Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששבוע שעבר ביטלתי את הנסיעה בבוקר בגלל גשם (אני מעדיף את הכביש יבש)

קמתי היום מוקדם בבוקר חימום קל של האוטו כביש מספר אחד פנוי מתמיד :twisted:

ימינה לכיוון בית שמש הכבישים מתחילים להתעקל באשתאול שמאלה לכיוון רמת רזיאל איך שאני מאותת שמאלה מתחיל טפטוף חלש אבל אני כבר שם אז ממשיכים

לאט לאט אני מגביר את הקצב הכביש לא רטוב אבל גם לא ממש יבש לצערי ערפל די כבד מאט קצת את הקצב

אך אפשר להתקדם בקצב לא רע בכלל ומהנה ביותר

למעלה הערפל כבר בלתי נסבל אני מסתובב בכיכר ויורד ככל שיורדים הערפל חלש יותר והקצב גובר

מגיע שוב לצומת פונה שמאלה לכיוון צומת האלה פונה שמאלה אין כמעט ערפל ואפשר ליסוע חזק מאוד

בערך 10 ק"מ לפני י"ם (אני מנחש את המרחק) ההגה מושך ימינה וזה היה לי ברור גלגל ימני קידמי בלי אוויר

למזלי היה מקום לא רע לעצור מחליף גלגל ואז חשכו עיניי כל הדופן הפנימי של הגלגל קרועה !

הצמיג במצב טוב מאוד כמעט בן שנתיים ואין לי מושג ממה זה קרה :cry:

אפשר להסתכל על זה לשני הכיוונים חוסר מזל שדווקא באמצע טיול מהנה ביותר נקרע הצמיג

מצד שני מזל גדול שזה היה באחת הישורות ולא בתוך פנייה (בפניה שמאלה זה יכל להיגמר רע מאוד)

היה כיף מאוד עד לפאנצ'ר ומבאס מאוד אחריו

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

WTF

"הצמיג במצב טוב מאוד כמעט בן שנתיים ואין לי מושג ממה זה קרה " :roll::roll:

סלח לי חבר אבל צמיג בן שנתיים במצב טוב ואתה עוד מתפלא למה זה קרה... :idea:

פורסם

תסביר את עצמך

הצמיג בן פחות משנתיים ונמצא על הרכב קצת יותר משנה והוא לא שחוק ולא יבש (למראית עין)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
תסביר את עצמך

הצמיג בן פחות משנתיים ונמצא על הרכב קצת יותר משנה והוא לא שחוק ולא יבש (למראית עין)

אני ציטטתי מה שאתה כתבת.......

איך צמיג בן כמעט שנתיים יכול להיות במצב טוב?

הרכב לא נוסע?

אתה מכסה את הצמיגים בכיסוי ? (כמו בראלי ומרוצים).

האוטו לא עומד בשמש ?

:roll:

במיוחד בקליאו שם המידות הם עם דגש על מידות ספורטיביות חתך נמוך וכולי.. צמיג כזה לא מחזיק הרבה זמן מקסימום 8-9 חודש.

ספר את זה לחבר שלי שמחליף כל 4-5 חודש צמיגים באימפרזה ולא הוא לא איש של רמזורים.

פורסם

הרכב נוסע והרבה הצמיג עבר קצת מעל 20K

לא אני לא מכסה את הצמיגים אבל הרכב כמעט ולא חונה בשמש (קורה אבל לא הרבה ולא להרבה זמן)

צמיגים וגם בקליאו מחזיקים יותר מ4-5 חודשים

לא מזמן החלפתי זוג צמיגים שהיו על הרכב מקדימה מאותה תקופה שהצמיג שנקרע היה

והיו כמה אנשים שהתפלאו איך אני צריך להחליף כל כך מהר צמיגים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
תסביר את עצמך

הרכב לא נוסע?

האוטו לא עומד בשמש ?

במיוחד בקליאו שם המידות הם עם דגש על מידות ספורטיביות חתך נמוך וכולי.. צמיג כזה לא מחזיק הרבה זמן מקסימום 8-9 חודש.

ספר את זה לחבר שלי שמחליף כל 4-5 חודש צמיגים באימפרזה ולא הוא לא איש של רמזורים.

יש הבדל בין צמיגים של אימפרזה לצמיגים של קליאו..

חתך, תערובת הצמיג (בסובארו מן הסתם, יש צורך בצמיג שיותר אוחז, אבל פחות עמיד לאורך זמן)

תקופה של שנה על הכביש זה לא הרבה לצמיג שכזה... משהו פה מוזר...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אורך חיים של צמיג אמור להיות משהו כמו 40K ק"מ.

אחרי 20K לא אמור להתפוצץ צמיג אלא אם :

1) עלית על חפץ חד כלשהו

2) קוראים לך רוני ואתה נוסע על סליקס :lol:

:-)

פורסם
2) קוראים לך רוני ואתה נוסע על סליקס :lol:

הלו! :p

אבל אריאל צודק, החלפת צמיגים כל 4-5 חודשים באימפרזה טורבו? פשוט לא הגיוני. אני מכיר אנשים שנוסעים מאוד חזק על אימפרזה ולא החליפו צמיגים במשך שלוש שנים. אין שום סיבה שצמיג ואפילו הרך ביותר (אוחז יותר אבל פחות עמיד) לא יחזיק מעמד 30-40 אלף ק"מ, במיוחד אם מבצעים הצלבה.

אני גם לא חושב שבסובארו צריך צמיגים יותר אוחזים מבקליאו, מה ההבדל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תסביר את עצמך

הרכב לא נוסע?

האוטו לא עומד בשמש ?

מומלץ להחליף צמיגים בערך כל 3-4 שנים. או לפי מצב. מצב נמדד לפי ק"מ וגם לפי צורת נהיגה, 20 אלף ק"מ עם מישהו שנוהג :twisted: , מול מישהו שנוהג רגוע ועשה 100 אלף ק"מ, וה20 יהיו במצב רע יותר.

בקיצור מה שאמרת על הצמיגים של הקליאו זה פשוט לא נכון. אם אין לך מושג עדיף לא להגיב.

לגבי חבר שלך, ראשית אני מקווה שהוא מחליף את כל הרבעיה אחרת הוא שוחק את מכלולים של מערכת ההנעה הכפולה. שנית, אם הוא לא עובד איתה בתור נהג מונית, או מתפרע למטרת הריסת צמיגים, מוזר מ-א-ו-ד להחליף שם צמיגים כל 4 חודשים. בהנחה והק"מ שלו מומצע אין סיבה שצמיג לא יחזיק גם בנהיגה :twisted: , סביב שנה. ואני מכיר לא מעט בעלים של אימפרזה טורבו. או שהוא שם צמיגים גרועים במיוחד... הצמיגים שלי החזיקו די יפה על ה GT, וב7000 ק"מ שנהגתי עליהם עד שמכרתי את הרכב שחקתי יפה את הדופן של כל הרבעייה אבל הם היו רחוקים מאוד מצורך בהחלפה, אבל אצלי דובר על צמיגים יקרים באיכות גבוהה.

גיא.

פורסם
תסביר את עצמך

הרכב לא נוסע?

האוטו לא עומד בשמש ?

מומלץ להחליף צמיגים בערך כל 3-4 שנים. או לפי מצב. מצב נמדד לפי ק"מ וגם לפי צורת נהיגה, 20 אלף ק"מ עם מישהו שנוהג :twisted: , מול מישהו שנוהג רגוע ועשה 100 אלף ק"מ, וה20 יהיו במצב רע יותר.

בקיצור מה שאמרת על הצמיגים של הקליאו זה פשוט לא נכון. אם אין לך מושג עדיף לא להגיב.

לגבי חבר שלך, ראשית אני מקווה שהוא מחליף את כל הרבעיה אחרת הוא שוחק את מכלולים של מערכת ההנעה הכפולה. שנית, אם הוא לא עובד איתה בתור נהג מונית, או מתפרע למטרת הריסת צמיגים, מוזר מ-א-ו-ד להחליף שם צמיגים כל 4 חודשים. בהנחה והק"מ שלו מומצע אין סיבה שצמיג לא יחזיק גם בנהיגה :twisted: , סביב שנה. ואני מכיר לא מעט בעלים של אימפרזה טורבו. או שהוא שם צמיגים גרועים במיוחד... הצמיגים שלי החזיקו די יפה על ה GT, וב7000 ק"מ שנהגתי עליהם עד שמכרתי את הרכב שחקתי יפה את הדופן של כל הרבעייה אבל הם היו רחוקים מאוד מצורך בהחלפה, אבל אצלי דובר על צמיגים יקרים באיכות גבוהה.

גיא.

טוב אני מודה קצת הגזמתי...

אבל הוא מחליף בערך כל 18-15 אלף קילומטר..

קרא לו אפילו פעם שכבר בארבע הצמיגים ראו את רצועות הברזל יוצאות החוצה..

כן את כל הארבע..

הוא עושה 6-9 חודש 18-20 אלף קילומטר..

הבן אדם אידיוט... להחזיק אימפרזה ולממן תחנות דלק...

ועוד כזה קילומטראז שיהנה. :wink:

פורסם
תסביר את עצמך

הרכב לא נוסע?

האוטו לא עומד בשמש ?

גיא.

כן את כל הארבע..

הבן אדם אידיוט... להחזיק אימפרזה ולממן תחנות דלק...

ועוד כזה קילומטראז שיהנה. :wink:

למה אידיוט?

יש לו את הכסף לבזבז... הוא נהנה בטח מכל רגע... מברוק... שיעשה חיים, הרי יש אותם רק פעם אחת... כל עוד הוא נזהר כדי שלא יהיו קצרים...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

קודם אומרת ...

ועכשיו אומרת...

כן את כל הארבע..

ועכשיו לוקחת גלגלים שלך ולא באה בפורום יותר בחיים שלך

:roll::roll:

:wink:

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...