Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע טלוויזיתי האהובה וה"עתיקה" שבקה חיים. מדובר על אלביט (לנקו משנת 95 בערך)

היא כבר את הטכנאי לברור התקלה והעלויות.

עכשיו.

היום לא שווה לתקן TV בהרבה כסף. וזה כי קונים היום ביד 2 TV משומשת בכמה מאות שקלים.

השאלה שלי היא.

איזה TV משומשת הייתי קונים היום.

אני מדבר על הסוג ה"ישן" וה"גדול" וה"שמן" או במילה אחת "ש'קק"

אני מדבר על דגמים משנת 2000 והלאה. ושל חברות סבירות וטובות.

עדיפות לחברות איכותיות. הגודל הוא 28' או 29' או 34'.

אני פונה אליכם. טכנאי TV יקרים. ושואל. איזה דגמים לא לקחת כי הם פשוט גרועים.

לדוגמא. אמרו לי לא לגעת בסוני של ה 4 שנים האחרונות. כי המחשב שם מתקלקל מהר. והוא יקר.

תודה רבה אלי העתיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טושיבה בומבה (ככה נקראת הסדרה). יש לי אותה בסלון כבר קרוב ל-5-6 שנים ללא תקלות כלל. יש דגמים עם מסך שטוח או מעוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סוני ווגה 29 אינץ,יש לי בחדר כבר משנת 98,ללא בעיות,חדות מושלמת.עלתה בזמנו 5K היום ניתן למצוא משומשת במחיר 400-500 שקלים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התקציב סביב ה 300-600 שקל

אגב העדיפות למסך שאני יוכל לחבר למחשב זאת אומרת שיהיה חיבור S VIDEO.

הTV של החדר שנה נפרדה מאיתנו. אז הTV מהסלון שגם היא 29. עוברת לחדש שינה.

ולסלון נקנה חדשה. טובה יותר ועדיפות גדולה יותר. 34 אינטש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טושיבה בומבה.

לא מתקלקלת, איכות צפיה מעולה, איכות שמע מעולה.

אל תשלם יותר מ 400 ש"ח.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בחצי השנה האחרונה רכשתי שתי טלויזיות יד שנייה מאנשים פרטיים

סוני טריניטרון וטושיבה בומבה - שתייהן נראות כאילו יצאו עכשיו מהחנות , אפילו על השלט אין סימנים.

מחיר : 500 ש"ח לכל אחת.

עדיף בהחלט על כל האלסידי המצ'וקמקות :twisted:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מצטרף להמלצות על טושיבה.

היה לנו בעבר טושיבה 28 כמה שנים טובות. היא הזדקנה בכבוד, מעולם לא עשתה תקלות וראו בה מצויין.

כמו כן, היה לנו גם יונדאי 29- ממליץ להתרחק. אמנם הרמקולים שלה היו משהו בן **** (היא הגיעה עם 4 רמקולים, זוג טוויטרים וסאב שהקפיץ את הבית עם MTV BASE) אבל איכות הראייה הייתה בינונית והיא לא הפסיקה לעשות בעיות עם הרזולוציה של המסך. בצער רב העפנו אותה, התמכרתי לסאונד שהיא הפיקה- יותר מערכת סטריאו מאשר טלוויזיה אמינה.

פורסם

אם לא לווה אופטה, אז סוני סופר טריניטרון, אחת שיוצרה ביפן (או מלזיה), לא בספרד. חוץ משתי אלה, זה לא ממש משנה, כולן אותו זבל.

פורסם
אגב, יש עוד להשיג בכלל טלויזיות חדשות שהן לא מסך שטוח?

CRT חדשות אפשר להשיג בחנויות עודפים כמו "מחסני חשמל", וחנויות מוצרי אלקטרוניקה שכונתיות. קיימים גם דגמים סיניים זולים עם מסך מעוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...