Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי לרכב התנעתי את המנוע, נסתי להכניס לראשון ופשוט לא נכנס, גם לא לרוורס ולשום הילווך.

המצמד שלי ממש נמוך וממש רך.

אתמול בלילה כשנסעתי עליו הכל היה בסדר.

הונדה סיוויק האצ'בק 1998 מנוע 1400

מה יכולה להיות הבעיה כאן

ומה הוא המחיר האפשרי לכל בעיה שיכולה להיות כאן?

תודה מראש

פורסם

אם זה קלאץ' מופעל כבל, כנראה נקרע הכבל קלאץ', או השתחרר מהתפסן שלו על הדוושה או על מזלג ההפעלה של הקלאץ'

אם זה קלאץ' הידראוולי - כנראה הלכה משאבת קלאץ' עליונה או תחתונה, או שיש נזילה ממערכת הפעלת הקלאץ'

פורסם
אם זה קלאץ' מופעל כבל, כנראה נקרע הכבל קלאץ', או השתחרר מהתפסן שלו על הדוושה או על מזלג ההפעלה של הקלאץ'

אם זה קלאץ' הידראוולי - כנראה הלכה משאבת קלאץ' עליונה או תחתונה, או שיש נזילה ממערכת הפעלת הקלאץ'

ואיך אני יודע איזה קלאץ זה?

מה אומר כל אחד מהסוגים הללו?

פורסם

אתה פשוט צריל להסתכל אם אתה רואה כבל שמחובר ישירות לגיר מתא הנוסעים אז הרכב שלך עם כבל, ואם אתה רואה יחידה הדראולית על הגיר שדוחפת מעיין פלטה שיוצאת מהגיר אז זו יחידה הדראולית.

פורסם

המוסכניק שטיפל לי ברכב אמר שזה עם משאבות. אז זה אומר שזה הידראוולי?

אם כך, כמה יעלה טיפול בבעיה זו, בערך.

עריכה

המוסכניק שלי אמר שרק הקלאץ' (לא כולל עבודה) יעלה יותר מ1000 ש"ח בגלל שזה 1400, יותר מיקר את המחיר.

אני ארצה לשמוע ממכם האם זה מחיר משתלם.

או שעדיף להזמין מחו"ל.

תודה מראש

פורסם

גם לי הוא נראה מופרז בגלל זה רשמתי את ההודעה, אגב הוא דיבר על קלאץ' מקורי.

ומה העניין של משאבות וקלאץ' זה הרי אותו דבר לא? ככה מובנת המערכת?

פורסם

הוספתי לך תמונה על מנת שתבין יותר.

בתמונה אתה רואה את המשאבה התחתונה שתפקידה הוא לשחרר וללחוץ את הקלאצ' והקלאצ' יושב בתוך היחידה אז או שהמשאבה ההדראולית תקולה או שהקלצ' שיחליט המוסכניק שלך, או שלפי דעתי תביא חוות דעת אחרת כי משהו כאן לא נראה לי אמין.

ללא שם.JPG

פורסם

בדקתי את השמן קלאץ' ומסתבר שאין בכלל שמן! השמן ממש בתחתית!

התכופפתי ליד הדוושה של הקלאץ' ויש עליו שחור כזה, כמו גריז, משהו שלא נראה לי שצריך להיות.

פורסם

שלום.

אז ככה העלות של משאבות קלא'ץ, בערך כה 600 שקל אם אני זוכר נכון

היה לי סיויק 92 וזה מה שעלה לי,

יכול להיות שהגומיה של המשאבה התחתונה קרועה, ובגלל זה יש עליו תשמן ברקס, שאמרת שנראה כמו גריז שחור,

ובגלל זה נוצר המצב שחסר לך שמן.

ובעניין שהדוושה נמוכה, זה בגלל שאין לחץ במערכת, ונכנס אוויר.

תקווה שלא שרפת תקל'אץ.

נירן.

פורסם

מה שקורה, הבאתי שמן בלמים שמתי היכן שחסר, פמפמתי את הקלאץ' והופ הכל מתחלק כמו תוסיק של תינוק.

נקווה שמה ששמתי לא יינזל

פורסם

ברור שזה ינזל.

אם נזל פעם אחת, למה שלא ינזל עוד פעם ?

המערכת היא מערכת סגורה לחלוטין.

לא אמור להיות שום איבוד שמן, גם אחרי 10 שנים. אם המפלס ירד והכוסית התרוקנה - יש נזילה מהמערכת.

• תוכן חדש...