Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמה בערך צריך להיות תקציב לחיוט 4G טוב איזה 5מטר?

ועוד איזה 5מטר 12G טוב?

ופיוז 70A טוב?

אני לא צריך חברות עולמיות הכי יקרות, שיהיה משהוא טוב וממוצע.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שיגידו לך.

רוצה מתחת לממוצה, גש לכל חנות אודיו באזורך. תצא בנזק של 200-300 שקל

רוצה משהו טוב, המלצות קיבלתה. גם ממני.

רוצה להמשיך להיסתובב במקום, תבקש עוד פעם המלצה על אותו דבר.:roll:

קשה אבל לפנים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יש לי עוד רעיון בקשר לחיבור 2 המגברים,

אז אחרי שאני קונה את המונו והכבל 4G חשבתי למשוך את ה4G עד המצבר ולשים שם פיוז מתאים 70A, וזה יהי רק למונו של סאן דאון.

ובקשר למגבר 4יציאות שמותקן אצלי V15 כרגע יש לו כבל 10G סתם זבל חשבתי להשאיר אותו מחובר למצבר עם הפיוז שלו בנפרד, ככה כל מגבר יהיה לו מערכת חשמל משלו ולא צריך מפצל מתח ולא כלום, מה דעתכם ?

ובדאבל דין יש עליו 2 יציאות למגבר אז אני אמשוך RCA חדש 5מטר מחומר טוב למונו החדש בנפרד והראשון אשאיר מחובר איך שהוא, אחרכך אני אקנה כבל 12G טוב ואעשה חיבור לרמקולים 6/9 שיש לי, בקשר לרמקולים ולמגבר 4יציאות, אחרי שאני מתקין את המונו ככה נשרא לי מגבר 4יציאות עם 2 רמקולים, אז חשבתי לעשות לכל רמקול גישור משני ערוצים כמו לסאב ואז הרמקולים יקבלו יותר כוח, מה דעתכם? האם זה אפשרי?

ובקשר למונו של SUNDOWN SAE1000D האם זה נכון שיש לו שלט לסאב שמתקינים אותו ברכ מקדימה?

ולמה ראיתי שיש לו 2יצאיות לסאב ולא יציאה 1? זה מונו נכון?

אז מה אתם אומרים?

פורסם

זאת גם אופצייה כמו שאמרת להעביר כבל נוסף

לגבי ה-RCA שיש במגבר אחד זה IN והשני זה OUT זאת אומרת שאתה מחבר כבל אחד מהרדיו ישירות ל-IN של המגבר והיצואות השניות זאת אופצייה שאתה יכול לחבר ממגבר למגבר במקום להעביר עוד RCA מהרדיו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אז איך שהנתי הכי טוה זה קנו, כמה עולה מטר של 4G ?

וכמה עולה מטר של 12G קנו?

יש לי עוד רעיון בקשר לחיבור 2 המגברים,

אז אחרי שאני קונה את המונו והכבל 4G חשבתי למשוך את ה4G עד המצבר ולשים שם פיוז מתאים 70A, וזה יהי רק למונו של סאן דאון. 4G חדש מהפיוז עד למפצל מתח. ממפצל 4G עד למונו ו8G עד לV15.פיוז ראשי יכול להיות אפילו 100A אם זה כבל טוב

ובקשר למגבר 4יציאות שמותקן אצלי V15 כרגע יש לו כבל 10G סתם זבל חשבתי להשאיר אותו מחובר למצבר עם הפיוז שלו בנפרד, ככה כל מגבר יהיה לו מערכת חשמל משלו ולא צריך מפצל מתח ולא כלום, מה דעתכם ? לא לחבר

ובדאבל דין יש עליו 2 יציאות למגבר אז אני אמשוך RCA חדש 5מטר מחומר טוב למונו החדש בנפרד צריך לראות שדבל דין שלך שולט על מונו בנפרד והראשון אשאיר מחובר איך שהוא, אחרכך אני אקנה כבל 12G טוב ואעשה חיבור לרמקולים 6/9 שיש לי 12G לא יתן לרמקולים שלך כלום, 16G מספיק ודיי, בקשר לרמקולים ולמגבר 4יציאות, אחרי שאני מתקין את המונו ככה נשרא לי מגבר 4יציאות עם 2 רמקולים, אז חשבתי לעשות לכל רמקול גישור משני ערוצים כמו לסאב ואז הרמקולים יקבלו יותר כוח, מה דעתכם? האם זה אפשרי? אפשרי אך אתה תקבל עוות גדול יותר ב6*9 ככל שאתה מעלה עוצמה

ובקשר למונו של SUNDOWN SAE1000D האם זה נכון שיש לו שלט לסאב שמתקינים אותו ברכ מקדימה? כן

ולמה ראיתי שיש לו 2יצאיות לסאב ולא יציאה 1? זה מונו נכון? כן, זה לחיבור של שני סאבים בצורה מקבלית. + זה אותו + בשנהם ו- אותו - בשנהם.

באדום

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אבל למה לא למשוך לכל מגבר כבל מתח נפרד?

זה לא עדיף על המפצל?

ולגבי החיווט של הרמקולים, יש לי בבית איזה 10 מטר כבל של רמקולים רגיל אבל הוא חדש וטוב ואני חושב שהוא בעובי14 או16G מספיק? וגם לסאב או עדיף 12ג לסאב?

ולגבי ה- GUAGE, איך מהגים או איך אומרים את זה נכון, GEGA או GWAG או GOG ?

פורסם

טוב אז אחרי החג בעזרת השם אני אדבר עם אליקו ונסגור עסקה על הSUNDOWN והכבלים,

ואחרי ההתקנה אני אחזור ואעדכן אותכם בכל הפרטים.

תודה רבה רבה לכל מי שעזר ויעץ ולכל מי שזרק תגובה ובסוף שכנעתם אותי ללכת על הסאנדאון.

תודה וחג שמח שנה טובה ומוצלחת לכולם.

פורסם

ולגבי ה- GUAGE, איך מהגים או איך אומרים את זה נכון, GEGA או GWAG או GOG ?

בארץ אנחנו מבטאים את זה כגיידג' \ geydge. האמריקאים מבטאים את זה קצת שונה ובלי ה ד'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכחחתי לשאול שאלה חשובה,

האם ה- SUNDOWN SAE1000D מגביר תדרים נמוכים?

כי יש לי הרבה שירים עם בס נמוך מאוד ועכשיו עם המגבר שיש לי V15 הוא בכלל לא נותן להם בס.

אז חשוב לי מאוד שהמונו הזה יתן בס חזק לשירים עם בס נמוך, מה דעתכם הוא לא יאכזב?

אא מה דעתכם על הסאב שיש לי כרגע, PIONEER 1400W 400RMS 2OHM DVC האם הוא באמת חזק ויעשה באסים חזקים עם המונו הזה?

פורסם

איזה באסה היום דיברתי עם אלי והוא אמר לי שכרגע אין לו 1000D במלאי ,יהיה רק בחודש הבא.

אז נשב ונחכה בסבלנות.

שאלתי אותו לגבי כבל 4G ונוא אמר שאין לו אביזרים אז מאיפה אתם ממליצים לקנות את כל החיווט והמפצל והפיוז?

ופיוז רגיל כמו שיש לי גרגע ליד המצבר האם מתאים לכבל 4G? אני יודע שצריך 70-80A אז הדגם הזה הפשט שיש לי יעמוד בעומס או לקנות משהוא איכותי יותר?

• תוכן חדש...