Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ואני וכמה חברים נוסעים היום בערב לת"א. נגיע לשם לקראת 11 ונחזור ב6 בבוקר באוטובוסים הראשונים (נוסעים עם תחבורה ציבורית).

אנחנו מחפשים דאנס בר או פאב שוקק חיים באיזור החוף/הטיילת והסביבה, לגילאי 22+, רצוי ללא ערסים וכדומה אלא יותר בכיוון של סטודנטים.

אין לנו ממש מושג לאן כדאי ללכת, ולא יהיה לנו זמן לחפש יותר מדי (מה גם שנהיה בלי רכב), ככה שאני אשמח לקבל המלצות לכמה מקומות (ואם אפשר לכתובת/מיקום שלהם).

תודה.

פורסם

תגיע לאיזור המסגר,ותזרמו כבר לאן שבא לכם,יש מספיק אופציות שם:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בפירוש כן!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תודה על ההמלצות. לבסוף היינו באיזור הנמל, היה ממש נחמד שם, וגם קפצנו קצת לאיזור אלנבי למייקס פלייס, אם כי את זה פחות אהבתי. אבל הקטע הכי טוב בכל הערב היה היכרות עם שתי אחיות שוויצריות שבאו לישראל לכמה ימים :lol:.

דרך אגב, משיחה עם נהג מונית ועם עוד כמה חבר'ה מקומיים המסגר זה באמת האיזור היותר "פרוע" בת"א מבחינת סוג האוכלוסיה (ככה לפחות הם טענו).

פורסם

אז איזה דאנס בארים\ פאבים מומלצים יש בתל אביב חוץ מאזור המסגר ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

בת"א יש לך את איזור הנמל שיחסית למסגר הוא ממש אירופה למרות שע"פ דעתי הוא מתחיל להראות ניצנים של רחוב המסגר שלפני שנתיים בערך.

יש לך את רחוב קרליבך ואבן גבירול שמאכלסים מועדונים/בארים/פאבים למינהם.

יש לך גם את הרצליה ,גם שם יש לא מעט מקומות בילוי.

הכי חשוב אל תתקרב למסגר ,לא מומלץ בכלל בכלל.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אתם מגזימים בקשר למסגר.

יש פה אנשים שאוהבים לצאת לבלות עם סכין בכיס ולעמוד ברחוב ולשתות בקבוק וודקה.

בימי חמישי המסגר מאוד בטוח.

יש משטרה שחוסמת את כל הכניסות.

שוטרים מסיירים בשטח.

גדוד מג"ב בכוננות.

אייל

פורסם

בחירה מצויינת בנוגע למייקס פלייס , הייתי שם ומאוד נהניתי :)

בפעם הראשונה שהייתי , הכרתי תיירת שוודית לוהטת ועוד כמה ישראליות , יש שם סחורה טובה ואיכותית .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
בחירה מצויינת בנוגע למייקס פלייס , הייתי שם ומאוד נהניתי :)

בפעם הראשונה שהייתי , הכרתי תיירת שוודית לוהטת ועוד כמה ישראליות , יש שם סחורה טובה ואיכותית .

למען האמת במייקס פלייס פחות נהניתי מאשר בנמל. המקום עצמו נחמד, אך נראה לי קצת "יבש".

דרך אגב, גם בנמל כנראה לא תמיד בטוח להסתובב. לקראת 4-5 לפנות בוקר באנו לשבת באיזה פאב, והבחנתי בסוואנה עם כמות נכבדת של יס"מניקים לידה שחונה ממש ליד הפאב. כששאלתי את המלצרית אם כל לילה הם זוכים לקהל כזה היא אמרה לי שזה רק בלילות שבהם דופקים לבחורה כוס בראש :roll:.

פורסם

למי שאוהב מוזיקה שחורה! אתמול הייתי ב-rich במסגר, אנשים עוברים שם סלקציה, לחבר שלי אמרו להוריד שרשראות וכדומה, היינו בפנים לא צפוף בכלל המקום לא מפוצץ אף פעם אפשר להבין למה, מכיוון שערסים לא אוהבים מוזיקה שחורה, היו הרבה אנשים ותיירים מחו"ל וכאלו כידוע שם ההיפ-הופ נמכר חזק, ריקודים מגניבים בגדים מגניבים, הרגשתי במועדון בחו"ל

עוד הפעם אני אומר רק מוזיקה שחורה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...