Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה עם נורית לחץ השמו שמהבהבת בטורי סרק.

לא חסר שמן.

החלפתי שמן ופילטר שמן.

עדיין הבעייה קיימת. נאמר לי שייתכן שזה ה"יוניט".

(אני יודע שהדבר יכול להיות חמור, אך המכונית טופלה בזמן ונוסעת מצוין).

במוסך המורשה רצו לפתוח את המנוע ורק אחר כך לדבר איתי....

מה לעשות? לאיזה כיוון ללכת?:cry:

פורסם

שיטת הבדיקה הנה לחבר שעון לחץ שמן מכני ולבדוק את לחץ השמן במנוע.

אם לחץ השמן תקין אז היוניט פגום ומחליפים אותו ואם לחץ השמן נמוך, אכן יש בעיה במנוע שצריך לחפשה ולאתרה כשהדבר הראשון החשוד הנו משאבת שמן המנוע.

אולי מוסך אחר יפעל בצורה מקצועית וזהירה יותר ואם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים.

דרך אגב, איזה שנת ייצור המכונית וכמה ק"מ היא נסעה?.

בברכה - רפי לין :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

יש לי בעיה דומה לנ"ל.

התופעה החלה לאחרונה. וזה בא והולך, כלומר לא בכל נסיעה הנורה מהבהבת.

ההיבהוב לא רציף, יותר כמו ריצוד מהיר ולא סדיר.

שאלתי:

1. מה התפקיד של ה UNIT המדובר.

2. נניח שיש בעיה במשאבת הדלק. מה חומרת הבעיה. טמפ' המנוע לא חריגה (גם לא גבוהה).

תודה,

ליאור

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שנים עברו מהתגובה האחרונה אבל לי יש אותה בעיה, נורת שמן מהבהבת לא תמיד כשעומדים ברמזור כשהרכב כבר לא קר, לפעמים גם נורת מצבר מהבהבת. הכל התחיל אחרי שניתקעתי יום אחד לאחר התחממות יתר של הרכב עקב נזילת מים. עקב החום הרב נהרס הקולר וכל השמן עבר למים. בוטל הקולר וניקיתי ממש טוב את מערכת המים. הרכב נוסע היום בסדר אבל במוסך אמרו שכניראה יש חופש או משהו ושמן בורח בחזרה. אין מחסור בשמן. מישהו יודע אם אפשר לעזור עם תוסף כלשהו? במוסך זרקו לי משהו על זה. לדעתי המנוע התחיל בגסיסה. אשמח לתגובות

• תוכן חדש...