Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מענק לרכישת רכב חדש בלבד מסוכנות (כל רכב אפשרי) בסכום 33 אלף שקל, כלומר אם אני קונה את רכב ב 103 אלף שקל, אני אשלם 70 אלף שקל. בגלל זה אני חושב אם אוכל לקנות רכב כזה ואז למכור אותו (עם 0 ק'מ!) במחיר שקרוב מאוד למחיר מסוכנות ואז ישאר לי 'העודף' (נגיד אם אני אמכור אותו ב 100 אלף שקל, המרתי 30 אלף שקל מהסכום למזומן!). מה דעתכם ? אפשר לעשות כזה דבר ? ואם כן, אז איזה רכב אתם ממליצים לי עליו כדי לעשות כזה דבר ?

נ.ב. שכחתי להזכיר שאני פשוט לא צריך את המענק הזה כי יש לי כבר אוטו.

תודה מראש!

פורסם

אפשרי, וכמובן שיש בזה את הסיכונים שלו.

אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה מתכנן מכירה כזו מהירה, תצטרך לעשות את זה בהרבה פחות מ-3 אלף ש"ח הפרש, כי אנשים שיש להם אפשרות לקנות רכב ב100 אלף ש"ח, יעדיפו להשקיע עוד 3K ולקנות רכב חדש מסוכנות, ולא רכב חדש מסוכנות שהוא כבר יד שניה מאדם פרטי שמניעיו רווח כספי.

בזמן הזה אתה צריך לעשות לו ביטוח, רצוי מקיף (כי אם חלילה יקרה לו משהו בזמן שאתה מחכה לקונה, אתה מפסיד את התחתונים).

הסיכון כאן הוא בהימור שתמצא לרכב קונה, ומהר, כי אנשים יהיו מאוד ספקניים לגבי הרכב, ומאוד לא ששים לשלם עליו קרוב למחירון. אם יש לך את ה70 אלף האלה זמינים למשחקים, ואת אורך הרוח והסבלנות להימור מהסוג הזה- יש כאן אפשרות, פוטנציאלית לפחות, לרווח קטן. תמתין לעוד תגובות, אולי מאנשים פחות סקפטיים ממני...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תחפש קודם כל קונה לרכב מסוים חדש, עדיף מישהו שאתה או המכרים שלך מכירים, ואז תבצע את ההזמנה ותרשום את הרכב כבר על הקונה וכך הוא לא יפסיד יד, או תרשום את הרכב על שניכם ואז את היד שלך אפשר להסיר מהרישיון במשרד התחבורה מבלי שזה יחשב העברת בעלות.

פורסם
אפשרי, וכמובן שיש בזה את הסיכונים שלו.

אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה מתכנן מכירה כזו מהירה, תצטרך לעשות את זה בהרבה פחות מ-3 אלף ש"ח הפרש, כי אנשים שיש להם אפשרות לקנות רכב ב100 אלף ש"ח, יעדיפו להשקיע עוד 3K ולקנות רכב חדש מסוכנות, ולא רכב חדש מסוכנות שהוא כבר יד שניה מאדם פרטי שמניעיו רווח כספי.

בזמן הזה אתה צריך לעשות לו ביטוח, רצוי מקיף (כי אם חלילה יקרה לו משהו בזמן שאתה מחכה לקונה, אתה מפסיד את התחתונים).

הסיכון כאן הוא בהימור שתמצא לרכב קונה, ומהר, כי אנשים יהיו מאוד ספקניים לגבי הרכב, ומאוד לא ששים לשלם עליו קרוב למחירון. אם יש לך את ה70 אלף האלה זמינים למשחקים, ואת אורך הרוח והסבלנות להימור מהסוג הזה- יש כאן אפשרות, פוטנציאלית לפחות, לרווח קטן. תמתין לעוד תגובות, אולי מאנשים פחות סקפטיים ממני...

כן אבל בכל מקרה אני אמכור אותו ברווח לא קטן לא ? כי אני אעשה ביטוח לכמה חודשים בלבד, ואני לא רוצה את ה 70 אלף האלה למשחקים, אני מחפש לעשות מזה רווח מהיר יחסית ובקלות (יחסית כן ?). עם איזה אוטו אתה מציע לי לעשות את זה ?

פורסם
תחפש קודם כל קונה לרכב מסוים חדש, עדיף מישהו שאתה או המכרים שלך מכירים, ואז תבצע את ההזמנה ותרשום את הרכב כבר על הקונה וכך הוא לא יפסיד יד, או תרשום את הרכב על שניכם ואז את היד שלך אפשר להסיר מהרישיון במשרד התחבורה מבלי שזה יחשב העברת בעלות.

חשבתי על זה אבל אף אחד בסביבה שלי לא רוצה לעשות את זה.. בגלל זה חשבתי על אפשרות נוספת : אני אחפש מגרש מכוניות או משהו כזה שיעשה לי כזה דבר ואז אני לא אצטרך לחשוש מזה שיקנו ממני את הרכב. אני פשוט אלך לאיזה סוכן או מגרש או משהו כזה, אסגור איתו שהוא קונה ממני את הרכב במחיר מסויים שזה כמובן פחות מהמחיר מהסוכנות שלו וככה אני אהיה בטוח יחסית. מה אתם אומרים על זה ? :)

פורסם

בדרך כלל חלק ניכר מהמענקים מגובים בהגבלות מסויימות על מנת שאנשים לא ינצלו אותן לרעה.

אז תבדוק קודם כל שאין איזשהיא הגבלה לצורך העברת בעלות שאתה תקנה את הרכב ואז תיתקע איתו 4 שנים.

פורסם
רוצה לעשות כסף מהיר לך לעבוד!

לא צריך להיות חמדן בגלל שיש לך הטבה.

כולם נהיו נוכלים פה? או שזה סתם השפעה של החופש הגדול?!

איזה שטויות. מאיפה אתה יודע שאני חמדן או לא ?

אני פועל הגיונית, יש הטבה, למה לא לנצל ? ואם אני לא אנצל ? יגידו לי "איזה פראייר".

כל אחד וענייניו, ואני אשמח אם לא תגיב כאן יותר.

תודה!

והחופש הגדול לא משפיע עלי כבר די הרבה זמן.

פורסם
בדרך כלל חלק ניכר מהמענקים מגובים בהגבלות מסויימות על מנת שאנשים לא ינצלו אותן לרעה.

אז תבדוק קודם כל שאין איזשהיא הגבלה לצורך העברת בעלות שאתה תקנה את הרכב ואז תיתקע איתו 4 שנים.

צודק, האמת שאת זה לא בדקתי אבל מחר יחזירו לי תשובה.

תודה שהזכרת לי.

פורסם

אני לא יודע, אני מניח לפי קו החשיבה שלך.

זה פורום פתוח לא נעים לך לקרוא תגובות אל תפרסם פוסטים שסתם יעמיסו על עמוס.

בכל אופן אני לא נכנס איתך לוויכוחים, שיהיה לך בהצלחה

פורסם

תפרסם קומבינה של רכב יד1 בהנחה של 15 אלף ותרשום "הרכב ירשם בסוכנות על שם הקונה כיד 1".

לכו לסוכנות, תעשו הזמנה שהוא הראשון ואתה שותף בבעלות. יש כמה אבנים תת קרקעיות אבל ניתן להתגבר.

פורסם

נעשה לך קצת סדר בדברים:

אם אתה מדבר על פטור לרכב מביטוח לאומי או משרד הביטחון אז אתה יכול לשכוח מהתוכנית שלך.

מדינת ישראל לא פראיירית וחשבה כבר על כל הישראלים שינסו לתחמן במערכת.

הפטור שניתן הוא פטור חלקי ב-% מסויים מהמיסים.אם אדם אשר השתמש בפטור ומעוניין למכור אותו לפני התקופה של הפטור החדש יחזיר את המיסים במלואם לפי החוק.

החוק אומר שלאחר 5 שנים כבר לא מחזירים את המיסים בשווי הפטור ועד אז הרכב למעשה לא משוחרר ממס.

אם זה המצב אז שכח מזה...

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
... או תרשום את הרכב על שניכם ואז את היד שלך אפשר להסיר מהרישיון במשרד התחבורה מבלי שזה יחשב העברת בעלות.

רק תיקון לזה: הורדת אחד מהבעלים מהרשיון כן נחשבת ליד נוספת ברשיון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בד"כ מי שנותן מענקים הוא לא פראייאר , והוא שכח כבר את מה שאתה עוד לא חשבת עליו, וסתם את כל החורים אבל...

יכול להיות שמצאת חור שטרם נסתם. אני מסופק.

וזה מזכיר לי בדיחה

קפטן קשיש באחת מאוניות הוד מלכותה , כאשר זו הייתה, האימפריה , מעלה על האוניה בחורה צעירה וחתיכה .

הוא מזהיר את כל הצוות שמי שיגע בה יועלה על התורן לתליה. כמובן שאף אחד לא מנסה.

אחד הימאים לאחר זמן לא יכול יותר , ועושה את מה שעושה, ונתפס על חם.

הקפטן מכין כבר את חבל התליה , אבל כמובן מקיים משפט. ושואל את המלח מה יש לו להגיד להגנתו.

עונה המלח: לפי פקודת האדמירליות סעיף 743/2 כל מלח הרואה חור באוניה חייב לסתום אותו באופן מיידי. וכך עשיתי.

אז אולי אתה המלח?:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ל xnight

קבל ציטוט מאתר משרד התחבורה:

ביטול שותף לצורך ביטול שותף ברשיון הרכב נדרש מבעלי הרכב לפנות אישית למשרד הרישוי עם תעודות זהוי + רשיון הרכב:

• למלא טופס (העברת בעלות) לצורך מחיקת שותף
  • לשלם תשלום עבור העברת בעלות בבנק הדואר
  • ביצוע מחיקת שותף במשרד הרישוי (לא באמצעות ייפוי כוח, והיא לא נחשבת כיד נוספת לבעלות הרכב)

לכן נראה לי שאתה טועה כאשר אתה כותב

שביטול שותף = יד נוספת.

בברכה

סלע

• תוכן חדש...