Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגטס עדיפה בהרבה - במיוחד אם אתה מחפש בטיחות (לאוויאו ציון מפוקפק של כוכב וחצי ב-NCAP)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מבין למה ללכת על אחת משני הזוועות המוטוריות האלה. (אלא אם אתה מחפש שנתון הכי גבוה לכסף)

אם אתה רוצה ידני הפונטו יכולה להיות אופציה טובה

פורסם

במה הפונטו עדיפה בטיחותית, האם רכב חדש יותר לא אמור להיות בטיחותי יותר, למרות הפרש בכוכביות הריסוק?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

יונדאי גטס - אחלה של רכב !!!, עזוב את הרמת הרכבה הירודה והחומרים הזולים - זה רכב זול,

אבל מבחינת נסיעה זה סוס עבודה, זה לא סתם שיש כל כך הרבה כאלה וחברות ההשכרה קונות את הרכב הזה ספציפי.

פורסם
במה הפונטו עדיפה בטיחותית, האם רכב חדש יותר לא אמור להיות בטיחותי יותר, למרות הפרש בכוכביות הריסוק?

"אמור" זה שם של דג

פיאט מאז הפונטו ספייס הולכים חזק על הבטיחות בפונטו וגם כן בגרנדה.

כנס לפה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=264621&highlight=%D7%92%D7%98%D7%A1

לא סתם מקבלים הנחה של 18 וחצי אלף ש"ח על רכב

פורסם

הגטס מכונית נפלאה עם גיר ידני, היה לי נסיון ארוך מאד עם הגיר האוטומטי, והיא הייתה נפלאה.

כשהיא משודכת לתיבה ידנית ואל לאוטומט עם הטורק המחליק הארור הזה, תגיע לצריכת דלק טובה.

מבחינת נוחות גם לאדם גדול ורחב יהיה נוח באוטו, יש תמיכה מעולה לגב.

הבעיה היחידה של האוטו זה צריכת הדלק הלא הכי טובה ביחס לגודל ושדה הראייה העלוב.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני לא מסכים בכלל.

הגטס לא טובה בכמעט שום דבר. היא איטית, לא נוחה בכלל, לא איכותית וזללנית. על התנהגות כביש בכלל אין מה לדבר.

דווקא עם השדה ראיה לא מצאתי שום בעיה.

emotion of motion

פורסם

מנסיון עם השכרה וליסיניג... באופן אישי אהבתי יותר את האוויאו. ההגה החשמלי של הגטס הרג אותי בנסיעות בין עירוניות הוא רגיש מאוד וכל תזוזה קטנה - והופ עברת נתיב. הגטס גם מרגישה יותר קטנה ומכיוון שאני בחור קצת ארוך... הרגל השמאלית שלי פגשה באופן תדיר את הפלסטיק של הדשבורד ואת הדלת.

את האוויאו אני קיבלתי מהשכרה בארה"ב ועשיתי איתה בשבוע מרחק של איזה אלפיים קילומטר - גם היא לא פאר היצירה אבל היא הרגישה לי הרבה יותר "רכב" מאשר הגטס.

זאת דעתי.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

• תוכן חדש...