Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לרגל הרחבת המשפחה אני עומד להפרד אוטוטו מההונדה שמשרתת אותי נאמנה ב-7 השנים האחרונות.

זוגתי הציבה (או דרשה, או החליטה עבורי, איך שתרצו) שהרכב החדש יהיה בעל 4 דלתות, בן מקסימום שבע שנים, ואוטומטי (בעיות ברכיים).

האופציות הבאות עלו בראשי- אלפא 156, סאאב 9-5 טורבו, או וולוו S40 טורבו, ולאחר לחצים מתונים מצד האישה והמוסכניק נוספה גם פורד פוקוס לרשימה.

בגלל שהתקציב אמור לכלול גם יישור קו, הנטייה כרגע היא לוותר על האלפא והסאאב, ולחפש מבין הנותרים אקסמפלרים מעניינים. אני יודע שהפוקוס נטחנה כאן בפורום, ולכן אבקש סיוע או עצות מועילות בעיקר על שלוש האחרות, לגבי אמינות, והנאה מנהיגה (מן הסתם אני לא מתייחס כאן לאלפא).

אם יש עוד רכבים שיתאימו לנו להערכתם, אשמח לשמוע. אני מניח שהכיוון אליו אני שואף הוא די ברור- הכלת הרצונות שלי ושל זוגתי ברכב אחד. שני רכבים לא באים כרגע בחשבון.

תודה, צביקה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני לא יודע אם היא עתנה על דרישותיך מהנאת נהיגה,אבל אופציה שפויה מאוד יכולה להיות רנו מגאן II רכב בטיחותי ונוח מאוד.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני אישית לא הייתי הולך על רכב עם טורבו בשל עלות ההחלפה במידת הצורך (חוויות מהעבר)

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

למה ללכת על הרפתקאה כמו סאאב או וולבו ?? ובכלל אין השוואה בין הדגמים שציינת כי הם שונים כל כך אחד מן השני.

אני היתי ממליץ בחום לקנות ניסן אלמרה, הונדה סיוויק, פיג'ו 307 וגם את הפוקוס. רכבים אמינים (בעיקר היפניות) ומפנקים (בעיקר ה307) שסך הכל נפוצים ואמינותם הוכחה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לא כל כך הבנתי את הדרישות - נתת כאן רכבים שלא שייכים לאותה קטגוריה. אתה מחפש משפחתית גדולה ומרווחת ? לך על אחת ממכוניות סגמנט D (כרעיון - פורד מונדאו מהדור הקודם. רכב אמין, מרווח ונמכר במחירי שוק נמוכים). אתה מחפש משפחתית רגילה ? פורד פוקוס היא אופציה טובה, אבל רק אם אתה מוכן לחיות עם הביצועים העצלים שלה. וולוו S40 הוא רכב פרימיום, אבל מבחינת מימדים הוא לא יותר גדול מרוב המשפחתיות, ואפילו קטן מחלק מהן. מס' הרכבים בשוק מהדגם הזה הוא גם מצומצם יחסית, כי הדגם תומחר גבוה מאוד ע"י היבואן.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה על התגובות, במקרה ולא הייתי מובן בהודעה הראשונה- הדרישות שלי הן אמינות סבירה והנאה מנהיגה כמה שאפשר,

יחד עם הרצון לא להיות יותר מדי מיינסטרימי. הדרישות של זוגתי היו מאוד ברורות.

לצורך העניין אני יודע שהאלפא והסאאב הן מכוניות מנהלים (או משפחתיות גדולות), הפוקוס משפחתית והוולוו היא

סוג של יצור כלאיים כך שלא ניתן להשוות ביניהן באופן ישיר. יחד עם זאת הייתי מעוניין לשמוע קצת יותר על הרכבים

הללו כדי שיהיו לי יותר כלים לבחירה. עלויות טורבו, nakar?

את המגאן פסלתי בגלל הגיר האוטומטי, ה-307 לא הוכיחה מספיק אמינות בעיני, עם סיביק הייתי במשך 7 שנים והגיע

הזמן לגוון. האלמרה סתמית מדי בעיני. המונדאו נשקלה, אני לא יודע מספיק לגביה, אם מישהו יכול להרחיב לגביה, אשמח.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על האיחורץ

כוונתי הייתה לטורבו בוולבו 940 עלה לי כ-4000 ש"ח לפני כשנתיים.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

תנסה לחפש פוקוס 2 ליטר, אני לא יודע אם היא נכנסת בתקציב ומאיזה שנתונים אבל היא תהיה מהנה לנהיגה כמו הפוקוס 1.6, המנוע הגדול יפתור את בעיות זמינות הכוח וכבונס תא הנוסעים בגרסאות האלה הוא מפואר יותר ומאובזר יותר.

בהצלחה ושבוע טוב!

פורסם

סקודה אוקטביה? פולסווגן פאסט? פג'ו 406?

לא ממליץ על פורד פוקוס כי שום מאמינות הוא לא שווה כלום! הרכב צפוף לא נוח וגם לא ממש זריז{מנוע 1600}

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לדעתי קצת יצאת מה...פוקוס.

כתבת שאלמרה סתמית אבל אתה צריך, לדעתי, להכניס לראש שכל העולם שלך מתתהפך ומשתנה כשיש לך ילדים.

שכח מביצועים, סתמיות או לא, והרפתקאות כמו רכב טורבו או רכב לא אמין.

הכנס לתודעה אמינות, מרחב, כולל בגאז' גדול, בטיחות.

על מנת לשנע תינוק, כסא בטיחות, עגלה, סל קל, טיטולים ובמבה (אני מניח שהרכב ישרת אתכם גם כשהצאצא יגדל ואולי יתווסף עוד אחד או אחת) אני מציע שתחפשו סטיישן "סתמית" או אלמרה ודומותיה.

הרי אין לכם זמן לתקלה שתמיד מתרחשת ביום ששי האחרי הצהרים או לתיקון בטורבו שיגזול לכם חצי משכורת.

ולמען הגילוי הנאות, כשנולד הנכד הראשון קניתי לבת שלי פאביה סטיישן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

השרשור מלפני 5 חודשים :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...