Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שאני כנראה הולך לקנות:

Pulse Audio BA4400 - מגבר

JBL GTO6508 - קומפוננט קדמי

JBL GTO 938 - אחוריים

1. כמה לדעתכם צריכה לעלות התקנה ברמה סבירה עם חיווט חדש? ההתקנה צריכה לכלול טבעות לקומפוננטים כי הקדמיים אצלי כרגע הם 5x7. לא חובה להתקין את המגבר על פלטת עץ אם זה מייקר את העניין מאוד. ד"א מה הניק של יוסי אלפיין כאן בפורום?

2. מה דעתכם על המערכת? אני לא מחפש משהו שירעיד את השכונה (בגלל זה גם אין סאב). אני רוצה צליל איכותי בתקציב די מצומצם.

פורסם

הניק של יוסי הוא ALPINE , אתה יכול ליצור איתו קשר בהודעה פרטית או http://www.ecaudio.co.il/shop.htm

ולקבל הצעת מחיר הרלוונטית למקרה שלך .

והעצה שלי אל תחסוך בהתקנה - בסיס למערכת טובה היא התשתית (ההתקנה ) בין אם זה תושבות לרמקולים כמו שצריך , חיווט ברמה טובה , העברת חוטים בדלת וכ"ו .

המגבר הוא החוליה החלשה . מה התקציב למערכת כולל התקנה ו האם אתה מתכוון גם שידרוגיים עדיתיים ? איזה HU יש לך ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה, יצרתי איתו קשר.

בקשר לתקציב אז הוא 1500 בלי רדיו דיסק כרגע. קיים רדיו דיסק של חברת שקר כלשהו שעושה עבודה נאמנה כרגע ואין לי מספיק תקציב להחליף אותו אלא אם כן אני לא לוקח רמקולים אחוריים.

אני יודע שכביכול המגבר הוא החוליה החלשה אבל קראתי כבר המלצות עליו גם כאן ונראה שהוא מספק את הסחורה.

עלתה לי עוד שאלה. כרגע ברכב מותקנים זוג אחוריים של קנווד 200W (לא זוכר את הדגם המדויק, אני אוכל לבדוק ולהחזיר תשובה אם זה ממש חשוב) והקדמיים הם המקוריים של הרכב.

השאלה אם עדיף לקחת את הקומפוננט עם המגבר ולשים רדיו דיסק חדש (הסדרות הנמוכות של פיוניר יספיקו לטעמי, כבר שמעתי אותם) או להשאיר את הרדיו דיסק הקיים (נדמה לי של איגלרוד) ולקנות קומפוננט, מגבר ואחוריים נורמליים.

עריכה: מצאתי את הרדיו דיסק:

zap.co.il/model.aspx?modelid=589184

פורסם

אצל רוב חברי הפורום כלל לא מותקנים רמקולים מאחור.

מצטרף להמלצה על האופצייה השנייה- זו שכוללת רדיודיסק חדש במקום רמקולים אחוריים.

באותה הזדמנות תבדוק אם ניתן לשדרג מגבר לשני ערוצים ברמה טובה יותר (מכיוון שאין לך צורך במגבר 4 ערוצים)

מתחדשת*

פורסם

בתקציב של +1500 הייתי קונה רק קומפוננט עד 600-700 ש"ח + HU ב900-1000 ש"ח . חוסך עוד כסף ואז מגבר + התקנה.

את האחוריים תשאיר בינתיים את מה שיש . רצוי שתשמע את הרמקולים לפני הקניה ולא בתצוגה של חנות אלה ברכב .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא מובן לי למה לא לקחת HU של פיוניר (2150 או 4050) ומורל פולס/טמפו, להשאיר את העודף בצד ולחסוך למגבר סביר+התקנה טובה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מחזק את החבר'ה מעליי, עדיף לקנות HU נורמאלי ולא את מה שיש לך- HU שמוכרים בתחנות דלק.

אם תרצה תחסוך כסף, ועם הזמן תתקין גם מגבר ואחוריים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...