Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור הצרכים

אני נמצא בצפון צפון, כידוע הכבישים לא הכי טובים יש לא מעט בורות בכבישים אבל סבירים, זאת אומרת לא צריך טנדר.

אז צריך רכב שידע להתמודד עם העניין הזה ושאני לא ארגיש כל פעם שאני דופק את האוטו.

בנוסף, אני נוסע משהו כמו 40 ק"מ ביום ממוצע שנתי, פעם בחודש באופן קבוע נסיעה למרכז, אז עדיף אוטו שיהיה נעים לנסוע שלוש שעות.

אני דיי צנוע, היום אני עושה את כל זה עם פיאט פונטו משנת 96 בלי מזגן, ככה שהשינוי הקרב ובא יהיה משמעותי עבורי.

נושא צריכת הדלק הוא משמעותי ולכן הוא שני בחשיבותו. אני מעדיף אוטו מכוער אבל שיהיה חסכוני. :-)

ברור שאוטו קטן יותר חסכוני מאוטו משפחתי, אבל התחושה שיש באוטו קטן בנסיעות מרכזה, היא הרבה פחות טובה.

העניין הוא כמה ההבדל בצריכה אם ההפרש בין 1-15 לבין 1 -10 אין מה לדבר עדיף אוטו קטן.:roll:

עדיף ידני על אוטומט או מערכת משולבת רק אם ידוע שהיא עובדת טוב ומצדיקה את עצמה.

נראה לי שזהו. אחלה פורום עוזר המון !

כל הכבוד לכם.

פורסם
אני לא מבין דבר אחד,למה צריכת דלק יותר חשובה מהחיים?!

אני ארשה לעצמי לענות במקומו. הכיס .

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני חושב שכל בנאדם בר דעת יסכים לשלם עוד 1500ש"ח בשנה בשביל לקבל הגנה טובה יותר על החיים שלו.התשובה היא לא הכיס,התשובה היא הסדר עדיפות!!לדעתי שגוי.

פורסם

אפשר להתפשר על זה שפותח השרשור יכול לחפש מגאן דיזל ידני, ויהיה לו חסכוני , נח , ובטוח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חברים, באמת שזה מחמם את הלב לדעת שאתם דואגים לי :lol:

אני מסכים לחלוטין שבטיחות זה דבר חשוב, יחד עם זאת אני נהג מאד מאד זהיר שגר בגליל העליון

כבישים פתוחים, מעט רכבים. ככה שבטיחות זה חשוב אך בשקלול כולל של הכל

חשוב לי יותר שהאוטו יהיה חסכוני בדלק.

זה לא אומר שאני לא רוצה אוטו ביטחותי אבל קחו בחשבון שעכשיו אני נוסע בפיאט פונטו 96. בטיחותית היא לא :shock:.

ככה שכבר אני מעלה את הסיכויים שלי להשאר בחיים... 8)

אני אוסיף שהייתי שמח שהאוטו יהיה אוטו כזה שמאה קמ"ש לא יהוו בעיה קשה מידי עבורו

ככה ש 100 -120 קמ"ש לא יאמצו אותו יותר מידי.

יש לכם רעיונות ?

פורסם
אני חושב שכל בנאדם בר דעת יסכים לשלם עוד 1500ש"ח בשנה בשביל לקבל הגנה טובה יותר על החיים שלו.התשובה היא לא הכיס,התשובה היא הסדר עדיפות!!לדעתי שגוי.

מעניין אותי איך הגעת ל- 1500 שקל בחודש ?

נגיד והוא נוסע 15K בערך ע"פ הנתונים שלו בשנה.

ב- 1:10 בתנאי שהדלק עולה 6.30 :

9450 ש"ח דלק לשנה .

ב- 1:15 :

6300 שקל בשנה .

3150 שקל הבדל.

עוד כ- 512.5 שקל לחודש תוספת !

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

וואלה, נראה לי קצת התבלבלת. קודם כל הוא אמר 1500 שקל בשנה, לא בחודש, ואני משער שהוא סתם זרק סכום. דבר שני, אין לי מושג איך לקחת 3150 שקל הפרש בשנה, והפכת אותם ל512.5 שקל בחודש. 3150 חלקי 12 חודשי השנה יוצא 262.5.

פורסם

לא יאומן, התחלתם לחשב לו צריכת דלק שנתית, ביטוחים, עוד מעט תתנו לו הצעת ביטוח חיים וגמרנו.

מה זה משנה עכשיו כל אחד כותב מה סדר העדיפויות שלו,אתה לא יכול לקבוע בשביל משהו אחר.

אז הוא יקנה רכב "פחות חזק" פיזית , "אולי" , ויחסוך 500 שקל.מה זה עניינך?

היום הוא נוסע עם פונטו 96 בלי מזגן,כל רכב בסכום הנ"ל ,יהווה שיפור מהמצב הקיים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...