Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עתידה הפיננסי או הרגשי של המועצה האזורית היה מעניין אותי באותו זמן, כנראה שהמשאית הייתה רחוק רחוק מהבור. אותי אישית לא מעניינת דרך הפתרון של הבעיה, מצדי שישקיעו הון עתק לשיפוץ הכביש כולו (זה כביש ארוך מאוד שמחבר בין גוש חלב לכביש בין עירוני, ולאורכו יש בורות רבים והאספלט לא איכותי בצורה נוראית), במילא הוא זקוק לזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד מוזר, בזמן האחרון בנסיעות בצפון, כביש 90 85 89 , אני כל הזמן רואה שנפערים חורים באספלט. ולא נראה שמישהו מתכוון לתקן אותם בזמן הקרוב .

אולי בגלל פעילות ססמולוגית האדמה זזה באזור של ישראל? :?

פורסם

בולען כזה נוצר כשיש הצטברות של מים מתחת לפני הכביש, שמתנקזים לאנשהו ולוקחים איתם את הקרקע שמתחת לפני הכביש.

הצטברות חריגה כזאת של מים יכול להיות בגלל נזילה בצנרת מתחת לרחוב, או בגלל ניתוב של מים איכשהו אל מתחת לפני הכביש.

אם הכביש יתוקן ע"י מילוי פשוט של הבור וסלילה מעליו, מבלי לטפל בבעיות המים והניקוז, הרי שהמקרה יחזור שנית לאחר זמן כלשהו.

במקרה הנוכחי, לא נראה לי.

שים לב שהבור נפער בין בריכת הביוב למדרכה העשוייה משתלבות.

מספיק שאחד הקבלנים (או של הביוב, או של המדרכה/המשתלבות) לא דאג להדק את המצע כמו שצריך מתחת לאספלט - ויש שקיעה כזו. אני מניח שזה נבע מטיפול רשלני בתשתית מסביב לבריכת הביוב, תופעה די נפוצה.

פורסם

יש לי להגיד שתי דברים.

1. רק בישראל יכולים לחפף ככה בדברים ורק פה יכולים לקרות דברים כאלה.

2. WTF? איך מגיעים למצב כזה? (ברור שאני לא מאשים אותך) פשוט מדהים לאיפה אפשר להגיע בשביל לחסוך כמה שקלים. אני הייתי תובע אותם לא על הנזק שנגרם למשאית, ולפי מה שאמרת נגרם נזק, אלא על העצבים שבכלל בנו את הקטע כביש מההתחלה. רק לחשוב שדבר כזה היה קורה לפרייבט. במהירות. רק אז כשזה יהיה בחדשות, אולי יסדרו את זה. בכל מקרה, כדי לזעזע את המועצה הזאת עוד יותר ושילמדו לקח, שלח את התמונות "לידיעות אחרונות". אני בטוח שהם ימצאו מקום כלשהו לפרסם אחת מהתמונות האלה ואיך זה קרה. הא כן, בהצלחה בתביעה.

פורסם

המועצה לא עומדת ליד הקבלן ובודקת כל בור שהוא חופר ו/או סותם.

מספיק להתלהם. למזל כולם - העסק נגמר בנזק כספי כזה או אחר. יתקנו.

פורסם
יש לי להגיד שתי דברים.

1. רק בישראל יכולים לחפף ככה בדברים ורק פה יכולים לקרות דברים כאלה.

2. WTF? איך מגיעים למצב כזה? (ברור שאני לא מאשים אותך) פשוט מדהים לאיפה אפשר להגיע בשביל לחסוך כמה שקלים. אני הייתי תובע אותם לא על הנזק שנגרם למשאית, ולפי מה שאמרת נגרם נזק, אלא על העצבים שבכלל בנו את הקטע כביש מההתחלה. רק לחשוב שדבר כזה היה קורה לפרייבט. במהירות. רק אז כשזה יהיה בחדשות, אולי יסדרו את זה. בכל מקרה, כדי לזעזע את המועצה הזאת עוד יותר ושילמדו לקח, שלח את התמונות "לידיעות אחרונות". אני בטוח שהם ימצאו מקום כלשהו לפרסם אחת מהתמונות האלה ואיך זה קרה. הא כן, בהצלחה בתביעה.

האם לדעתכם כדאי לשלוח את התמונות למערכת YNET ?

זה יהיה כדאי עבורי אישית שYNET ינסו לטפל בזה דרך לחץ תקשורתי מאשר ללכת לתביעה נגד המועצה בעצמי ולבדי. (ככה אני חושב לפחות)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לדעתי אתה מגזים לגבי סיכוי ההתהפכות במקרה זה.

ואני מצטרף לזה שאין כאן רשלנות של המועצה, אלא של קבלן הביצוע/הפועלים.

בוודאי אתה חייב לפנות למועצה לפני כל דבר אחר, אולי הם בכלל בצד שלך! ובכל אופן הם צריכים אותך כדי לדעת איך זה קרה אם הם כן מעוניינים לדעת. רק אם הם לא בסדר, אז תעבור לעו"ד, ואיתו תתייעץ לגבי פרסום בחדשות.

פורסם

לא הבנתי מה עם הבור?

הוצאת את המשאית והמשכת לנסוע?

ומה עם דיווח לרשויות? למשטרה? משהו?

הרי הבור מסוכן לרכבים אחרים שיעברו שם. ונראה לי שנדרש תיקון חירום מיידי.

Nothin really matters to me

פורסם

הנחנו בתוך הבור אבן גדולה שבולטת כלפי מעלה, ככה שניתן לראות שאי אפשר לעבור דרך הבור.

השארתי את הטיפול בבעיה לתושבים, אין לי זמן להתעסק בזה.

פורסם

אני לא הייתי פונה ל-YNET או כל גוף אחר בשלב זה.

ראשית, פנה אל המועצה ושמור העתקים מהתכתובת.

עירוב גופים אחרים לפני שפנית אליהם יכול רק ליצור אנטגוניזם כלפיך.

אותי לימדו להשאיר תמיד תחמושת בצד לשעת הצורך, לא לתקוף זבובים עם תותחים.

פורסם

קרה מקרה כמעט זהה בכפ"ס לפני כשבועיים תבדוק בHNN ותראה...

מקרה מצער שככה מתחזקים או יותר נכון לא מתחזקים עד שכזה דבר קורה, את הכבישים.

אבי.

פורסם

דווקא דברים כאלה קשים מאוד לתחזוקה, אם בכלל.

סחיפת התשתית הייתה תת קרקעית, האספלט נשאר שלם עד שהופעל עליו מספיק משקל (של משאית, במקרה הזה). זה לא שהיה בור ומישהו הזניח את הטיפול בו.

הדרך היחידה למנוע את זה היא הקפדה על הידוק המצע מייד לאחר הנחת בריכת הביוב ולפני סלילת האספלט.

פורסם

אני מאד מקווה שבגלל שלא רצית לבזבז את הזמן שלך על דרדס בכחול,לא יעבור בחור עם אופנוע ויהרג מהבולען הזה.

היית חייב להודיע למישהו!

• תוכן חדש...