Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות למצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר וולטה 60A לוולו נקנה בחודש אוגוסט 2002.

אתמול לא הצלחתי להניע. הנעתי עם כבלים נסעתי בלילה ...

הבוקר שוב לא מניע.

החשמלאי שמכר אמר "תבוא נטפל"....האם הוא חייב החליף או רק לטעון?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בד"כ מחליפים, אין עם זה הרבה בעיות.

קודם כל שיבדקו לך טעינה ויוודאו שמצב המחברים תקין (לעיתים מצטברת תחתם קורוזיה וזה מונע מגע תקין) - ואם הכל ימצא תקין, תקבל מצבר חדש או אחר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי מצבר וולטה נפטר אחרי שנה וקצת. :?

הם יבדקו ויחליפו לך למצבר "מרוענן", משמע מצבר בדיוק כמו שלך שירד מרכב אחר שלא הניע, נטען והודבקה עליו מדבקת "מרוענן". :?:?:?

מיותר לציין שכעבור חודשים מס' גם הנ"ל ימסור את נשמתו לבורא... ברוך הבא לעולם הנפלא של וולטה. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
גם לי מצבר וולטה נפטר אחרי שנה וקצת. :?

הם יבדקו ויחליפו לך למצבר "מרוענן", משמע מצבר בדיוק כמו שלך שירד מרכב אחר שלא הניע, נטען והודבקה עליו מדבקת "מרוענן". :?:?:?

מיותר לציין שכעבור חודשים מס' גם הנ"ל ימסור את נשמתו לבורא... ברוך הבא לעולם הנפלא של וולטה. :roll:

ארורים VOLTA :mad::mad::mad:

:mm_tongu:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא צפוי בכלל יאצק, סוחר בפורום! :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

כן אביעד, במהלך הזמן שהפורום הזה קיים ואם זכרוני אינו מטעני הגיעו לפה לפחות עוד תלונה בנוגע למצברי וולטה. אני מריץ חיפוש.

פורסם

ישי , במהלך הזמן הקצר שעבר מאז פתחתי מכסה מנוע לראשונה , "זכיתי" להחליף , בהערכה גסה , כ-50 מצברים במכוניות שונות.

בפעם היחידה שהמצבר נפח את נשמתו בטרם עת , הוא הוחלף ללא בעיות.

מדובר בספקים (חשמלאים) שונים , הדבר המשותף היחיד היה החברה המייצרת.

חוץ ממני יש עוד אי אילו מאות אלפים של מצברים מתוצרת החברה המניעים מכוניות בכל יום ויום.

הם אולי מעט פחות טובים מכמה מיובאים (כאלה שמגיעים עם הרכב כמקוריים) , אך עומדים בתחרות מול כל מצבר הנמכר בארץ.

לא מבין למה אתה מקיש ממקרה בודד שקרה לך על כל מוצרי החברה.

סתם פלצנות לדעתי.

פורסם
כן אביעד, במהלך הזמן שהפורום הזה קיים ואם זכרוני אינו מטעני הגיעו לפה לפחות עוד תלונה בנוגע למצברי וולטה. אני מריץ חיפוש.

כן ישי, גם לי זכור שבמהלך הזמן שהפורום הזה קיים ואם זכרוני אינו מטעני הגיעה לפה לפחות עוד תלונה בנוגע לאמינות מכוניות צרפתיות. אני מריץ חיפוש...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן ישי, גם לי זכור שבמהלך הזמן שהפורום הזה קיים ואם זכרוני אינו מטעני הגיעה לפה לפחות עוד תלונה בנוגע לאמינות מכוניות צרפתיות. אני מריץ חיפוש...

איציק

ובגלל זה אתה נוהג ביפנית ולי באוטו יש מצבר שנפ... :roll:

פורסם

איציק

ובגלל זה אתה נוהג ביפנית ולי באוטו יש מצבר שנפ... :roll:

יפנית ? חכה, אני מריץ חיפוש...

:lol::lol:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא צפוי בכלל יאצק, סוחר בפורום! :lol:

ישי , פרט למקרה בו אתה נכוות , ידוע לך על עוד מקרים?

יש לי כרגע מצבר וולטה ואין איתו שום בעיה. זכור לי שגם לדייויד יש וולטה (מהפרסי :wink: ).

חשוב לציין שבאופן מכוון רכשתי מצבר מתוצרת וולטה :idea:

מדי פעם אני אפילו מצליח למצוא זמן מחשב כשהוא לא מייצר לי תעסוקה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
החליפו לאחד אחר מאוגוסט 2002

(כמובן לא חדש)

נראה....

:evil:

וכי מה ציפית :?:

האחריות היא להחזיר מצב לקדמותו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim