Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי שתחיה (היא מגיעה עם שתי ילדות כנדוניה, תודה ששאלתם :twisted:), כמעט היחידה במשפחה שאין לה צרפתיה מתפרקת, אז התקלות "מעניינות יותר".

ברכב מותקנת אזעקה מתוצרת עלומה. על השלט חרוט "HONDA". יש נעילה של הדלתות המרימה גם את החלונות (לאחר השהייה קצרה מאוד), ופתיחתן.

לאחרונה החלה תקלה בה לאחר הנעילה, חלון הנהג עולה עד הסוף ואז יורד חזרה עד אמצע החלון - כאילו יש התנגדות לסגירה, ואז מנגנון הבטחון נגד קיצוץ אצבעות פותח את החלון.

לטענתה, זה קורה רק כאשר כמות הדלק במיכל יורדת רק מתחת לרבע (לא שאני מצליח להבין מה הקשר, אבל לך תתווכח עם אחותך).

הפתרון (הזמני) הוא איפוס באמצעות ניתוק מצבר, אז כל העניינים מסתדרים, עד לפעם הבאה.

מכיוון שאין לי שום סכמה, אבקש את עצת מומחי הפורום:

1. האם האזעקה היא בהתקנה מקומית (סביר מאוד להניח), האם מרימי החלונות הם חלק אינטגרלי או נוסף על האזעקה?

2. האם יש קשר כלשהו בין שעון הדלק לאזעקה או למרימי השמשות?

3. האם המערכת קשורה איכשהו למחשב של הרכב, או שמדובר על יח' עצמאית לגמרי?

כיוונים או סכמה יתקבלו בברכה.

פורסם

קרה לי פעם כדבר הזה

סגור את חלון הנהג והשאר לחוץ את הכפתור כשניה נוספת . (מהדלת , לא מהשלט)

רסס ספריי סיליקון על מסילות החלון .

זה אמור לעבוד .

נ.ב.

איפה הימים שלא היו כל הפטנטים האלה ...

פורסם

מה לגבי קשר (אם קיים) לירידת מפלס הדלק? לי זה נשמע לא הגיוני, אבל כשמדובר במשפחה, לא מתווכחים.

פורסם

חלון הנהג אוטומטי-לכן כדאי לבדוק האם ניתן לתכנת אותו מחדש(בפורד זה ניתן)

רעיון אחר שעלה-לבדוק האם הגומי של מסילת החלון יושב במקומו-לעתים המנגנון חש בהתנגדות של הגומי והמנגנון של ההגנה פועל.תעבור על המסילות.

פורסם

נתוק מצבר לא מתכנת את החלון .

מדלת הנהג סגור את החלון והשאר את הכפתור לחוץ כשניה נוספת .

אלו הוראות יצרן לגבי תכנות החלון .

אם לא עוזר , נסה שנית .

שבוע טוב

פורסם

שוב.

אחרי ניתוק מצבר, התקלה חולפת לפרק זמן, כלומר הכל עובד כשורה.

לטענת אחותי, יש באופן ברור קשר בין התרוקנות מיכל הדלק להופעת התקלה (כאשר המיכל יורד ל-פחות מרבע, התקלה מופיעה).

הצטרפות מקרים?

פורסם
שוב.

אחרי ניתוק מצבר, התקלה חולפת לפרק זמן, כלומר הכל עובד כשורה.

לטענת אחותי, יש באופן ברור קשר בין התרוקנות מיכל הדלק להופעת התקלה (כאשר המיכל יורד ל-פחות מרבע, התקלה מופיעה).

הצטרפות מקרים?

גם לי יש תקלה - המזגן מפסיק לעבוד כשיש לי גופות בתא המטען :|.

אולי כדאי שאתה תבדוק אם התקלה נעלמת כשהטנק מלא, הרי הקשר בין רבע טנק לטנק מלא ומערכת הבטיחות נגד רצח חפים מפשע הוא רופף עד לא קיים :|.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...