Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בזמן הקרוב אהיה בגרמניה עם רכב שכור, Volkswagen Polo TDI בעל 70 כוחות סוס. מפאת היותי בן 18 אין לי אפשרות להשכיר רכב חזק יותר. מהירותו המקסימלית הינה טיפה יותר מ160 קמ"ש, ומכיוון שאני בגרמניה ואין הגבלת מהירות בחלקים רבים של הכביש המהיר, אני אשייט במהירות זו כשיתאפשר.

שאלתי היא האם הרכב יכול לעמוד במהירות כזו במשך תקופות זמן ארוכות? זהו בכל זאת רכב קטן וחלש יחסית ולא מכונית גדולה בעלת מנוע 300 כ"ס..

תודה רבה על כל תשובה!

פורסם

זה שאין הגבלת מהירות בקטעים מסויימים של האוטובאהן אינו מחייב אותך לשייט במהירות המקסימלית של הרכב. לזה נועד הנתיב הימני. מדובר במנוע טורבו-דיזל, קטן שיהיה, שיתן לך שיוט בסל"ד נמוך אפילו במהירות גבוה יחסית.

פורסם

חוץ מרעש של מנוע מתאמץ מאוד, לא צריכה להיות בעיה. שים לב להשאר כמה שניתן בנתיב הימני - מכוניות רבות יעקפו אותך במהירות גבוהה וצריך להזהר וגם לאפשר להן לעבור בבטחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שצריך להדאיג אותך זה הצמיגים.

אם נראה לך שהם עברו התעללות, אז תבקש להחליף את הרכב או שתשמור על מהירות סבירה ולא 160 לאורך זמן.

אני מוסיף גם שאתה חייב לוודא לחץ צמיגים תקין לפני נסיעה כזאת.

תראה בעצם יש גם עוד דבר אחד. אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הרכב ויכול להיות שכבר חרשו עליו כמה נהגים לפניך. אם תסע במהירות המקסימלית שלו לאורך זמן יכול להיות שדווקא אצלך תופיע תקלה. גם אם זה לא אשמתך זה עדיין כאב ראש!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...