Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב משומש אבל המחיר כ"כ שונה בין שני המחירונים-הפרש של כמעט 7,000 ש"ח.

כמובן שבעל הרכב מתעקש ללכת לפי המחירון שבו המחיר גבוה יותר,

אז על מי מסתמכים יד2 או לוי יצחק?

פורסם

אם אתה המוכר - תבקש את המחיר היקר.

אם אתה הקונה - תבקש את המחיר הזול.

החוק לא מחייב לבצע עסקה לפי מחירון זה או אחר. החוק בכלל לא מתייחס למחירון. הכל מו"מ בין הקונה, למוכר, בתלות במצב הרכב, בהיצע ובביקוש.

* במקרה של טוטל-לוס ברכב מבוטח בביטוח מקיף - ככלל חברת הביטוח מפצה לפי המצויין במחירון לוי יצחק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתור קונה אני מבקש ללכת עפ"י המחירון הזול אבל המוכר מתעקש על היקר,

קשה להגיע לעמק השווה במיוחד שהרכב במצב טוב, קיימים מקרים שבהם המוכרים דורשים אפילו מעל המחירון היקר.

פורסם

בתור מוכר אני מאמין שילכו על פי לוי יצחק,

בתור קונה על יד2.

אם ההפרש הוא 7K תנסה להתפשר איפשהו באמצע.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם

בוא נסתכל שנתיים שלוש קדימה.

כשאתה תרצה למכור את האוטו.

נניח והוא רכב מבוקש, מיד פרטית, ללא עבר ליסינג, מטופל, שמור, מבוקש.

האם תמכור אותו במחיר זול ?

או שתנסה לבקש מחיר גבוה ? אפילו גבוה ממחיר לוי יצחק ?

אם תדע שיש לו ביקוש, ושילמו גם מעבר למחיר מחירון של שמאי, שבכלל לא ראה אותו, אלא נותן שמאות לשנתון שלם - גם אז תסכים לוותר על הזדמנות לקבל יותר ?

באיזה רכב מדובר ?

אם יש כמוהו רבים בשוק, במצב טוב יותר, ובמחיר זול יותר - חפש אחר. המוכר כבר יירד מהעץ הגבוה.

אם אין כמוהו רבים בשוק, ואלו שיש במצב רע ממנו - ומבקשים עליהם יותר - יכול להיות שאתה מפספס פה הזדמנות, רק כדי "לא לצאת פראייר", כי יש שמאי שכתב שהוא שווה פחות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רכב ממש לא נדיר, בכל זמן נתון אחר יש כמוהו למכירה לא מעט. כרגע לפי חיפוש שערכתי לפני מספר דקות בלוחות המכירה יש בודדים והוא במצב הכי טוב מבין כולם.

הרכב הוא פולו קלאסיק

פורסם

אם אתה יכול למצוא רכב דומה במחיר זול יותר, והסכום שצריך להשקיע בתיקונים מכניים או קוסמטיים קטן מהפרש המחירים - כנראה שעדיף לך לרכוש רכב אחר.

אין כאן חוק ושום דבר לא קבוע. אם אתה חושב שאתה יכול למצוא רכב לא פחות טוב בפחות כסף - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לוי יצחק אולי רלוונטי בביטוח רכב או בחברות הליסינג שמרוויחות יותר דרך המחירון שלו (המבין יבין גם למה)

מחירון יד 2 משקף הרבה יותר את מצב השוק בארץ.

פורסם

ברוב המקרים המחירון של יד 2 ,שהמחירים בו בד"כ נמוכים יותר מאשר בלוי יצחק, יותר משקפים את המחיר שבהם נמכרים הרכבים בפועל. בכל מקרה, אם זה לא רכב נדיר/ רכב במצב נדיר/רכב שיש לו ביקוש גבוה מאוד והיצע יחסית נמוך - מחיר השוק נמוך בהרבה ממחירון כלשהו.

• תוכן חדש...