Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי מערכת קנווד 339 עם המון אפשריות

הרכבתי אותה כמו שצריך והכול עובד תודה לאל...

עכשיו יש 2 בעיות:

1- יש חוט חום שאומר שזה מיוט שאני מקבל טלפון(רדיו דיסק לא בלוטוס)לאן הוא מתחבר?

2- איך אני מדפדף בתקיות בלי להעביר שירים..(אם למשהו יש הסבר בעברית {מדריך למשתמש}על הרדיו דיסק אני ישמח לקבלו{באינטרנט כמובן...:)})

שבת שלום ומבורך לכולנו!

יום טוב דן.

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

ושאלה נוספת וחשובה...

אני שומע את המנוע ברמקולים יש לי מגבר סאב והכול...זה קרה אחרי שהחלפתי את הרמקולים שלי לפיוניר 440W אני לא הבנתי כול כך את מה שמופיע פה בפורום (אני התקנתי מערכות אבל אף פעם לא נתקלתי בזה....:({זה קרה ברכב הפרטי שלי...} תודה !

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם
שלום לכולם!

קניתי מערכת קנווד 339 עם המון אפשריות

הרכבתי אותה כמו שצריך והכול עובד תודה לאל...

עכשיו יש 2 בעיות:

1- יש חוט חום שאומר שזה מיוט שאני מקבל טלפון(רדיו דיסק לא בלוטוס)לאן הוא מתחבר?אם יש לך דיבורית אז אתה מחבר אותו לדיבורית!

2- איך אני מדפדף בתקיות בלי להעביר שירים..(אם למשהו יש הסבר בעברית {מדריך למשתמש}על הרדיו דיסק אני ישמח לקבלו{באינטרנט כמובן...:)})לא מכיר תקרא את ההוראות אם אתה יודע אנגלית.

שבת שלום ומבורך לכולנו!

יום טוב דן.

בקשר לרעשי מנוע תעשה חיפוש "רעשי אלטרנטור".

המשך יום נעים ושבת שלום.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...