Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי באוטו מודעין מדבקה להכהות את החלונות ברכב (306 99) (עלות 50 ש"ח)

עבדתי לפי ההוראות (להרטיב את החלון, ולנגב את הנוזל עם מגב קטן שסופק עם המדבקה) ויצא סביר כמעט ללא בועות אבל לאחר 24 שעות בשמש המדבקה (נדבקת ע"י נוזל לניקוי חלונות)

התקלפה ונפלה, נסיון נוסף וגם הוא אחרי יומים הלף "פיפן" יש למשהוא רעיון?

תודה

פורסם

התקנת אצל מקצוען 150 ש"ח לחלון חשבתי "לחסוך" קצת למרות שהמדבקה אמורה להיות איכותית.

השאלה היא אם המתקינים משתמשים בחומר או דבק בנוסף למים.

תודה

פורסם

בס"ד

לא מציע לך לחסוך בחלונות שחורים, הסיכוי גדול שזה יצא עם איזה פגם..

אני עשיתי חלונות שחורים לא מתקלפים אבל יש מלא שריטות על המדקה של סיבובים, זה צריך להיות ככה?

פורסם
שלום

רכשתי באוטו מודעין מדבקה להכהות את החלונות ברכב (306 99) (עלות 50 ש"ח)

עבדתי לפי ההוראות (להרטיב את החלון, ולנגב את הנוזל עם מגב קטן שסופק עם המדבקה) ויצא סביר כמעט ללא בועות אבל לאחר 24 שעות בשמש המדבקה (נדבקת ע"י נוזל לניקוי חלונות)

התקלפה ונפלה, נסיון נוסף וגם הוא אחרי יומים הלף "פיפן" יש למשהוא רעיון?

תודה

אתה בטוח שהפרדת את המדבקה מהחלק השקוף והצמדת לחלון את הצד הנכון?

פורסם

דבר ראשון יש לנקות היטב את השמשה בעזרת נוזל לניקוי שמשות.

מרטיבים את השמשה עם מים ומעט סבון לשטיפת ידיים(על חצי ליטר מים בערך כפית סבון ולנער היטב שיהיה קצף)

מתיזים את המים וסבון על השמשה, מדביקים היטב, דווקא ב24 שעות הראשונות רצוי שהרכב לא יהיה בשמש.

הדבקתי בשיטה הזו ברכב שלי ושל כמה חברים ויצא ממש מצויין!

פורסם

אני רוכש את הערכה ב15 ש"ח . עשיתי להרבה רכבים זה מחזיק מצויין . צריך לפנות את כל הסבון מתחת למדבקה.

סרטון הדגמה לחיתוך המדבקה .

http://www.youtube.com/watch?v=X2fX3lmoWjU&feature=channel דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סרטון הדגמה להדבקת המדבקה.

http://www.youtube.com/watch?v=1irE-PLVxzE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקווה שעזרתי .

HONDA CIVIC LS

פורסם
אני רוכש את הערכה ב15 ש"ח .

איפה רוכשים ערכה ב-15 ש"ח וכמה מ"ר יש בה? אני צריך את הערכה לשימוש ביתי דוקא (חלון שמבשל אותי) אבל זה צריך להיות קל יותר (שטוח + מלבני).

:turn-l:
פורסם
איפה רוכשים ערכה ב-15 ש"ח וכמה מ"ר יש בה? אני צריך את הערכה לשימוש ביתי דוקא (חלון שמבשל אותי) אבל זה צריך להיות קל יותר (שטוח + מלבני).

אני קונה את זה אצלנו באיזור הצפון , אצל מישהו מדיר חנא נוצרי , שיש לו חנות קטנה של חלקי חילוף ,המחירים שלו די נוחים, קניתי גם פנסי ערפל מלבנים של חברת BIGI ב80 ש"ח והתקנתי בעצמי.

אגב יש לו גוון רחב של מדבקות עם אחוזי הכהייה משתנים.

לגבי האורך נראה לי שני מטר או טיפה יותר , והרוחב כ60 ס"מ.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...