Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאנוס,

איבדתי אותך, אבל בכל מקרה, אם היה לי בילט אז בכיף. :D

תקרא שוב את תוכן הודעתי, התכוונתי ל-FA475x של Celestra.

דני.

אה.. כן :-D

סלסטרה בילט לא משנה - כל מגבר שתביא לי ברמה הזאת ליד הקיקר יהיה שווה בדיקה - אני לא מתבייש להודות בזה.

המערכת שלי כרגע לא אופטימלית לבדיקות כאלה אפילו שהיא נשמעת מצויין אני גם אסביר למה.

המידבאסים למשל - אם אני אשים אותם על מגבר חזק יותר ואפתח אותם יותר, יכול להיות שזה רק יגרע מהתוצאה שלהם ואני למען האמת עלול לקבל רושם ממגבר טוב יותר שאפשר לצבוע אותו בכחול - לא רוצה לעשות את זה כרגע.

אני הולך לעשות שינוי מסויים בקרוב ואני מקווה שאני יודע מה אני עושה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו, איזה שרשור הזוי.

מחליא אותי לראות את הזוהמה והארס הנכתבים כאן על גבי דפי הפורום הלבנים והנקיים לעיניו של כל אדם תמים בפורום.

כ"כ מכעיס אותי שאנשים מרימים את הכפפה ומביאים את האודיו לרכב בישראל למקומות שלפני שלוש שנים יכלו רק לחלום עליו, והתמורה שהם מקבלים זה טינופת, השמצות ומקלות בגלגלים מבעלי אינטרס כאלו ואחרים.

אני את הכסף שלי שם רק במקומות שאני יודע שאני אקבל את התמורה לו, לא מעניין אותי איך המגבר נראה מבפנים, איפה הוא יוצר, עם איזה חברות אחרות הוא חולק לוח או אפילו אם המון רכיבים בתוכו זהים.

במבחן התוצאה, מבחן החלפה 1:1 כאשר כל שאר הפרמטרים זהים לחלוטין, לקח ה DA2K את רוב המונובלוקים שחוברו לפניו בהגברת הארסנל של אלי, וביניהם LRX1.1K, JL 500/1 ועוד מספר מונובלוקים טובים.

היחיד שהשתווה לו באיכות היה ה VRX.

אני אגיב ברלוונטיות לשרשור רק מפני שהוזכר שמי.

ה FA של סלסטרה שהותקן ברכבי, שוב בהתקנה של 1:1 ללא כל שינוי אחר, אאל"ט אף לא כיוונים, הוא הפיק תוצאה שהדהימה אפילו אותי, הוא אומנם נופל מהבילט ברוב הפרמטרים, אך בשביל מגבר ברמת מחיר הזו אין לו כל מתחרה, הבילט עולה כמעט פי 3 ממנו לדעתי.

פשוט מאכזב אותי לגלות שאנשים שנמצאים שנים בפורום ונתפשים כמבינים גדולים בעולם האודיו לרכב, ושלפי המלצתם נשפכים עשרות אלפי שקלים על חברות כאלו ואחרות, הם לא יותר מאשר בעלי אינטרס.

אני חושב שהמינימום שנדרש ממי שדובר נגד/ ברעת/ בלא יותר טובה מחברה מסויימת, זה לקום ולגלות את האמת לכולם על קשרו ועברו עם אותה חברה.

אנא ממך, הצדק את הכבוד שרוכשים לך בפורום.

ישראל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לגבי המחיר של הסאנדאון1500. בתור אחד שגולש הרבה באתר soundsolution המחירים שם משתנים בכל שבוע כמעט. לפני שבוע המחיר היה 500דולר למגבר הזה. אז אתם לא מצפים מהיבואן שקנה את המגבר לפני שנה למשל, שישנה אתה המחיר לפי האתר הזה

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוסיף עוד משהו קטן:

כשמביאים מחיר מאתר כלשהו רצוי לבדוק מה בדיוק עומד מאחרי המחיר הזה.

המחיר של סאנדאון 1500 לצרכן הממוצע הוא בערך 480-490 דולר וחצי מהזמן הוא out of stock.

המחיר הנ"ל ב SSA הוא לארה"ב בלבד וזה גם באיזה סייל מסויים שג'ייקוב החליט לבצע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לגבי המחיר של הסאנדאון1500. בתור אחד שגולש הרבה באתר soundsolution המחירים שם משתנים בכל שבוע כמעט. לפני שבוע המחיר היה 500דולר למגבר הזה. אז אתם לא מצפים מהיבואן שקנה את המגבר לפני שנה למשל, שישנה אתה המחיר לפי האתר הזה

דוד

מי שקונה מצפה שהיבואן יעדכן מחירים , אין סיבה לשלם יותר .

-

פורסם

באמת שכבר נמעסתם, מי שלא מתאים לא המחיר,הצורה של המגבר, או החיבורים של המגבר אל תקנו מישהו מכריח אתכם לקנות?!

תזמינו מחו"ל תקבלו שם אחלה מגברים ואז אולי נשמע פחות תלונות.

לפני כמה שנים אנשים רק חלמו שיהיו פה יבואנים של כאלה חברות ועכשיו שיש מבחר כל כך רחב של מגברים ורמקולים איכותים אנשים רק מתלוננים במקום לפרגן.

IBIZA 20vt

פורסם

ישראל,

אתה מדבר אליי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אלי ידידי, גם בחו"ל משלמים מיסים - בדיוק כמו כאן ואפילו יותר, דמי הובלה וכל שאר הירקות כהגדרתך.

משלוח מקוריאה לאוסטרליה גם עולה כסף, אותו משלוח לארה"ב, אנטארקטיקה או כל מען אחר גם יעלה כסף.

לכן השוואתו של ניר היא בהחלט רלוונטית.

אייל

אייל,

ההשוואה לא ממש רלוונטית מכיוון שלכל מגבר שנמכר בארך אני יכול להביא לך מס' רב של

אתרים בחול, אמינים יותר או פחות, ואף אתרים מפוקפקים להחריד אליהם אף לא הייתי נכנס,

בהם המחיר של אותו מגבר הוא מחצית ואף פחות.

ההשוואה צריכה להתבצע מול מחיר ממוצע בחול ומאתרים אמינים ללא סיילים שמיועדים רק לארצות המוצא

או מחיר חשוד שמטרתו רק להוציא ממך את פרטי כרטיס האשראי (וההמשך ידוע)

SROOL ו-TZAHI 85 + מליון זאת התחושה שלי מאז פתיחת השרשור ההזוי והלא כשר הזה.

כן ומי שישראל מתכוון אליו בטוח יודע מי הוא (וזה ממש לא אדי:wink:)

אלי

פורסם

טוב מאוד!

ממש לא בא לי "לשלוף ציפורניים" על חבר פורום חמוד כל כך.

ולמען הסר ספק - כשאני אומר שאני הולך לכוון אחר לגמרי - אני מתכוון לזה שאני הולך לכוון שלא שייך כאן לאף ספונסר פורום או לשום גורם ישראלי כלשהוא.

ודני - ברור לך שההדברות שלי איתך על גביי הת'רד הזה קשורה להגברה ולהשפעה על אופי סאונד נטו - אין לזה שום קשר לסלסטרה או לכל מותג אחר.

רשמתי בעצמי - בילט או סלטטרה או כל מגבר באותה הרמה - לא משנה לי, שווה בדיקה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, למענך אני מוכן לתרום את הבילט 6 שלי לניסוי

שיורכב אצלך ברכב, על אותם הכיוונים שלך עכשיו:-P

קשה לי להאמין שלא תשמע שום הבדל.

אלי

פורסם

אלי - קצת הבנת הנקרא ותחזור אחורה בבקשה על כל מה שרשמתי... :-D

רשמתי בעצמי כבר מקודם בדיוק לאיזה הבדלים אני מצפה לשמוע ממגבר כמו הבילט על הרכב שלי וגם רשמתי למה.

אבל אם אתה תתרום לי את הבילט 6... יש סיכוי שהוא לא יחזור :-P

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...