Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום החלפתי פילטר דלק (תודה רבה רבה לכל העוזרים מלפני שבועיים באיתור מדריך)

כאשר העליתי את הרכב על הליפט,ראיתי כמות מטרופת של שמן ישן ואולי גם חדש מתחת למנוע.

המכונאי אהיה איתי ובא רק לפקח על העבודה שעשיתי טוען כי בטיימניג האחרון לא החליפו מחזירי שמן ולכן יוצא מהם שמן.

הייתכן שמהאזור שם יוצא שמן?

במידה ואתם ממליצים לעשות שטיפת רכב ממתחת לאזור המדובר,בכדי שנאתר נזילה,היכן יש בירושלים?

האם יכול להיות שלשם נעלם לי השמן ולמרות שהמנוע מעשן הוא לא שותה שמן בכמויות (חצי קילו שמן לכל 1000)?

תודה לעוזרים!!!

שבת שלום.

מתחת לאוטו 007.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

נראה כמו מחזיר שמן גמור.

אני לא חושב שהמוסכניק טעה ויש להחליף את המחזיר שמן.

אם אני לא טועה יש 2 מחזירים באזור הטיימינג (גם לי הייתה משם נזילה והחליפו לי 2 מחזירי שמן)

המחזירים יעלו לך 50 ש"ח בערך ליחידה

הבעיה היא שאתה הולך לשלם על פירוק הגלגלות (ויחד איתו הטיימינג) תנסה להתייעץ עם המוסך שעשה לך את הטיימינג

אולי הוא יבוא לקראתך בתשלום.

בהצלחה

פורסם

בעיה משהו,נראה לי שאני אחכה עד האטיימניג הבא ב250 אלף

עשיתי את הטיימניג ב180 אלף לפני 4 שנים...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

טיימינג של מנועי M40 עושים כל שישים אלף ק"מ או שנתיים - מה שבא קודם.

אלא אם אתה אוהב את השסתומים שלך פוגשים בוכנות [וחבל, למרות שיש לי גם ראש מנוע במצב מעולה למכור :)]

כשהM40 היה מורכב לי על האוטו - ציקי ביהוד עבד עליו, 700 שקל להכל כולל הכל - מחזירי שמן, רצועה ועבודה מקצועית ביותר.

אני ממליץ בחום.

חבל לחסוך בקטעים האלה כי מנסיוני הרע - החגורה תיקרע בזמן הכי מסריח שאפשר.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
טיימינג של מנועי M40 עושים כל שישים אלף ק"מ או שנתיים - מה שבא קודם.

אלא אם אתה אוהב את השסתומים שלך פוגשים בוכנות [וחבל, למרות שיש לי גם ראש מנוע במצב מעולה למכור :)]

כשהM40 היה מורכב לי על האוטו - ציקי ביהוד עבד עליו, 700 שקל להכל כולל הכל - מחזירי שמן, רצועה ועבודה מקצועית ביותר.

אני ממליץ בחום.

חבל לחסוך בקטעים האלה כי מנסיוני הרע - החגורה תיקרע בזמן הכי מסריח שאפשר.

בהצלחה

רון.

אוי ואבוי!!!

איפה הוא נמצא ביהוד??? וכמה זמן צריך לתת לו את האוטו?

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...