Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו משפחה בת זוג+3 ילדים שזקוקים למושב מיוחד ובנוסף מקום ל-2 עגלות,

מבקשים המלצה לרכב משפחתי,כאשר מעבר למרחב הפנימי וגודל תא המטען,

הרכב צריך להתאים לנסיעה יומיומית של בערך כ-100 ק"מ ביום,ובנוסף ברצוני לציין

כי אנו תושבי חיפה וחשוב גם שהרכב יעלה כמה שאפשר בקלות את העליות בעיר,

כמובן שחשובה הבטיחות ותצרוכת הדלק.

מבחינת התקציב אנו מעונינים ברכב מהשנתונים 2005-2006 .

פורסם

מנסיון אישי , יש לכם 2 אלטרנטיבות:

רכב 4 דלתות קונבנציונאלי כמו הפוקוס ואו המאגאן אשר מרווחות מספיק למשפחה + עגלות בבאגז הגדול שיש לשני הדגמים.

אופציה שניה מיניואן כדוגמאת הפיקאסו והסניק, לטעמי זה הכיוון המומלץ והמרווח למשפחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בשבילכם הסניק עדיף פי כמה על מגאן. יש 3 מושבים נפרדים מאחור, זזים לכל הכיוונים (גם קדימה, נוח מאוד עם תינוק), תא מטעם גבוה ונוח מאודדדד לשימוש. אם תורידו את המדף האחורי ישאר מקום כלמה התיקים אחרי 2 העגלות.

אפילו שהילדים שלי כבר גדלו, הם נהנים בכל רגע מהסניק הראשון והשני שיש פה. וגם אני -כנהג (בגבולות ההתאמה לסוג רכב כזה...) . וזו אחת המהמכוניות היותר בטוחות בקטיגוריה, תחשבו גם על זה. הרבה אביזרי פינוק. האוטו לא יסע בעליות כמו פרארי, ולא כמו טקנ - פשוט יסע טוב ונוח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אופציה נוספת היא סטיישן גדולה דמות פיג'ו 307 SW, סובארו B4, פאסאט או 407 (אם תמצא)

את רובן ניתן גם בקלות להסב לגז. דבר שיחזיר את ההשקעה בקלות, לנוכח קילומטראז' גבוהה.  

פורסם

לאור העובדה,שיש עלייה דרסטית בכמה אלפים באגרת הרישוי (טסט) לרכבים בעלי מערכות גז,לא הייתי מתקין מע' גז ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מבחינת התקציב אנו מעונינים ברכב מהשנתונים 2005-2006 .

אם התקציב שלכם נזגר אך ורק משנתון הרכב, ניתן למצוא מרצדס S-CLASS שבוודאי מתאימה לתקציבכם (הכוונה לשנים 2005-06).

מרווחת מאוד, בטוחה, "תעלה את העליות" בקלות, ומשווקת גם בגרסאות דיזל, אם החסכון חשוב.

בשנתון הנ"ל 2005-2006 (ולכן גם היא בטח גם מתאימה לתקציבכם) גם פורשה קאיין, שלה תא מטען גדול במיוחד, שתוכלו להעזר בו לעגלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שרז בעצם מנסה להגיד הוא שתגדירי את הסכום שעומד לרשותך לקניית רכב על מנת שנוכל לייעץ לך טוב יותר מה לקנות.

נ.ב

אני חושב שהS קלאס תתאים לכם פחות מאחר וריפודי העור שלה יתלכלו מהר מאוד מבמבה וגלידה ואין מספיק מקום במטען. אבלל זכותו נאמר שזה רכב מפנק נוח ומאוד בטיחותי.

ואני חושב שפורשה קאיין תפורה עליכם:lol::lol: גם מרווחת גם עוצמתית וגם מפנקת:wink:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...