Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שר הבטחון אהוד ברק רוצה A8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו תראו אדון שר הבטחון איזה רכב רוצה להזמין

אודי A8 חדשה בשווי מיליון דולר!

מה אתם אומרים על זה...?

ולבוו כבר לא ברמה שלו

אם תקציב המדינה היה אצלי כול השרים היו על פונטו בלי חלונות חשמל

הכנסת זה בדיחה וערוץ הכנסת זה ערוץ הבידור

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

למען הסדר הטוב, וולבו כבר מספר שנים אינה חלק ממצבת הרכב הממשלתית, אשר מכילה ברובה סקודה סופרב ואאודי A6.

מעבר לכך, יש ביטוי בצרפתית שאומר NOBLESSE OBLIGE, או בעברית: האצילות מחייבת.

במדינה שמכבדת את עצמה, שר אינו יכול להרשות לעצמו שרכב השרד שלו יהיה פיאט פונטו, למרות שאישית אין לי דבר נגד פונטו.

אני לא בא להצדיק או לא להצדיק את רצונו של ברק לנסוע ב-A8 ודעתי על תקציב המדינה ידועה אף היא, אבל גם כאשר מעבירים ביקורת, צריך לעשות את זה בטעם ובהגינות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אני בהחלט מסכים איתך אולם אם אינני טועה אז חסר נתון חשוב בתגובה שלך.

למיטב ידיעתי שר הביטחון הוא אישיות מאובטחת שרכב השרד שלה צריך להיות משורין, לפיכך זה מוריד את האופציות "הזולות" מרשימת כלי הרכב האפשריים.

פורסם

בסך הכל מיליון! מעלים את הדלק בעוד 2 אגורות לליטר ומחזירים במהירות את ההשקעה של הרכב.:evil:

כל עוד נשאר לך קצת כסף בסוף החודש מהמשכורת יש מאיפה לקחת אז מה אתה מתלונן:brickwall:

פורסם

"שר הבטחון רוצה"

לא האחראי על אבטחת אישים, לא מי שאחראי על הרכבים במשרד הבטחון, לא דרישה של השב"כ....

אהוד ברק בכבודו ובעצמו ישב עם קטלוגים של מרצדס, ב.מ.וו ואאודי והחליט "בא לי את זה!"

תגיד לי לפני שאתה מתחיל להכפיש חשבת אם זה הגיוני ????

ולידיעתך לאחד משרי הבטחון הקודם היה סדרה 7 ולציפי לבני היית S500.

אז אולי אהוד ברק בכלל מוזיל עלויות???

תעשה טובה תחשוב לפני שאתה כותב משהו אם באמת יש סיכוי שהוא מתעסק ברכב שכנראה ש90 אחוז מהזמן שהוא נוסע בשיירה שלו אני בספק גדול אם הוא נוסע בכלל ברכב הרשמי שלו.

פורסם

מדובר על A8 משוריינת, לא רגילה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בואנה אתם צודקים לא יודע מה חשבתי לעצמי , הרי רק A8 במיליון דולר אפשר לשריין ..

הכמות של היפי נפש פה ברמות של בחילה

עוד תציעו לו לקחת את החבילת אודיו משודרגת בפורום יעוץ וגריל BADGELESS ב9.90

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ומה רע ברכב יפני משוריין כמו טויוטה קורולה עם תיבה רובוטית.

שכחתי ! רכבי קונצרן VAG הם יותר נחשבים כסמל של מעמד.

איזה כייף לי :)

פורסם

דעותי התומכות ברכבי יוקרה ייצוגיים לשרים ידועה בפורום (ויש מספר שרשורים בנושא שבמסגרתם הבעתי דעותי, כך שלא אפתח את הנושא מחדש).

לענייין רכבים משוריינים - אני בהחלט מרוצה מכך שיש מגמה לרכוש רכבים איכותיים ומתאימים לשיריון ולא רכבים קקיוניים ששוריינו ושאינם מסוגלים לשאת את משקל השיריון, לתמרן ולהשתנע (בל נשכח שרכב משוריין זקוק גם להחלפת מכלולים ושהעלות אינה מסתכמת רק בשיריון). אומנם יש מקום לציין כי המדובר כאן ברכב פאר ולא יוקרה, אך בכ"ז אני תומך בשימוש ברכבים מהסגמנט של ה-A8, כיוון שהבסיס שלהן טוב על מנת לשמש כרכב משוריין ולפעמים אף מתוכנן מלכתחילה לאפשרות שישוריין (אילו לא היה מדובר ברכב משוריין, אזי אכן יהיה קשה להצדיק רכישתה מעבר לפן המעמד).

פורסם
ומה רע ברכב יפני משוריין כמו טויוטה קורולה עם תיבה רובוטית.

נתחיל מהעובדה שאי אפשר לקנות טויוטה קורולה משוריינת.

נמשיך בזה שטויוטה קורולה שנמכרת בארץ לא תצליח להזיז מהמקום את ה3 טונות ששוקל הרכב המשוריין.

נסיים בזה שבכל העולם נוסעים השרים וראשי הממשלה/נשיאים ברכבי שרד ייצוגיים מדרגת הסאלון (5/E/A6) ומעלה.

לא צריך להסחף ולהציע פיאט פונטו, טויוטה קורולה, או מאזדה 6.

מצד שני אני לא רואה סיבה למה אי אפשר להזמין לו A6 (כמו שיש לשאר הח"כים) בגרסאתה המשוריינת.

כמו כן, מי שקרא את הכתבה, נאמר כי עלתה האפשרות לקנות את הA8 ששימשה את האפיפיור בעת ביקורו בארץ, היות ומדובר ברכב חדש אשר סופק ע"י אודי במיוחד עבור ביקורו בארץ הקודש.

כתוצאה מכך, ניתן לקנות ישירות מאודי גרמניה את הרכב, עם אלפי קילומטרים בודדים, בהנחה משמעותית לעומת מחירו של רכב חדש.

אם נתחשב בזה שדן חלוץ היה נוסע בסדרה 7 משוריינת וציפי ליבני נראתה נוסעת בS500 (דור קודם) משוריינת,

אני לא רואה סיבה למה לא לאפשר את רכישת הA8 המשוריינת בהנחה כלכך משמעותית.

תקציב הבטחון של הכנסת, על כלל הח"כים, השרים והאישים דורשי האבטחה הוא כלכך גבוה שהמליון דולר שתעלה הA8 הזו (ויש לי סיבה מספיק טובה לפקפק בנתוני המספרים המצויינים בכתבה) - הוא בקושי אחוז מהתקציב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מציע לשר הבטחון לבדוק אפשרות נוספת לרכישה מיד שנייה.

שמעתי שמשפחת אבוטבול מציעה בימים אלה דילים מצויינים על מכוניות משוריינות.

"חיסול מלאי", אם תרצו. :turn-l:

פורסם
בואנה אתם צודקים לא יודע מה חשבתי לעצמי , הרי רק A8 במיליון דולר אפשר לשריין ..

הכמות של היפי נפש פה ברמות של בחילה

עוד תציעו לו לקחת את החבילת אודיו משודרגת בפורום יעוץ וגריל BADGELESS ב9.90

כנראה ש-S משוריינת או 7 משוריינת יעלו יותר מ-A8 משוריינת.

יש בזבוז אדיר של תקציבים,אבל בדבר הזה אני דווקא מסכים, שר בטחון זה תפקיד ייצוגי ומן הראוי שיסע גם ברכב ייצוגי,ולא הוא לא צריך לנסוע באותו רכב שנוסעים שאר הח"כים (אם אתה היית סמנכ"ל בחברה גדולה,היית נוסע במאזדה 3 כשאר העובדים או שהיית נוסע במאזדה 6 ?).

לא צריך לנסות לחפש את חברי הכנסת ושאר בעלי התפקידים בכל דבר אפשרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3067261,00.html

http://finance.walla.co.il/?w=/129/851469

http://elections.walla.co.il/?w=/10431/367726

אגב, רק למרצדס יש קו יצור מיוחד למכוניות משוריינות, כך שמדובר בדגם יעודי שתוכנן ויוצר מראש בהתאמה לכך.

כל השאר "מאלתרים" על פס יצור סטנדרטי.

ולגבי ה-A8 של האפיפיור - זאת היתה יוזמה של אאודי ולארץ הגיעו 4 מכוניות כאלה שבתום הסיור חזרו למפעל. לא בטוח שרמת המיגון והאמצעים הקיימים בהן, מתאימות לדרישות השב"כ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם כולנו היינו מרוצים מהממשלה, אני משער שהיינו מדברים בטון שונה.

הבעיה היא שבגלל שכמעט כולם מעוצבנים על הממשלה הזאת ורואים שהם רק דופקים הכל, אז אנחנו לא חושבים שמגיע לשר הביטחון לנסוע ברכב מפואר וממוגן.

בלי קשר לממשלה שיש לנו כרגע, שר ביטחון לא יכול להרשות לעצמו לנסוע ברכב לא מכובד.

איך זה ייראה אם הוא צריך לנסוע עם אישיות בינלאומית כלשהי והוא יהיה ברכב שעולה פחות? זה ייראה זול וייראה כאילו שלמדינה יש תקציב.

יש משחק בזירות פוליטיות שמחייב אותו לנסוע באחד מ5 הרכבים שמשמשים כיום כמעט את כל ראשי המדינות בעולם:

1) S-CLASS

2) סדרה 7

3) A8

4) QUATROPORTE

5) C6

(האמת היא שהייתי מעדיף לראות אותו בQUATROPORTE)

פורסם

תנו לאיש את מה שהוא מבקש אבל בתנאי אחד שבשאר הוצאות מערכת הבטחון הוא יחסוך.

נצא ברווח ענקקקקקקקקקק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...