Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכיוון שלא נתקלתי בשרשור כאשר פורסם במקור, נהנתי לקרוא ולגלות שיש גם סוף טוב.

+1.

"I just read this now, and I have to say: "You (the owner of the car) Deserve it.

Glad to hear everything worked out!

To the OP:

Out of curiosity...when the mechanic orders part for your BMW, does he get them from Europe or from

the U.S??

פורסם

שמח בשבילך שזה נגמר ככה. אני רק לא מבין את האנשים שמשחררים את הכלבים שלהם ולחלקם גם לא אכפת לאן הם הולכים(לא רק לגבי מקרים שהכלב עושה נזקים,אלא במקרים שהכלב יכול ליהעלם\להידרס וכו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לבעלי כלבים יש נטיה לחשוב שהכלב לא יכול לגרום לנזק, בדרך כלל אותם הבעלים גם לא חושבים על מה שעלול לקרות לו, או שלא אכפת להם.

אודי A4

דימה.

פורסם

למה להכליל?

אני אומר שרב בעלי הכלבים דווקא מאוד דואגים לכלבים שלהם ולא מסכנים אותם סתם.

מטומטמים יש בכל מקום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למה להכליל?

אני אומר שרב בעלי הכלבים דווקא מאוד דואגים לכלבים שלהם ולא מסכנים אותם סתם.

מטומטמים יש בכל מקום.

עידן

I'm guessing you have a dog...

:mm_tongue

פורסם

בוא נגיד שאם הוא היה מתנגש בכלב שלי היו צריכים להוסיף עוד אפס לסכום שבכותרת.

אם זאת, הכלב שלי לא יסתובב לא קשור סתם כך.

פותח השרשור- שמח שצדק נעשה.

אנשים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם.

עידן

IMG_1568.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם זאת, הכלב שלי לא יסתובב לא קשור סתם כך.

פותח השרשור- שמח שצדק נעשה.

אנשים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם.

עידן

Wow

:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

גם לי יש כלב כמובן והוא תמיד עם רצועה. אם הוא רוצה לרוץ ולהתפרע, אז רצים איתו ביחד :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכולם על הברכות.

מעבר לחוצפה ומעבר לעובדה שעל אדם לקחת אחריות למעשיו ולכפופים לו, מדהים מה חופן זוזים עושה לאנשים.

לשלוח מכתב תגובה מעורך דין (מעניין איזה עורך דין הסכים לעשות מעשה נבזה שכזה) באיום ש"מרשתי תגיש תביעה בגין הנזק שגרמת לה לכלב".. מעבר לעובדה שגם אם הכלב היה הופך לפיתה זה עדיין באחריותה, העובדה שהמכתב הגיע לידי זה שהציל את הכלב (תרתי משמע), יותר מזה, נמנע מלהגיש תלונה במשטרה כדי שלא יקחו את הכלב להסגר תוך כדי הפחתת סיכויי המשפטיים. וכל זה מהחשש של הגברת לתשלום כמה זוזים. האם אישה כזאת ראויה בכלל לחברו הטוב של האדם? האם היא הייתה משלמת מספר זוזים כדי להציל את הכלב בניתוח למשל? פילוסופיה להמונים או בקיצור טוב שיש שופטים שחותכים קצר ולעניין בדף וחצי :)

פורסם

חבר מאוד טוב נפגש בזמנו עם הגולף GTI MK2 16V שלו ב 80 קמ"ש עם חזיר בר שנעמד באמצע הנתיב.

החזיר התעופף באויר, נחת המום לחלוטין, נעמד, התנער ורץ לו לשדות עמק יזרעאל.

הגולף הלכה לפירוק! :shock:

לפותח השרשור,

ניצלת את מעמד המשפט בכדי ישר לקבל ממנה צק או שזה עכשיו הולך להיות פרק ב' עם הוצאה לפועל ועיקולים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הוא היה נכנס בכלב שלי מערכת האוורור שלו היית מוציאה שערות non-stop.

dscf3219k.jpg

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...