Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תודה על התשובות!

האם המקינטוש היא תוכנת הפעלה קשה ללמידה או שמתחילים לקלוט אותה מהר?

לי אישית יש ראש פתוח ואני קולט מהר דברים.

Got To love It

פורסם
וקנה מחשב נייד PC מקביל בחצי מהמחיר.

צא מהסרט - אין דבר כזה.

תשווה מפרט זהה מול מפרט זהה ותגלה שפתאום המפרט לא כ"כ נמוך בעצם.

סתם לדוגמא - DELL XPS STUDIO באותם מפרטים עולה בערך אותו הדבר / קצת יותר (וזו סדרה בערך מקבילה , האמת גם זה לא ממש מאז הUNIBODY החדשים).

אם אתה משווה לHP ששוקלים 3 קילו של פלסטיק ומחזיקים שעתיים על סוללה ועם כרטיס מסך מובנה לעומת מקבוק 13" 2 קילו מאלומיניום עם סוללת 7 שעות (כן קראת נכון - שבע) ומאיץ מסך GEFORCE וDDR3 , אז אתה צודק - הוא חצי מחיר.

בן , לגבי לימוד מק - אל תבוא בגישה של - אני מכיר הכל מWINDOWS והכל יהיה בסדר.

אחרי שבוע שאתה לומד את הקיצורי דרך של מק - אתה בעניינים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם לדוגמא - DELL XPS STUDIO באותם מפרטים עולה בערך אותו הדבר / קצת יותר (וזו סדרה בערך מקבילה , האמת גם זה לא ממש מאז הUNIBODY החדשים)

ליביו, אני חושב שאנחנו כבר דנו בזה, אבל XPS 13 עם מעבד מהיר יותר, פי שניים זכרון (גם DDR3), דיסק קשיח גדול פי שניים (7200RPM), עם אותו כרטיס מסך, פיצ'רים דומים וסוללה שניתנת להחלפה - עולה 300$ פחות ! (וחסכת גם עוד 20$ בזכות ההפרש במס).

אני לא רוצה להיכנס לוויכוח מה עדיף, אין ספק שלמק יש ערך מוסף ולמעשה המחיר שלו די אטרקטיבי בהשוואה לתמחור של מק עד היום, אבל לקבוע שה-XPS "עולה בערך אותו הדבר / קצת יותר" זה פשוט לא נכון !

פורסם

בארה"ב - עם המבצעים שיש לדל על הזמנה ישירה מהאתר - נכון.

מה לגבי הארץ ? ישראל?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בארץ ההבדל הוא רק 1000 ש"ח (7000 למק לעומת 6000 ל-XPS ).

אבל מדובר פה על קנייה בארה"ב, שם ההבדל הוא לפחות 1200 ש"ח.

בכל מקום הדל זול מהמק.

פורסם

האמת - העפתי מבט שוב - ואתה צודק (אבל בהבדל של 550 ש"ח).

פשוט העיפו מהקטלוג דגם ביניים שהיה קיים , כי עכשיו הUNIBODY הם ישר מקבוק פרו - תמורת עוד שיפורים בשילדה ובסוללה.

(ד"א - אחרי שמשווים סוללות - כבר אין הבדל , אבל יאללה - זו קטנוניות)

בכ"א - פי 2 זה ממש לא , ולא קרוב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא הבנתי איך 7000 פחות 6000 יצא 550 במקום 1000...

לגבי ה"פי שניים" - בארה"ב : 4 גיגה זכרון ו 500 הרד דרייב זה פי שניים מ 2 גיגה ו-250 גיגה (ו 900 $ לעומת 1200$).

בארץ הזכרון 4 לעומת 2, דיסק קשיח 320 לעומת 160 (וגם 7200 לעומת 5400).... היחס נשאר.

פורסם

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-studio-xps-13-p84.htm

יחסית לזה - ההפרש 550

(וזה בלי 4 גיגה זיכרון ובלי דיסק 7200 ובלי מערכת הפעלה, מספיק שאתה מוסיף מערכת הפעלה אתה מגיע למחיר של המק במפרט דומה מאוד , ולא באותה רמת סוללה , לא קרוב)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...