורק מחנות הרדיו דיסק יד שנייה לא בא בחשבון ) עולה בסביבות 1,000 שקלים.

במה קדמית: Jbl GTO6507 ( הוא 2WAY אני מקווה שהוא טוב ) עולה בסביבות 500 שקלים.

מגבר: Mac audio Z4200 עולה בסביבות 900 שקלים.

סאב: כמו שאמרתי כנראה CVR12 או איזה C12 בתיבה אטומה 400 שקלים בערך

תיבה תעלה משהו כמו 300 שקלים(?)

והתקנה אני לא יודע כמה יעלה, וחיפשתי את החלקים בזאפ ועיגלתי את המחירים כלפי מעלה ( בשביל להיות מוכן לגרוע ביותר ).

כמה אמור לעלות התקנה איכותית ונקייה של ציוד שכזה? אני מאיזור הקריות ( ליד חיפה לידע כללי ) ואם אפשר המלצה למקום זול ( יחסית ) עם הרכבות נקיות וטובות באיזור?

תודה רבה על זמנכם :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

המפגש יערך ליד קרית גת ביום שישי הקרוב: http://http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286856

תקנה את ה- C12: סאב יותר מדוייק מה- CVR, ינוצל מצויין ע"י המגבר של מאק אודיו.

יעלה לך כ- 500 ש"ח עם תיבה.

ה- CVR הינו סאב חזק ולא נציל כ"כ ( 86.7 DB ), שידרוש הגברה קרובה ככה האפשר ל- 400 RMS.

המגבר של מאק אודיו מוצהר בגישור על 285 RMS, הספק שינצל אותו בצורה בינונית, ולא כ"כ מספק ( בשביל חלק מהאנשים ).

את כל המוצרים שהצעת תוכל לרכוש באוטוס, שיושבים ברחוב מקלף 2 בצ'ק פוסט.

גם את ההתקנה, שתעלה כ- 500 - 600 ש"ח ( כולל חוטים ) תוכל לעשות אצליהם.

הייתי מציע לך לשמוע את המוצרים, במיוחד הקומפוננט, לפני הרכישה- כל אחד והאוזן שלו.

למרות שאתה שומע אלקטרו- הסאונד של JBL דיי צורם, ולא כולם אוהבים את זה ( אני למשל ).

תשמע גם את האפשרות השנייה בתקציב שלך- המורל טמפו, שעולים 550 ש"ח, ואולי הם יתאימו לאוזן ולדרישות שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
המפגש יערך ליד קרית גת ביום שישי הקרוב: http://http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286856

תקנה את ה- C12: סאב יותר מדוייק מה- CVR, ינוצל מצויין ע"י המגבר של מאק אודיו.

יעלה לך כ- 500 ש"ח עם תיבה.

את כל המוצרים שהצעת תוכל לרכוש באוטוס, שיושבים ברחוב מקלף 2 בצ'ק פוסט.

גם את ההתקנה, שתעלה כ- 500 - 600 ש"ח ( כולל חוטים ) תוכל לעשות אצליהם.

הייתי מציע לך לשמוע את המוצרים, במיוחד הקומפוננט, לפני הרכישה- כל אחד והאוזן שלו.

למרות שאתה שומע אלקטרו- הסאונד של JBL דיי צורם, ולא כולם אוהבים את זה ( אני למשל ).

תשמע גם את האפשרות השנייה בתקציב שלך- המורל טמפו, שעולים 550 ש"ח, ואולי הם יתאימו לאוזן ולדרישות שלך.

החנות שאתה מדבר עלייה במקרה זו החנות שיושבת ממול היס פלאנט?

ואיך החנות שיש בימאים ( אם אתה מהאיזור אתה יודע איזה חנות אני מדבר פשוט אין לי שמץ של מושג על הכתובת וכל זה ) היא טובה אמינה?

ובקשר אל C12 סבבה אני אבקש לשמוע אותו גם בתיבה אטומה, אני בחור של SQ ומדיי פעם SPL אבל לעיתים יותר רחוקות רוב הפעמים אני אוהב SQ

עכשיו שאלה לגבי ה- C12 הוא מספיק מהיר? וההגברה שאני מביא מספיק חזקה בשביל להפעיל אותו כמו שצריך בתיבה אטומה? כי לפי הבנתי יש צורך בהגברה יותר חזקה יש אפשרות להתפשר על מגבר שייצא פחות כסף ויספק בבאותה מידה את הסחורה? או שעדיף להשקיע ולהביא את המגבר הנ"ל ?

בקשר אל ההתקנה 600 שקלים עולה כולל חוטים, השאלה איזה חוטים דברים איכותיים? ואם אפשר הסבר על החוטים 4 גייג' ו-8 גייג' ו-2 גייג' וכל השאר מה יותר טוב איזה חברות חיווט טובות? והאם ההרכבה אצלהם טובה ונקייה?

אני לא אוהב סאונד צורם האמת שאני גם ממש שונא את זה תודה שיידעת אותי לגבי זה אני אבדוק לגבי המורל... רק אם אני אוכל לקבל את הדגם המדוייק שאתה מדבר עליו שאני אדע מה לבקש לשמוע אני מאוד אודה לך

ועכשיו עוד שאלה אם ולדוגמא אני ארצה להוסיף אל המערכת 6X9 אחוריים בעתיד יהיה לי מקום להוסיף אותם ואם המגבר יסחוב אותם? ( אני יודע שזה עלול "להרוס" את הסאונד אבל רק בתיאורייה אני שואל )

פורסם

אני דווקא חושב שהבניה של המערכת שלך יכולה להיות טובה יותר:

HU-פיוניר 4050 (שים לב, אותו רדיודיסק בידיוק מבחינת איכות שמע) 650 ש"ח

קומפוננט-מורל דוטק אוביישן/הרץ אנרג'י (פה אתה כבר צריך לשמוע ולהחליט בעצמך) 1000 שקל

מגבר-מאק אודיו Z4200 יש עליו ביקורות מעולות, לא שמעתי, נניח שאתה סגור עליו 900 שקל

סאב- קודם כל אתה טועה שסאבים 12 לא יכולים להיות מדוייקים ומהירים, דבר שני קח את הC12 שינוצל טוב יותר מCVR12

האמת שהייתי מחפש את הסאב כיד שניה עם תיבה, המחירים שלו מצחיקים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חבר אתה רחוק שנות אור מ-SQ עם רכיבים כאלו

אתה אומר שכאוס יקר {1500-2000} ואתה לא יודע ביכלל כמה עולה ה-JL-W7 ואיך אתה מכניס אותו ביחד לאותו מישפט עם L7 שהוא רחוק מהכיוון ליהיות סאב SQ מדויק ומהיר {אתה לא רוצה לדעת מה התיאור של אדי לגבי ה-L7:wink:}

התקנה טובה עם כבלים איכותיים תעלה הרבה יותר מ-600 זה בטוח

אתה צריך לעשות עוד קצת שעורי בית :idea::idea::idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, ברור שהוא צריך לעשות שיעורי בית אבל אולי למסגרת התקציב שלו זה הכי SQ בשבילו.

בסה"כ SQ זה פר בנאדם.

כמו שצביקה לא התלהב כמו כולם מהמערכת של לאון ככה הבחור פה יכול להיות מאושר עד הגג אבל בשביל אחרים זה יהיה בקרשים.

בקיצור חבר, לך על המערכת הזאת אבל כמו רודי הייתי שומע לפני כן את הJBL.

בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
אני דווקא חושב שהבניה של המערכת שלך יכולה להיות טובה יותר:

HU-פיוניר 4050 (שים לב, אותו רדיודיסק בידיוק מבחינת איכות שמע) 650 ש"ח

קומפוננט-מורל דוטק אוביישן/הרץ אנרג'י (פה אתה כבר צריך לשמוע ולהחליט בעצמך) 1000 שקל

מגבר-מאק אודיו Z4200 יש עליו ביקורות מעולות, לא שמעתי, נניח שאתה סגור עליו 900 שקל

סאב- קודם כל אתה טועה שסאבים 12 לא יכולים להיות מדוייקים ומהירים, דבר שני קח את הC12 שינוצל טוב יותר מCVR12

האמת שהייתי מחפש את הסאב כיד שניה עם תיבה, המחירים שלו מצחיקים.

אוקיי DEH 4050UB אם הוא אותו הרדיו דיסק מבחינת שמע בכיף אני הולך עליו רק שאלה קטנה יש לו כניסת AUX או כניסת USB ? והכי חשוב הוא קורא צרובים/MP3 ? ( הצרובים בהרבה יותר חשוב מה- MP3 ה- MP3 זה דיי סתם אני לא צורב כ- MP3 בחיים אבל לידע כללי אני מעוניין לדעת )

קומפוננט - אני אשמע ואני אחליט כבר.

מגבר - Mac audio Z4200 אמור לעשות את העבודה לא? הבנתי שהוא מעולה.

סאב - אין בעייה אני יחפש אותו עם תיבה ביד שנייה במידה ואני אמצא, באמת מחיר בדיחה.

חבר אתה רחוק שנות אור מ-SQ עם רכיבים כאלו

אתה אומר שכאוס יקר {1500-2000} ואתה לא יודע ביכלל כמה עולה ה-JL-W7 ואיך אתה מכניס אותו ביחד לאותו מישפט עם L7 שהוא רחוק מהכיוון ליהיות סאב SQ מדויק ומהיר {אתה לא רוצה לדעת מה התיאור של אדי לגבי ה-L7:wink:}

התקנה טובה עם כבלים איכותיים תעלה הרבה יותר מ-600 זה בטוח

אתה צריך לעשות עוד קצת שעורי בית :idea::idea::idea:

ידידי בתקציב הזה מאוד ברור לי שאני לא אצליח להרכיב מערכת SQ ברמה של מערכות ב-10,000 שקלים ויותר אני מדבר על SQ בשביל התקציב שלי :)

בקשר אל הסאבים זרקתי דוגמאות של סתם סאבים יותר יקרים אבל אני יודע שהם עולים יקרים יותר ממה שאני יכול להביא כרגע וד"א אני יודע ש- L7 זה בשביל SPL עצבני וה- JLW7 הוא בשביל SQ ( + אין לי שמץ של מושג מי זה אדי XD )

בקשר אל התקנה אני שאלתי כמה עולה לא אמרתי שהיא עולה 600 שקלים בגלל זה השארתי את האפשרות הזו פתוחה.

שיעורי בית זה מה שאני עושה עכשיו אוסף נתונים, מחירים של רכיבים בשביל מערכת שאני אקנה עוד חודש וחצי- חודשיים ואני אוסףף מידע ממי שאמרו לי שהם המבינים ביותר :)

ישראל, ברור שהוא צריך לעשות שיעורי בית אבל אולי למסגרת התקציב שלו זה הכי SQ בשבילו.

בסה"כ SQ זה פר בנאדם.

כמו שצביקה לא התלהב כמו כולם מהמערכת של לאון ככה הבחור פה יכול להיות מאושר עד הגג אבל בשביל אחרים זה יהיה בקרשים.

בקיצור חבר, לך על המערכת הזאת אבל כמו רודי הייתי שומע לפני כן את הJBL.

בהצלחה.

צודק, לדוגמא אצלי במחשב מחוברת המערכת Microlab X23 ( מערכת סראונד 5.1 בעלת 100W/RMS )

בשביל חברים שלי זאת מערכת מטורפתתתת לאלו שיש להם רמקולים של 40 שקל ובשביל חברים שיש להם מערכות בהרבה יותר טובות משלי של רצפתיים גדולים כאלו המערכת שלי נקראת צעצוע לידם ככה שכן מדובר פה על פר בן אדם.

תודה. :)

עוד תגובות?

פורסם

ל4050 יש AUX וגם USB וכמובן שהוא קורא MP3 וצרובים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ל4050 יש AUX וגם USB וכמובן שהוא קורא MP3 וצרובים

אוקיי ה- DEH 4050UB הולך להיות שלי.

אני כבר דיי סגור על מערכת ( התחלתית ) פחות או יותר:

DEH 4050UB

Mac audio Z4200

Kicker C12

קומפוננטים שאני אשמע ואחליט בעצמי כבר.

יאללה אני מקווה שבעוד חודשיים אני אפרסם פה את הנושא שקניתי את החלקים והם אחרי ההתקנה באוטו שלי ואני אעלה את הסרטון של איך המערכת עובדת :D ובעוד חצי יבואו השידרוגים :D ומי יודע אולי לפני XD

פורסם

לדעתי תישאר עם המגבר שלך (מאק אודיו Z4200)

בחירה טובה במסגרת התקציב שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אם הייתי צריך להשוות את קצב העבודה של L7 לסרט פורנו - אתה היית רואה במשך שעה בודדה סצנה אחת שבפועל אמורה להמשך לא יותר מרבע שעה...

אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק לשנה - זה המקרה ההופכי - W6 או W7 של JL :-P

C12 הוא סאב מאוד בסיסי - חביב ונחמד אבל סה"כ סאב שאפשר לכתוב עליו "מיי פירסט סוני" - הרבה קונים את הסאב הזה מתוך פשרה של חוסר תקציב ובסוף משדרגים אותו כי הוא לא חזק מספיק או לא טונאלי מספיק או לא מדוייק מספיק.

אם יש לך 700 שקלים תקציב לסאב כדי שתחפש גם יד שניה - אולי משהו נחמד של ID או איזה אססין של AA או P2 רוקפורד

ותיבה אתה יכול לעשות בבניה עצמית - יחסוך לך כאן עלויות.

אם אתה יכול למתוח את התקציב לאלפיה על הסאב - אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי - הבאתי סאב של אאורה מחו"ל, זה הסאב הפשוט שלהם והוא לא פחות ממדהים (לחובבי SQ בלבד :-D, עוצמה זה לא הקטע - אם כי לא רע בכלל אחרי שהעברתי לתיבה פורטד והושבתי אותו על סאן דאון...)

כרגע את הסאב הזה ספציפית אתה לא תוכל לייבא כי הופסק ייצורו והם עוברים לסדרה חדשה ששמה הוא NRT.

אבל אתה תוכל למצוא שם סאבים של HIVI או פירלס (פירלס טימפני - לא האחים נצרת), SEAS ועוד.

ההמלצה החמה שלי לך תהיה - אססין של AA, לא בגלל שהיבואן הוא חבר - בגלל שקניתי את הסאב הזה לאבא שלי ועד היום עולה לשנינו חיוך מטופש בכל פעם שהוא מפעיל את המערכת ואנחנו נדהמים להבין שזה משהו שיוצא מסאב 10 אינטש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...