Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד נטען שכוכבים של רגע משתגעים מפרסום מיידי. ראה מקרה סוזן בוייל

http://www.mouse.co.il/CM.television_articles_item,797,209,36564,.aspx

לדעתי לא רק כוכבים של רגע משתגעים ועל כך יעיד מקרה דודו טופז.

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-371e951b2e5a121004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

באמת כואב מאוד שבן אדם בלי עבר פלילי שעשה רבות טוב לאנשים רבים

מגיע למצב כזה.

איפה היו חבריו הקרובים כשהוא היה בשיא ההצלחה? הם לא ראו שהבן אדם צריך טיפול?

זה ממש מקרה קלאסי, אומנם קיצוני שההצלחה מעבירה על הדעת לעיתים גם מפורסמים

בסדר גודל של טופז עצמו.

באמת כואב לי על האיש שבאמת אהבתי אותו על המסך, וחבל שלא נתנו לו להמשיך את הראשון בבידור,

אבל כשאני שם בצד את דודו טופז המעשים שנעשו הם אכזריים ביותר ואין להם הצדקה.

דודו טופז ישב בכלא ללא ספק, וישלם את חובו לחברה, ובנימה אישית אני מקווה שלא יחמירו איתו כדי "להראות",

והוא עוד יחזור ויעשה דברים טובים.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני דווקא כן מקווה שיחרימו אותו, עד כמה שלפעמים היה לי נחמד לראות אותו מול המסך.

בן אדם צריך לשלם עבור מה שהוא עשה.

פורסם

באמת כואב מאוד .

היחיד שיכאב לו מאוד זה דודו עצמו, בכל פעם שייפול הסבון במקלחת. :roll:

לא סובל את הטיפוס המנופח והאגוצנטרי הזה, כבר שנים שאני פשוט מעביר ערוץ בכל פעם שהצווחן הזה מופיע על המסך.

פורסם

היחיד שיכאב לו?

אני חושב שגם לאבי ניר, שירה מרגלית ובועז בן ציון קצת כאב, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את תוכניות הבידור שדודו השתתף בהם בעשור האחרון ממש לא סבלתי ולעולם לא צפיתי יותר מדקה באחת מהתוכניות המטופשות שלו.

אני מקווה מאוד שהעונש שהוא יקבל לא יפחת מ-10 שנים בכלא ללא קיצור שליש. אם וכאשר הוא השתחרר מהכלא כנראה בגילו המפולג נראה אותו בבית אבות רודף אחרי בנות 'צעירות' ולא על מרקע הטלוויזיה.

דרך אגב בכלא כבר לא משתמשים בסבון בארועים מיוחדים אלא בנוזל ATF משובח :-) תוצרת קונצרן VAG.

איזה כייף לי :)

פורסם
את תוכניות הבידור שדודו השתתף בהם בעשור האחרון ממש לא סבלתי ולעולם לא צפיתי יותר מדקה באחת מהתוכניות המטופשות שלו.

אני מקווה מאוד שהעונש שהוא יקבל לא יפחת מ-10 שנים בכלא ללא קיצור שליש. אם וכאשר הוא השתחרר מהכלא כנראה בגילו המפולג נראה אותו בבית אבות רודף אחרי בנות 'צעירות' ולא על מרקע הטלוויזיה.

1+

אני בכלל חושב שכל הפרשה הזאת מאוד טראגית.

אם זה מהצד של המותקפים - אני מניח שהסיבה ברורה.

אם זה מהצד של דודו - התוקף - אז זה אחושילינג טראגי. אדם שנגע בפסגה והגיע לתחתית הבור רק בגלל שגעון גדלות או טירוף אחר זה פשוט לא פייר. לצערי, כל אלה לא יכולים לעמוד לטובתו, מכיון שבמקום לטפל בבעיה שלו בדרכים המקובלות ובאופן שלא יפגע בסובבים אותו, הוא בחר ביודעין ובהכרה צלולה בדרך פסולה ואגרסיבית (מי שמתכנן לא פחות מארבע פעמים מבצעי תקיפה שכאלה לא עושה את זה מתוך שינה או תו"כ חוסר הכרה).

אז כן, אני מאוד מצטער על מה שקרה לכל המעורבים בפרשה. אבל אל דאגה, זה לא מונע ממני לקוות שהשופט יזמבר את האמ-אמא שלו.

הגיע הזמן שהצדק ייעשה פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מי ירדים את גולו

מי יספר סיפור לגולו

איך אתם יכולים לישון בלילה כשאין את מי שיעשה את זה

12om.png

גולו

היחיד שיכאב לו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמעט 30 שנה דודו היה בקידמת הבמה וקיבל סכומים גבוהים מאוד עבור הופעותיו, והנה בא דור חדש ורענן אשר מספק בידור ברבע מחיר אם לא בעשירית. בשיקול כלכלי של הזכיינים, עדיף שדודו ישב בבית.

אז קודם כל צריך לזכור שדורות מתחלפים ולא לעולם חוסן.

שנית, שמתי לב שבתקופה האחרונה, בכל זאת נותנים לוותיקים פינות של עדנה ולא לחלוטין מתעלמים מהם, כך שאם דודו רק היה נאזר בסבלנות, כנראה שהיה מקבל איזו נישה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כבר בתוכניות העבר שלו ( עוד לפני שהתחיל לעשות 'מעשים טובים' ) הבנתי שמדובר בחתיכת אגו מניאק בעייתי ומסוכן .

הבן אדם שחצן וחולה נפש שטיפס ( בעזרת רודפי הבצע האחרים שמנהלים לנו ( טוב לא באמת לכולם ) את החיים מבעד למסך הטלוויזיה ) לפסגת הרייטיג ומשם התדרדר לפסגת הטרייניג בבית עם עצמו .

לפני שהתדרדר ניצל אנשים , ניצל נשים ליגלג על העולם כולו ולאחר מכן ניסה לכפר על מצפונו ועוונותיו בעזרת עאלק חסדים בשידור ישיר

, הרי היה ברור לי שכמו שנהוג בתעשיית הטלוויזיה המצחינה בארצינו גם הוא השתמש באנשים אומללים , חולים , ילדים נזקקים רק בכדי לקדם את מטרותיו האישיות .

הבעיה היא לא איתו - הבעיה היא עם אלה שצפו בתוכניותיו ונהנו מהדלות והבורות !

פאתטי - מגיע לו שייענש .

פורסם
היחיד שיכאב לו?

אני חושב שגם לאבי ניר, שירה מרגלית ובועז בן ציון קצת כאב, לא?

מסכים איתך מאוד. שלא יהיה ספק! אבל דיברתי על כך שיחזור רק אחרי שישלם את חובו לחברה.

ולמרות כל הביקורת על "אגו מניאק" ו"מעביר ערוץ" אל תשכחו שתוכניתו של דודו טופז היתה מביאה אחוזי

רייטינג גבוהים ביותר, ובנוסף הוא עשה טוב ללא מעט אנשים. אז כששופטים אותו לכף חובה אסור לשכוח

גם את כף הזכות.

פורסם
זה לא מונע ממני לקוות שהשופט יזמבר את האמ-אמא שלו.

הגיע הזמן שהצדק ייעשה פה.

אל דאגה את העונש הוא יקבל אחד מ-2 מצבים:

1>עונש כבד למען יראו ויראו

2>עונש קל מתוך חמלה (סכ"ה נושא טראגי)

לי נראה שיפסקו את מספר 2

• תוכן חדש...