Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך היום נתפס נהג חייכן בעדשת המצלמה שאני נוהג להסתובב עימה בתיק.

מי שיצליח לזהות את הנהג יזכה בזוג כרטיסי טיסה לאסטוניה.

HPIM1667.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

רון. חרש לך על הרכב. יפה לו. עכשיו להחליף צמיגים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עם הגולף MK-5 שלי הוא לא יגיע רחוק. מחשב הרכב הודיעה על תקלה שמספרה 05000=ECU DEFECTIVE וזה לא בצחוק.

פורסם

זה לא היה קורה אם היית קונה קורולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תקלה 05000 זה לא OWNER DEFECTIVE ? :lol::lol::lol:

(זה דוקא כן בצחוק :wink: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
זה לא היה קורה אם היית קונה קורולה.

כי כלום לא קורה-לה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו בטח, קנה גולף והתחתן עם המוסך. לאח של דוד שלי הייתה גולף, כל חמישי תקלה אחרת.

פעם הבאה ידע לקנות רכב צרפתי אמין.

(מנסה סטיגמה חדשה, בסוף זה יתפוס)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כול הגולפים שהיו ברשותיי הפגינו אמינות מפולגת. גם התקלה שסורק התקלות גילה אין לה שום תיעוד במסמכי הייצרן ובספרות האחזקה של הייצרן וגם אין שום בעייה בביצועי הרכב, התקלה נמחקה ושייכת להיסטוריה.

עלות כספית=0

לפעמים סריקת תקלות בסורק לא מקורי יכולה להציג קוד תקלה מוזר או שלא קיים בכלל, הנושא נכון במיוחד בסורקים פשוטים וגם VAG-COM לצורך העניין עלול לגרום לנעילת מחשב הרכב או להופעת תקלה שלא ניתן לתקשר עם מחשב הרכב עקב שינוי שבעל הרכב עשה לדוגמא במחשב נוחות הרכב.

• תוכן חדש...