Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי בכל מינימקומות ואנשים ואתרים שהמאליבו החדשה מוגבלת ל170 קמ"ש בגלל חוסר יציבות

האם זה נכון ? אם לא מה כן נכון ?

אשמח לתודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם רכבים אמריקאים היו מוגבלים ל180 קמ"ש אני לא יודע לגבי היום.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אכן המהירות של האוטו מוגבלת, בערך למהירות שציינת לא יודע בדיוק לכמה,

אני לא חושב שיש קשר ליציבות אלא לעובדה שבאמת אין לנהג צורך ביותר ממהירות זו גם לצורך עקיפה בטוחה,הלוואי ועוד יצרנים יגבילו את המהירות.

פורסם

לי זה מספיק.

לך לא ? שים כנף על הבגאג',אגזוז משאית , גלגלים של מלגזה, רמקולים בום בום ומדבקות טורבו, - כולם יידעו שאתה לא מוגבל.

פורסם

נסעתי במאליבו החדשה עם גיר 6 הילוכים (LTZ) ובדיוק ב-170 נגמר הכביש, באסה :lol:

אני חושב שהיא אכן מוגבלת ל-170, ככה לפחות שמעתי, אני מדבר על החדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כן גם אני מדברעל החדשה..וכן זה מספיק אבל חברים לא מאמינים אז אני רוצה להוכיח.

יש איזה אתר משהו שיכול להוכיח?

אודה מראש

פורסם
נסעתי במאליבו החדשה עם גיר 6 הילוכים (LTZ) ובדיוק ב-170 נגמר הכביש, באסה :lol:

אני חושב שהיא אכן מוגבלת ל-170, ככה לפחות שמעתי, אני מדבר על החדשה.

היא עולה 60000 יותר מה-3.5,- 220000 ש"ח,כבר לא מציאה.

במחיר הזה יש לה תחרות רצינית - הסופרב 3.6 AWD למשל. אוטו עם נתונים ברמת קלאסות שמחירן כפול ויותר.

פורסם

ה-LTZ אכן חתיכת בהמה.

הדברים היחידים שלא ממש אהבתי היו: מושבי עור עם תחושה ממש זולה, דיפוני הדלתות הרגישו זולים וגם חלק קטן מהדש-בורד.

כל השאר היה והרגיש ברמה מאוד גבוהה. הרכב כל כך גדול ומרווח שפשוט מרגישים בסלון בבית + בידוד רעשים מצוין!

גם אני הייתי מעדיף את הסופרב בעיקר בגלל ההנעה הכפולה והמקום במושב האחורי.

-עריכה-

220K זה בתיאוריה מה שהם דורשים, אפשר להוריד אותם ב-5%-7% עם קצת מאמץ ונחישות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ההנעה הכפולה לא תורמת בכלל ברכב הזה ורק מוסיפה לצריכת הדלק ולמשקל של הרכב.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
היא עולה 60000 יותר מה-3.5,- 220000 ש"ח,כבר לא מציאה.

במחיר הזה יש לה תחרות רצינית - הסופרב 3.6 AWD למשל. אוטו עם נתונים ברמת קלאסות שמחירן כפול ויותר.

לפני יומיים עשינו נסיעת מבחן בסופרב ותסלח לי אבל אני לא מצליח להבין מה עבר לצ'כי השיכור שתכנן לה את הכיסא בראש. האוטו נחמד מאוד אבל הכיסא פשוט זוועתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההנעה הכפולה הזאת משרה ביטחון בעיקולים מאוד מהירים ונותנת יתרון ענק על המאליבו ביציאה מהמקום.

אם יקחו שתי סופרב עם מנוע זהה, אחת הנעה כפולה ואחת לא אני לא יודע מי תעשה זמן מהיר יותר במסלול וזה גם לא מעניין,

יחסית להנעה הקדמית של ה-LTZ זה עדיף!

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...