Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות מגבר 4X125R.M.S דגם 3450 משהו כזה.

האם המגבר איכותי? חזק?

המוכר גם הדגיש שהוא אמרקאי!

המחיר הנדרש 320

משתלם?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני משער שהתכוונת למגבר של "חברת" SPL מהדגם שציינת.

היה לי את המגבר הזה. מדובר בזבל סיני מדרגה ראשונה שמוצהר 4X45 לערוץ. איזה אמריקאי ואיזה נעליים.

עם זאת הוא בהחלט עשה את העבודה כשרק התחלתי עם עסקי המערכות. במחיר שהוא הוצע לך זאת עסקה לא רעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר!

רק עוד שאלה אחת ברור לי שאני יכול לבדוק את העוצמה שכתובה כביכול על הקופסה.

אך לגבי ארץ הייצור העם זה מוטבע איפה שהוא?

ועם זה באמת אמרקאי?

אבל בכול זאת גם אם זה סיני אמרת שהוא טוב?!

כרגע יש לי שתי מגברים של פולס אודיו אחד 1000 וואט והשני 1600, העם יהיה שיפור משמעותי בעוצמה ובאיכות?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
הציעו לי לקנות מגבר 4X125R.M.S דגם 3450 משהו כזה.

האם המגבר איכותי? חזק?

המוכר גם הדגיש שהוא אמרקאי! אולי אמרוקאי :-)

המחיר הנדרש 320

משתלם?

במחיר הזה אל תצפה למגבר איכותי יותר מידי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם זה המגבר שאתה מדבר עליו, יש מדבקה קטנה מאחורה שרשום עליה made in china.

איכות עולה כסף. אין מציאות ב 320 שקל.

S3400075.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...